Buzení se často v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1393
18.8.11 10:20

Budění se často v noci

Ahoj maminy,
mám dotaz, zda někdo máte zkušenosti s tím, že se cvrčci často budí. Mému synkovi je 7 měsíců, od narození spal v noci hezky, jen se budil na jídlo. v 6 měsících nám vyrostli dva zoubky naráz, tím začlo blbé spaní a proubouzení se v noci,ale zoubky prorazili už dávno a jiné na cestě nejsou a malej se budí furt dále,ale budí jak?? Má uplnej histerickej řev až piští a to fakt snad každou hodinu, přijde mi, že ho snad i prdíky trápí, že se šponuje, pak slyším prdnutí, ale že by ho to až tááák trápilo???? FAkt už si nevím ray, jsem vyčerpaná, nevyspalá, než usnu, tak už má on zas tu řvací a furt dokola.
Tak budu ráda, když se podělíte i o své takové zážitky, popřípadě rady.
Ted ještě chci zkusit homeopatika a pak už vážně nevím.
dík mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14020
18.8.11 10:28

Ahojky, moje malá toto začala praktikovat před pár dny. Spí v poho do půlnoci a pak se budí co hodinku.
Abych se vyspala, beru si ji do postele :oops: / pohodlnost zvítězila nad vůlí/ a usne u prsu. Celou noc si spokojeně potahuje a spinká do 8 ráno. Sice nevýchovné, ale účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
18.8.11 10:39

:nevim: naše malá dělá toto cca ud 7 měsíce kdy jí začali růst zoubky asi 4 najednou.Na ní pak platí jen uhoupat v sedačce.Někdy spí v postýlce,jindy v sedačce…
Nedáváš prckovy třeba žužlat čerstvé pečivo?Malá má prdíky po čerstvém rohlíku a teď jsem vypozorovala že i po rajčátkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
18.8.11 11:06

no pečivo nedávám zatím žádné, rajčátka taky ne, mudra říkala, že s příchodem prvních zoubků, se jim spánek naruší,ale že až takhle to se mi fakt nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
18.8.11 11:08

Ráda bych poradila, ale u nás to běží takhle pořád … malý se začal takhle budit cca od 5ti měsíců a dodnes mi nespí celou noc a to je mu 16 měsíců, akorát teď k němu vstávám třeba jen 2× za noc a z toho je období, kdy 8 - 10× za noc … Prý to můžou být i zlé sny … vzbudí se s pláčem, posadí se v postýlce a jako hromádka neštěstí pláče a křičí dokud ho nevezmu a neuspím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
18.8.11 12:42

Tak to jsou teda vyhlídky :-D
No mě už ted jak jsem bez sil a energie, tak se pak přes den cpu furt jenom sladkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
18.8.11 12:54

Ahoj,mám to stejné jako anlii a nepomáhá nic :think:
Takže doufám,že jak narostou všechny zuby,bude snad líp :wink:
Navíc když spí prcek se mnou,tak se budí pořád,ale s tatínkem spí celou noc…je to malý mámin terorista :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
18.8.11 19:46

Mám to úplně stejně už asi 3. měsíc. Nejdřív jsem to přikládala roustoucím zubům, ale protože dosud žádný evylezl a ani to v dohledné době nevypadá, tak jde udělat jen jediné - vydržet. :-( Úplně tě chápu, jak jsi zničená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
18.8.11 21:13

Zkus homeopatika Sedalia,nam taky pomohly,sice ted nam rostou 2 zoubky najednou,ale jinak mi mala spinka hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
19.8.11 12:29
LuckaK píše:
Zkus homeopatika Sedalia,nam taky pomohly,sice ted nam rostou 2 zoubky najednou,ale jinak mi mala spinka hezky.

Luciku rosím Tě a kde se kupují a musím mít recept od Mudry???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.8.11 15:25

Petruš,sice nejsem Luciku,ale kupují se v lékárně a nejsou na předpis :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.12.11 22:30
Maddlen píše:
Mám to úplně stejně už asi 3. měsíc. Nejdřív jsem to přikládala roustoucím zubům, ale protože dosud žádný evylezl a ani to v dohledné době nevypadá, tak jde udělat jen jediné - vydržet. :-( Úplně tě chápu, jak jsi zničená.

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak to u Vás vypadá s častým buzením teď po třech měsících, co jsi psala tento příspěvek?

Naší malé je dnes 8 měsíců a od 6ti měsíců se v noci velmi často budí s pláčem. Také jsem to hned připsala na účet zoubkům, ale jsou to dva měsíce a zoubek nikde a buzení pokračuje :( Malou uspávám v náručí - usne bez problémů. Pak se ale co hodinu budí s pláčem. Já vždy přijdu a stačí vzít do náruče a ona pokračuje ve spinkání. Většinou pak kolem jedné a čtvrté kojíme (píšu většinou, protože nemáme téměř nic pravidelně). Ještě bych podotkla, že poslední dobou se nenechá utišit od partnera, musím přijít sama a vzít si ji :roll:

Oživuji tuto diskuzi, kdyby měla i jiná maminka podobnou zkušenost, poprosím o radu… Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.12.11 22:54
Reni 83 píše:
Maddlen píše:

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jak to u Vás vypadá s častým buzením teď po třech měsících, co jsi psala tento příspěvek?

Naší malé je dnes 8 měsíců a od 6ti měsíců se v noci velmi často budí s pláčem. Také jsem to hned připsala na účet zoubkům, ale jsou to dva měsíce a zoubek nikde a buzení pokračuje :( Malou uspávám v náručí - usne bez problémů. Pak se ale co hodinu budí s pláčem. Já vždy přijdu a stačí vzít do náruče a ona pokračuje ve spinkání. Většinou pak kolem jedné a čtvrté kojíme (píšu většinou, protože nemáme téměř nic pravidelně). Ještě bych podotkla, že poslední dobou se nenechá utišit od partnera, musím přijít sama a vzít si ji :roll:

Oživuji tuto diskuzi, kdyby měla i jiná maminka podobnou zkušenost, poprosím o radu… Děkuji!

Napadá mě separační uzkost, zrovna je v tom věku, asi jí je smutno, ale klidně to můžou být zuby, nám se prořezávali 3 měsíce :roll: Vykoukli před týdnem, od té doby spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.12.11 23:14

malej se od 6. mesice taky dost budil ale stacilo vratit dudlik, nebo prevratit na bok, jeste se neumel sam tak dobre upravit a vratit jak chce, no zuby mel 2 od patyho mesice a pred mesicem vykoukl 3. ale uz i predtim se to sklidnilo od ty doby co se umi z briska vratit na zada ikdyz je zasprajcnutej :-)
ale i tak se obcas vzbudi a chce pochovat, nekdy vickrat nekdy vubec…horni patro ma uz ale dost dlouho opuchnuty, tak mozna tim a mozna spsi tim ze nas chce citit u me usne hned…
ale od tech 6 mesicu se to ted dost zlepsilo… (od 3 mesicu spi celou noc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.12.11 00:04

máme to také tak, začalo to spolu s vylejzáním zoubků .....většinou cca do půlnoci spí dobře, pak se začne po cca dvou hodinách budit, ale já si ho beru do postele a u prsa mi usne a pak spolu spíme až do rána - ale také to není každou noc, někdy se budí jindy spí dobře a vzbudí se třeba jen jednou či dvakrát .taky netušim proč :nevim: , ale vydrž z toho vyroste …starší syn mi to dělal ve stejném věku také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí