Máma jako postýlka... :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
16.8.11 12:19

Máma jako postýlka..:-(

Zdravím maminky…
Tak náš 6-týdenní poklad dokáže spát jen a jen na mamince.
Usne i při jakémkoliv hluku..(nejlépe funguje na uspání, hudba a pohupování. Po dvou písních je úplně tuhej.) Ale jakmile chceme dát dítko z náruče do kočárku,koše,postýlky,postele okamžitě je vzhůru a křik. prostě nechce spát nikde. Zkoušela jsem zavinout, úplné ticho a nechat i vyřvat i uspání v leže při kojení, to se povedlo jen 2×:-(
Ale prostě nic nefunguje.
Dudlík odmítáme..nic z něho neteče..tak ho nechceme.
Měli jste s tímto někdo nějakou zkušenost? Jak docílit aby prcek spal i někde jinde krom náruče?
Nejhorší je to totiž v noci, nemohu jít ani na wc:-(
A abych se vyspala tak tomu asi napomáhám..Ale pořád po 2 hodinovém kojení ukládat dítě do postýlky, když je okamžitě vzhůru a řve je pro mě dosti náročné a ráda bych začala relativně spávat sama.(uklidní se jen u mámy) To bych potřebovala sirky do očí:-(
Díky za vaše zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kvetinka56
16.8.11 12:30

Co tak pres den vyzkouset nejaky elasticky satek a na noc si malyho nechavat u sebe v posteli? Ja kdybych svyho syna mela po kazdem kojeni davat jeste do postylky, tak bych byla po par tydnech asi na psychiatrii. Maly spi s nama odmalinka, nebojim se, ze ho prilehnu, rad se prituli. Ted mame k posteli prirazenou jeho postylku, jedna strana postylky je sundana, myslim, ze by to zatim slo udelat i u vas. Dokud se nepretaci a necestuje, tak se nemusis bat, ze spadne.

• Citovat
  • Upravit
3839
16.8.11 12:31

zkoušelas bílý šum?
Já synovi občas pustím fén, když je unavený, řve v postýlce a nedokáže zabrat. To obvykle ze chvíli zmlkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.8.11 12:34

Zkoušela jsem i spaní s náma v posteli, jakmile dokojím přešoupnu vedle ale hned se vzbudí, že mě necití.
Zkoušela jsem tedy kojit v leže, aby ležel mimo mě, ale to se povedlo jen 2×…Asi to budeme muset ještě zkoušet aby se naučil ležet sám.musím být trpělivá a nečekat že to bude hned fungovat…:-D

Příspěvek upraven 16.08.11 v 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.8.11 12:36

poslední dny se mi osvědčilo dát malé svoje použité tričko do postýlky, tak mě pořád cítí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.8.11 12:39

Díky..tak to rozhodně vyzkouším a kam jí ho dáváš..pod ní? Nebo vedle?? Tak se blbě ptám:-D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.8.11 12:51

dám ho přes okraj postýlky, aby měla u obličeje jen kousek nebo ho položím do rohu postele na té straně, kde má otočenou hlavičku…taky máme trošku problémy se spaním, ale už se to začíná lepšit.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.11 13:29

asi bych zkusila cokoliv ale na tohle bych dál nezvykala, jako aby sis nemohla zajít ani na záchod to už je otročina a kdyy to pak chceš odbourat, bude to pak čím dál těžší, neporadím asi jak, to spíš ty co s tím mají zkušenosti
a ukládání v noci do postýlky? co je na tom náročného? já to dělala u dvou dětí a nic vyčerpávajícího mi na tom nepřišlo, určitě lepší než zvykat dítě spát v posteli,já pořád zastávám názor že raději si dám tu práci a prcek má pak v pohodě návyky a fungujem bez dalšího odvykání na zlozvyky spokojeně.. ale to na okraj

tak at se zadaří, prcek je ještě malinkej tak se nic ráznějšího nedá dělat, vždy se mi osvěčilo na věci učit pomaalu a postupně, třeba zabere to tričko, taky jsem to tu četlaa víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.8.11 14:12

Vím, je to těžké poslouchat pláč, ale aby na mě dítě spalo přes den i v noci, to bych prostě nedala.
Jestli je už takhle naučené, tak zkusit to nosítko.
A v noci dát do postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
16.8.11 15:54

Já teda nevím, ale 6ti týdenní miminko je ještě hodně malé, má přeci nárok být u mámy… a ne aby se nechávalo usnout vyřváním…

Já jsem svého syna asi do 5m nosila každé odpoledne 4h v šátku, aby spal. Jinak spal max 20 minut a předtím ještě 15 min řval. Taky cca do dvou měsíců brzo ráno už nechtěl spát v postýlce (vedle mé postele), měla jsem ho na břiše a spali jsme oba dál. Pak mně i mrzelo, když už to přestal vyžadovat.

Od 5m se naučil spát v posteli, nejdřív usínal u kojení, pak i sám.

Takže zakladatelko klid, miminko je ještě hodně maličké, potřebuje hlavně jistotu maminky. Všechno se u něj rychle mění, za měsíc může být všechno jinak :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
16.8.11 16:49
AnastazieB píše:
Já teda nevím, ale 6ti týdenní miminko je ještě hodně malé, má přeci nárok být u mámy… a ne aby se nechávalo usnout vyřváním…

Já jsem svého syna asi do 5m nosila každé odpoledne 4h v šátku, aby spal. Jinak spal max 20 minut a předtím ještě 15 min řval. Taky cca do dvou měsíců brzo ráno už nechtěl spát v postýlce (vedle mé postele), měla jsem ho na břiše a spali jsme oba dál. Pak mně i mrzelo, když už to přestal vyžadovat.

Od 5m se naučil spát v posteli, nejdřív usínal u kojení, pak i sám.

Takže zakladatelko klid, miminko je ještě hodně maličké, potřebuje hlavně jistotu maminky. Všechno se u něj rychle mění, za měsíc může být všechno jinak :wink: .

jojo, jasně, ne nechat vyřvat to nééééé, ale přeci nejde aby v noci spalo dítě na mámě a nemohla si dojít ani na wc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
16.8.11 19:14

Tak na mámě asi ne, ale vedle mámy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.8.11 19:48
AngelinaBalerina píše:
asi bych zkusila cokoliv ale na tohle bych dál nezvykala, jako aby sis nemohla zajít ani na záchod to už je otročina a kdyy to pak chceš odbourat, bude to pak čím dál těžší, neporadím asi jak, to spíš ty co s tím mají zkušenosti
a ukládání v noci do postýlky? co je na tom náročného? já to dělala u dvou dětí a nic vyčerpávajícího mi na tom nepřišlo, určitě lepší než zvykat dítě spát v posteli,já pořád zastávám názor že raději si dám tu práci a prcek má pak v pohodě návyky a fungujem bez dalšího odvykání na zlozvyky spokojeně.. ale to na okrajtak at se zadaří, prcek je ještě malinkej tak se nic ráznějšího nedá dělat, vždy se mi osvěčilo na věci učit pomaalu a postupně, třeba zabere to tričko, taky jsem to tu četlaa víckrát

No kdyz jsem 10 mesicu v tom lepsim pripade vstavala kazde dve hodiny, byla jsem tak vycerpana, ze pro mne to byla poradna namaha vstat z postele, casem jsem se naucila kojit v leze a tak jsem usetrila spoustu energie. A pres den neslo si pospat, prcek spal max 1,5hodky, takze i kdybych si lehla, tak jsem se vzbudila vic unavene nez predtim.

• Citovat
  • Upravit
13
17.8.11 12:53

Pro Angelinu:
Díky taky mi napsala jedna kámoška na email, že tak s malým spali a nakonec z toho nebyl žádný návyk, až miminko chtělo tak pak splao samo. Musím to vydržet..ale nějak to určo upravím, zkusím to použité tričko a trpělivost kojení na boku vleže.. moc díky že je tu někdo kdo na tom byl podobně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.8.11 12:55

Pro květinku..
Uff vidím že jsme na tom podobně..popisuješ to co mám já:-D..
Určo vyzkouším s trpělivostí kojení na boku v leže..Díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí