Máma jako postýlka... :-(

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
17.8.11 12:57

Jinak díky všem za odpovědi…
Určo se obrním trpělivostí a mimisek mě určo nezklame a bude se měnit dle svým potřeb s ohledem na mě :wink:
Vyzkouším vaše rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
17.8.11 15:46

Nariel taky doporučuju kojení v noci vleže. Jen nakojíš a spíte dál. Já jsem cca do 3-4 měsíců na každé kojení vstávla, brala si dítě na gauč, kojila jsem, odříhávala, přebalovala, zas kojila a pak spícího ukládala do postýlky. Už ani nevím proč…
Měla jsem kloboučky, možná proto, že se mi s nimi hůř kojilo v noci, navíc mi to kojení vleže nějak nebylo pohodlné. Nakonec jsem na to ale najela taky a byl to přínos pro všechny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.8.11 08:27
AnastazieB píše:
Nariel taky doporučuju kojení v noci vleže. Jen nakojíš a spíte dál. Já jsem cca do 3-4 měsíců na každé kojení vstávla, brala si dítě na gauč, kojila jsem, odříhávala, přebalovala, zas kojila a pak spícího ukládala do postýlky. Už ani nevím proč…
Měla jsem kloboučky, možná proto, že se mi s nimi hůř kojilo v noci, navíc mi to kojení vleže nějak nebylo pohodlné. Nakonec jsem na to ale najela taky a byl to přínos pro všechny :wink:

Moc díky..teda to jsi vydržela fakt dlouho, smekám:-) Dnes jsme zkoušeli kojení v leže a docela to šlo..ikdyž jsme trošku dýl hledali pohodlnou polohu :oops: Ale nakonec se zadařilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13741
18.8.11 23:20

Tak ne, teď jsem si přečetla záznamy, praktikovala jsem to tak do dvou měsíců, pak už jsme kojili vleže v posteli :wink: Akorát teda se vždycky vykakal, takže jsem stejně musela vstát, rozsvítit, přebalit… ale pak sám usnul vedle mně v postýlce.

Fakt vydrž, je ještě mrňousek a všechno se ještě několikrát změní, nic není nastálo :wink: A děťátko potřebuje maminku, je to jeho jediná jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí