Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jinak díky všem za odpovědi…
Určo se obrním trpělivostí a mimisek mě určo nezklame a bude se měnit dle svým potřeb s ohledem na mě ![]()
Vyzkouším vaše rady:-)
Nariel taky doporučuju kojení v noci vleže. Jen nakojíš a spíte dál. Já jsem cca do 3-4 měsíců na každé kojení vstávla, brala si dítě na gauč, kojila jsem, odříhávala, přebalovala, zas kojila a pak spícího ukládala do postýlky. Už ani nevím proč…
Měla jsem kloboučky, možná proto, že se mi s nimi hůř kojilo v noci, navíc mi to kojení vleže nějak nebylo pohodlné. Nakonec jsem na to ale najela taky a byl to přínos pro všechny ![]()
AnastazieB píše:
Nariel taky doporučuju kojení v noci vleže. Jen nakojíš a spíte dál. Já jsem cca do 3-4 měsíců na každé kojení vstávla, brala si dítě na gauč, kojila jsem, odříhávala, přebalovala, zas kojila a pak spícího ukládala do postýlky. Už ani nevím proč…
Měla jsem kloboučky, možná proto, že se mi s nimi hůř kojilo v noci, navíc mi to kojení vleže nějak nebylo pohodlné. Nakonec jsem na to ale najela taky a byl to přínos pro všechny
Moc díky..teda to jsi vydržela fakt dlouho, smekám:-) Dnes jsme zkoušeli kojení v leže a docela to šlo..ikdyž jsme trošku dýl hledali pohodlnou polohu
Ale nakonec se zadařilo. ![]()
Tak ne, teď jsem si přečetla záznamy, praktikovala jsem to tak do dvou měsíců, pak už jsme kojili vleže v posteli
Akorát teda se vždycky vykakal, takže jsem stejně musela vstát, rozsvítit, přebalit… ale pak sám usnul vedle mně v postýlce.
Fakt vydrž, je ještě mrňousek a všechno se ještě několikrát změní, nic není nastálo
A děťátko potřebuje maminku, je to jeho jediná jistota.