Budí se nad ránem a pláče

283
21.3.17 07:16

Budí se nad ránem a pláče

Dobrý den, maminky,
jdu si pro radu, zkušenost… Náš čerstvě roční kluk se kolem 4. hodiny ranní budí a od té doby spí hodně špatně cca po 40 minutách do 5. - 6. hodiny. Pláče, je unavený, vypadá to, že ho bolí břicho. Nemyslím si, že něco zanedbávám ve stravě, ale možná se pletu… Máte některá podobnou zkušenost? Nějaké rady?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
21.3.17 08:44

Od kdy se Vám budí? začlo to dneska? teplota? tvrdé bříško? průjem? nemá noční běsy?(hází sebou ve spánku a pláče)? bere nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 08:51

@Mirushk No, v podstatě už několik týdnů, možná dva měsíce… Ne, nic z toho. Měl to tak i do cca 4. měsíce, pak byl pár měsíců klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 08:52

@kdochcekam Já kojím, takže mu dám prso, to ho většinou uspí. Ale za dvacet až čtyřicet minut je zase vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.17 08:54

Jestli není v nějakém spurtu, ale to tak dlouho to asi ne, a s mudr jste o tom nemluvila? ne ho tam hned tahat, bud ji napsat meila a popsat ji problém. nebo zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 08:57

@Mirushk Nemluvila, já si s ní moc nerozumím… :D Ale možná to můžu zkusit. Mám dojem, že mu prostě začne pracovat zažívání… Ale to je prý od páté:

3. – 5. hodina
V činnosti jsou plíce, proto se obvykle v tuto dobu budí kuřáci, astmatici, nemocní na průdušky, rýmu a se záněty cest dýchacích. V této době také člověk pociťuje největší strach a úzkost. Každá maličkost nabývá obrovského významu.

5. – 7. hodina
V největší činnosti je tlusté střevo. Je dobré si navyknout v tuto dobu na vyprazdňování. Vyhnout se stresu a spěchu. Probouzení je potřebné postupně, neboť nemocní lidé se právě cítí v tuto dobu velmi špatně. Pít hodně čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 09:01

@kdochcekam No, má mě :). Spí s námi v posteli… Ale možné to je, je dříve světlo… Jen jde na něm vidět, že by ještě spal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 09:04

@kdochcekam Jéva, to on vůbec nechce :mrgreen: On je hrozná cicina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.17 09:11

No jo vidíš to, je brzo už světlo, jestli to není fakt jak říká kdochcekam ;) nebuj, děti mají ty své cykly, za chvilku se to upraví. Dcera strašně třeba trpí na uplnky jak byla malá, tak týden byla uplně hin. budila se, nemohla zaspat vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 09:13

@Mirushk Teď mi došlo, že máme zatemňující závěs v ložnici… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
21.3.17 09:20

Zatemni - taky se budím světlem v nevyspalém stavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 09:37

@dalmati Máme zatemňující závěs, psala jsem výše, tím to nebude… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.3.17 09:38

@kdochcekam Tohle já si užívám, spíš mi vadí, že jsme oba nevyspaní kvůli tomu buzení… Díky za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
21.3.17 10:00

A co zuby? Mám sice už dvouletého, ale teď má už snad 3 měsíce období, kdy se mezi 2 a 4 ráno probudí s brekem, stěhuje se k nám do postele a děsně s sebou mele. Dneska v noci to byl fakt extrém, asi se mu zdály nějaký divoký sny, vždycky s sebou škubnul a začal ječet. A do toho mu rostou stoličky, který snad nikdy nevyrostou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.3.17 10:02

A navíc se teď v sobotu bude posouvat zase čas, no nazdar, tak to malý asi bude vstávat ještě o hodinu dříve. Jestli tvůj syn není tež citlivý na měsíc, ale bude to tou změnou že je dřív světlo a tak dále. Za chvilku to přejde. držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí