Má skoro 5 měsíců. V první půlce noci ještě jakš takš, ale uspávání je tak, že ji doslova přišpendlím k posteli, nejlépe by bylo, kdybych měla 4 ruce, jednu na nohy a poslední na hlazení hlavičky.
To poslední je jediné pozitivní a milé, ostatní vypadá dost drasticky.
Zavinutím to nejspíš nevyřeším, pokud nemá ruce nad hlavou, tak stejně nespí a budí jí i kopání nohou(přitáhne k břichu a kopne), které se stejně zavinutím řešit nedá.
Budí se okolo páté na jídlo, a pak by potřebovala cca do 8 spát, ale většinou dá 30-45 minut a pak je neustále vzhůru, ačkoli potřebuje a chce spát (kroutí hlavou, zavírá oči a jakmile se přestane hýbat, sama nebo opět přidržením, do půl minuty spí. Jednou z x pokusů se zadaří, že se najednou přestane hýbat a v klidu spí(jako teď), ale většinou to dopadne tak, že pořádně nezabere, a pak je v podstatě celý den totálně nedospaná a protivná. Je mi jí líto a sebe teda taky . Člověk si tak nějak říká, že by bylo ideální přivázat ji k k posteli, což samozřejmě neudělám, ale kdyby to šlo, tak bych měla šťastné dítě.
Do mojí postele si ji dát taky nemůžu, že bych ji nějak přichytila, tam se z někaých důvodů vzbudí a řve.
Dvě hodiny ji silou denně držet fakt nezvládnu, navíc mi to přijde absurdní a jí to vyhovuje na usnutí, ale pak moc ne.
Pokud spí cca do doby mezi 8 a devátou, je fakt spokojená.
Má skoro 5 měsíců. V první půlce noci ještě jakš takš, ale uspávání je tak, že ji doslova přišpendlím k posteli, nejlépe by bylo, kdybych měla 4 ruce, jednu na nohy a poslední na hlazení hlavičky.
. Člověk si tak nějak říká, že by bylo ideální přivázat ji k k posteli, což samozřejmě neudělám, ale kdyby to šlo, tak bych měla šťastné dítě.
To poslední je jediné pozitivní a milé, ostatní vypadá dost drasticky.
Zavinutím to nejspíš nevyřeším, pokud nemá ruce nad hlavou, tak stejně nespí a budí jí i kopání nohou(přitáhne k břichu a kopne), které se stejně zavinutím řešit nedá.
Budí se okolo páté na jídlo, a pak by potřebovala cca do 8 spát, ale většinou dá 30-45 minut a pak je neustále vzhůru, ačkoli potřebuje a chce spát (kroutí hlavou, zavírá oči a jakmile se přestane hýbat, sama nebo opět přidržením, do půl minuty spí. Jednou z x pokusů se zadaří, že se najednou přestane hýbat a v klidu spí(jako teď), ale většinou to dopadne tak, že pořádně nezabere, a pak je v podstatě celý den totálně nedospaná a protivná. Je mi jí líto a sebe teda taky
Do mojí postele si ji dát taky nemůžu, že bych ji nějak přichytila, tam se z někaých důvodů vzbudí a řve.
Dvě hodiny ji silou denně držet fakt nezvládnu, navíc mi to přijde absurdní a jí to vyhovuje na usnutí, ale pak moc ne.
Pokud spí cca do doby mezi 8 a devátou, je fakt spokojená.