Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jenže porodnice, internet, doktorka křičí budit
spí vám kvůli žloutence, buďte! No měla jsem ho nechávat spát, mohla jsem si ušetřit psychické zdraví, nonstop nekončící přerušovaný spánek je mor
od těch 3 měsíců to neřeším a postupně jsme se dostali na nějakých 7 hodin, ale musím včas v noci vecpat dudlik.
Ahoj. Mě v porodnici taky říkaly budit, udělala jsem to jednou a pomalu tři hodiny uspavala… Takže od té doby nebudim spoléhám na své dítě, že když bude mít hlad, že se vzbudí. Jinak mi taky spí celou noc jen chodí spát až tak v 10 nebo 11 hodin. Moje malá je ale zrout. Za 14 dní 5 měsíců a 8kg ![]()
Edit: z porodnice jsme šli s váhou 2700g a nechtěla přibírat ani mě nechtěli pustit neměla jsem dost mléka,laktace se rozjela až doma. Nakonec je plně kojená.
Já budila první tři měsíce co jsem kojila,taky mi nepřibírala (porodní váha 3065 a ve třech měsících 4520) a taky byla spaví miminko,já dávala spát v osum večer a budila jsem jí v jednu a v pět a spala až do osmi,jinak když jsem nebudila tak se budila sama ve čtyři,v pět ráno. Záleží jak ti přibírá,mě doktorka říkala že v noci tělo produkuje nejvíc prolaktinu a že aspoň jednou kojit v noci mam