Budit na krmení? 4měsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
12.3.19 23:00

Jenže porodnice, internet, doktorka křičí budit :roll: spí vám kvůli žloutence, buďte! No měla jsem ho nechávat spát, mohla jsem si ušetřit psychické zdraví, nonstop nekončící přerušovaný spánek je mor :cert: od těch 3 měsíců to neřeším a postupně jsme se dostali na nějakých 7 hodin, ale musím včas v noci vecpat dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.3.19 23:10

Ahoj. Mě v porodnici taky říkaly budit, udělala jsem to jednou a pomalu tři hodiny uspavala… Takže od té doby nebudim spoléhám na své dítě, že když bude mít hlad, že se vzbudí. Jinak mi taky spí celou noc jen chodí spát až tak v 10 nebo 11 hodin. Moje malá je ale zrout. Za 14 dní 5 měsíců a 8kg :D
Edit: z porodnice jsme šli s váhou 2700g a nechtěla přibírat ani mě nechtěli pustit neměla jsem dost mléka,laktace se rozjela až doma. Nakonec je plně kojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
13.3.19 07:15

Ja bych tez nebudila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
13.3.19 12:04

Já budila první tři měsíce co jsem kojila,taky mi nepřibírala (porodní váha 3065 a ve třech měsících 4520) a taky byla spaví miminko,já dávala spát v osum večer a budila jsem jí v jednu a v pět a spala až do osmi,jinak když jsem nebudila tak se budila sama ve čtyři,v pět ráno. Záleží jak ti přibírá,mě doktorka říkala že v noci tělo produkuje nejvíc prolaktinu a že aspoň jednou kojit v noci mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí