Mám budit 2týdenní holčičku na kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14309
5.2.14 08:26
@AliTad píše:
Kvůli malé bych se nebála, kvůli mlíku ano. Takže já bych asi spíš odsávala, a to tak, aby to vyšlo celkem na aspoň 6 až 7 kojení/odsávání.

A ja som ani neodsavala..mlieko sa tvorilo hodne a odsavanim som to este podporovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.2.14 08:41

Tak já mám 3týdenní mimčo, taky měla žloutenku, ale nic drastickýho a bylo mi řečeno budit přes den po 3 hodinách, v noci nechat spát. Je zajímavý, že přes den by spala celý den a v noci se mi budí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.14 08:43
@MarkyM píše:
Tak já mám 3týdenní mimčo, taky měla žloutenku, ale nic drastickýho a bylo mi řečeno budit přes den po 3 hodinách, v noci nechat spát. Je zajímavý, že přes den by spala celý den a v noci se mi budí :roll:

Tak to je ještě maličká a určitě se jí za pár týdnů upraví režim. do těch dvou měsíců bych jí dala čas :D

Já to takhle měla se starším. Naštěstí v noci nijak neprudil. Ale vstával jako podle budíku, kdežto přes den by spal nonstop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.14 09:33

Ja bych v noci nebudila, prez den budila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.2.14 11:44

Doporučuji budit alespoň 2× za noc. Jednou před půlnocí a pak třeba kolem 4hodiny. Jinak hrozí, že se ti ztratí mlíko nebo se ho bude tvořit málo. Hlavně teď na začátku kojení je to důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
5.2.14 11:50

V noci bych nebudila, jenom přes den, pokud normálně přibírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
5.2.14 14:39

@KPKristy

Myslíš, že se jí ten režim upraví sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.2.14 15:18
@MarkyM píše:
@KPKristyMyslíš, že se jí ten režim upraví sám?

Tak můžeš tomu pozvolna pomáhat, ale já bych nijak nenaléhala. Mám takové zkušenosti, ale samozřejmě tvoje dítě může reagovat jinak.
Já při každém pokusu o úpravu režimu (v jakémkoli věku) narazila. Bylo to horší než lepší. U miminka bych to nechala být alespoň po dobu šestinedělí. Ono si to „sedne“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
5.2.14 15:22

Nebudila bych, pokud dobře prospívá, tak bch jí i sebe nechala spát :) mě malej taky spal krásně, budil se jednou a to až k ránu, kolem čtvrté až páté hodiny, jedinej, kdo s tím měl problém byly moje prsa, musela jsem vždycky trochu mlíka odsát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
5.2.14 17:30

Mě bylo v porodnici taky řečeno, že malou musim budit na kojení. Abych se přiznala, zkusila sem to jen jednou- a malá zbytek noci prořvala. Víckrát už sem to neudělala:-) I mkoje doktorka mi pak řekla, že když dobře přibírá tak jí nemám budit, že je to zbytečné…Ale musela sem občas odsát prasa, protože sem měla hodně mlíka…Takže za mě nebudit ( a aspon se vyspíš i ty) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
5.2.14 20:36

Tedˇuž bych jí nebudila ně bylo řečeno budit :lol: tak jsme budila v porodnici jsme museli :roll: doma jsem jí budila pak jsem to vzdala když tak pěkně spinkala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.2.14 20:41

@telezska já budit nemusela, malej byl teda do 3. měsíců krmenej MM z lahvičky - já jsem mu přejela lahvičkou přes pusu, on jí čapnul, vybumbal a chrněl dál, skoro jako ze spánku. Jen bych se držela toho, že má těch 6 krmení přes den a jedno v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
5.2.14 20:45

A teda jak tu někdo píše budit jen přes den, v noci bych nechala to jedno krmení a klidně nechala spát 5-7 hdoin v kuse, ale pak bych se jen zaměřila na to zvládnout za 24 hodin těch 7 krmení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
5.2.14 20:46

Pokud přibírá, nebudila bych. Pamatuji si, jak jsem s doktorem řešila, že mi kojenec prospí přes noc i 10 hodin v kuse. Uklidnil mě, že matky za ním chodí s opačným problémem. Pokud dítě prospívá, nechala bych tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
5.2.14 20:49

Holky mají pravdu nech jí chrupat když přibírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí