Budit, nebudit?

474
28.11.06 13:34

Budit, nebudit?

Ahoj holky, zajimalo by me, jestli bych mela malou (4 mesice) pres den budit po 3 1/2 hodinach, kdyz spi jak dudek nebo ji nechat az se hlady vzbudi sama? Dr. rikala budit, ze mala prospiva dobre, ale je to pry lepsi kvuli davkam jidla, radeji casteji a mene jidla nez casteji a vice? Jsem z toho zmatena, mala pres den vydrzi i 5 hodin v pohode bez jidla, tak nevim, budit , nebudit :?: Poradite :?: Samozrejme myslim den :D

Diky,
Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
28.11.06 13:50

Ahoj,

no vidíš a mně zas bylo řečeno nebudit, prostě až si sama řekne o jídlo,tak nakojit.Já bych nebudila, co si budem povídat, jsem ráda když spí:)
Asi něco jiného by bylo,kdyby malá napřibírala,tak potom jo.Ale pokud prospíváte,tak si myslím, že nemusíš.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.11.06 14:13

Ja nebudila, jen jsem mela obcas problem vykoupat :D Pepi byla odpoledne schopna spat i sest, sedm hodin…
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
28.11.06 14:51

Dosyta se vyspat, znamená probudit se hladový =o)))).
Nebudila bych. Ty chvíle spánku budou čím dál tím vzácnější a už brzo ti budou chybět =o)

• Citovat
  • Upravit
197
28.11.06 14:52

Já taky nebudim, necham ho, ať si sám řekne, kdy se chce napapat. U nás jsou různý výkyvy. Ze začátku chtěl třeba papat i po hodině a půl. Kolem druhého měsíce zase vydržel třeba 5-6hodin spát. Teď už si řiká pravidelně po 3hodinách. Ale jak tu holky psali, pokud ti bude malá prospívat, tak jí nech, ať si řekne sama o papání a zbytečně jí neruš, když chce spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
28.11.06 15:07

ja bych taky nebudila, kdyz prospiva, tak ji nech klidne spat, a az bude mit hlad, tak se sama vzbudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
28.11.06 16:08

Nebudit. Nepíšeš že by měla nějaké zdravotní třeba zažívací problémy takže určo bych nebudila a byla bych ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
28.11.06 16:13

Jé, co já bych dala za to, kdyby mi malý takhle dlouho spal. Když po několika hodinovém řevu usne, tak spí i třeba jen 30 minut. Určitě bych nebudila, to ani náhodou. Jednou, když jsme měli jít na kontrolu a mladý zrovna spal, tak jsem Dr. volala, že to asi nestihmene a ona mi několikrát opakovala - hlavně nebudit, hlavně nebudit, dítko sami ví kdy se má vzbudit, a když prospívá, tak to není potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.11.06 16:55

Já bych i budila (abych pak v noci nebyla buzena), ale ukázalo se to jako kontraproduktivní, protože mi během jídla stejně zalomil. Takže taky nebudit (a to mi v porodnici radili dávat ho pod sprchu, ať se probere na jídlo :evil: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.11.06 17:43

Souhlasím: NEBUDIT! Když spí, nabírá taky sílu. A pokdu prospívá, není důvod. Takhle spící miminko je záviděníhodné :-)!
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
28.11.06 17:59

Ahoj.

V tomhle věku určitě nebudit.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
28.11.06 19:46

Asi bych taky nebudila a nechala mimčo vyspat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
28.11.06 20:38

Souhlasím s ostatními NEBUDIT :wink:

Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
28.11.06 21:05

Dám teda taky dotaz. Budit v noci, když mimi málo prospívá? V tomto čase jsme teprve 1kg nahoru od propuštění z porodnice. Doktor chce abych přikrmovala, ale malá nechce flašku. Hlady neplače. Večer usne asi v 8 a budí se nejdřív v 1,30 spíš i pozděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
28.11.06 22:00

zari - a myslíš, že jedno kojení denně navíc by to spravilo? Ono snažit se nakrmit dítě, které chce v tu dobu spát, je fakt za trest (praktikovala jsem párkrát, když jsme se někam potřebovali dostat načas, tak aby byl najezený).
Moje dítě taky nechce flašku. Ovšem jenom ode mě. Jsou to takoví malí lovečtí psi - vyčenichají mámino mlíko na sto metrů. A když to mají radši z prsu, tak proč by se otravovali s lahví… Zkus do krmení přidat trochu svého mléka a pak zapojit tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí