Jakou kašičku

55
27.11.06 12:16

Jakou kašičku

Ahoj holky prosím poraďte mi jakou kašičku kupejete nebo jste kupovaly? Kubíčkovi kupuji asi necelý měsíc kašičku od Hippu, ale nejsem si jistá jestli ta cena odpovídá kvalitě. Jsou poměrně hodně drahé a vydrží nám asi tak na 6×. Díky moc za každou radu.
Tracy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
27.11.06 12:21

My teď kupujeme nemléčný od Sunarky ale dřív když jsem ještě malé nedávála kravské mléko tak sem kupovala od různých firem záleželo na chuťích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.11.06 12:28

Já moc neporadím, protože s kaší zatím bojujeme a malá ji nechce a to už zkouším třetí.
Já osobně mám špatnou zkušenost s nemléčnou rýžovou od HAMI, rozdělávám ji do MM (tak nevím, jestli to může být ten problém), ale vůbec mi nejde zahustit, je děsně řídká a jak chládne, tak pořád spíš řídne než houstne :roll:
Známá si chválí rýžovou od Nutrilonu, tak se taky chystám ji vyzkoušet.
Camilla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
27.11.06 13:32

obe deti (dcera 3.5, syn 8.mesicu) vyrostly na kasich od Sunarky a od Hami. Jeste pred tremi lety si mi zdaly kase od Hami lepe zahustitelne, ale ted, kdyz kase chystam malemu, jsem si vic oblibila Sunarku. Davame ruzne prichute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
27.11.06 14:00

My taky dáváme kaše Sunarky.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.11.06 14:05

kaše

Ahojky,

ta rýžová kaše od Nutrilonu je výborná, chutná i mě. Ale jedem v Sunarkách, těch příchutí je fakt hodně. Mě se taky kaše apod. zdály drahé, tak to řešíme tak, že kupuju ve zdravé výživě třeba kukuřično-pohankovou (velký pytel cca 25,–Kč) a kaši připravuju půl na půl. Tzn. do misky s vodou dám cca 2-3 lžíce kaše ze zdravé výživy, zamíchám a přidám do potřebné hustoty ochucenou Sunarku. I mám pocit, že to malá nemá tak sladké, jíme zdravě a levněji.

Ahoj Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.11.06 16:52

Já má rýžovou nemléčnou kaši od Nestlé, a teď jsem koupila krupicovou nemléčnou kaši od Himmeltau, a je bez příchuti jen slazená hroznovým cukrem. Obě zahušťují suprově, až kolikrát musím ředit když mi ujede ruka :roll:

• Citovat
  • Upravit
2184
27.11.06 17:10

Ahojky,
my jsme dávali od Hami a byli jsme s ní spokojeni. Střídali jsme různé příchutě.

Pěkný den

Zuza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.11.06 20:49

My máme rýžovou mléčnou od Nestlé a malá mi div ruku neutrhne a vztěká se, že má pomalý přísun. A když náhodou nedojí, tak si pochutnám i já… Nám ale zase nejede zeleninka, tu blinkáme hned po prvním soustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.11.06 23:37

Moc děkuji, tak vidím,že ani moc kaše od Hippu nekupujete. Dneska jsem koupila od Sunárku rýžovou s banánem a šmakovala pořádně. Také se podívám po té pohance a jáhlech,ale nevím, kde tady u nás v Ostravě to dostanu koupit.
Moc děkuji
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.12.06 19:08

Jakou kaši, když stále kojím...?

Poslední dobou mám trochu zmatek - dítko má 6.5 měsíce a už cca 3 týdny jsme na příkrmech (zelenina k obědu, kaše večer), do té doby plně kojeno. Nadále kojím a hodlám pokračovat, tak si nejsem jistá, jestli je OK, že malému dávám kaši s UM. Odstříkání mi nic neříká, nikdy jsem nedělala, takže pokud to dobře chápu, v úvahu připadá dělat dál mléčné kaše, nebo dělat nemléčnou do vody, nebo…? Je možné dítko dál kojit, a pouze ty večerní kašicky dělat mlécné s UM, nebo je možné použít ještě nějaké jiné mléko, třeba sojové?? Poradíte? Jo, noční spaní se nám po kaši výrazně zlepšilo, namísto vstávání co hodinu, dvě, mi dítko spí i 7 hodin v kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
20.12.06 19:24

Martee: nevidím problém že dáváš mléčnou kaši. Nemléčné se dělají do mléka buď MM, UM, kravské nebo hypoalergenní. Slyšela sem že někdo to dělá i do vody. Ale pro 6m mimi se kravské nedoporučuje já ho začla dávat až od 10m do jednoho roku omezeně. Klidně koj a dávej mléčné kaše ale sojové mléko se zas nedoporučuje až do 3l co sem tu vyčetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.12.06 20:14

Kase

Sany, díky, to mě uklidnilo…mě jen překvapuje, že hodně mamin dělá kaše ze svého MM, to se mi teda nechce, tak mě to trochu zviklalo v tom, že já dávám mléčnou - mimochodem tu první kaši od Milupy a prckovi moooc chutná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.12.06 11:30

Ahoj
malý má hrozně rád banánovou kaši od Hami, já jsem s ní taky spokojená. Měla jsem i od Nestle rýžovou, ale ta dělala jen hrudky, byla dobrá, ale hrozně hrodkovatěla. A tu kaši dělám s umělého mléka Nutrilon HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.3.14 09:50

Ahoj, mám mimčo 5m a kousek, pomalu se blíží doba, kdy začneme s kašičkou.
Doporučíte nějakou značku? Na trhu je toho tolik…
Je plně kojen, ale prošli jsme si i obdobím přikrmování Nutrilonem ( ten nám moc nevyhovoval), zkoušeli jsme i Hupp Combiotic - to bylo lepší, pak se nám naštěstí povedlo opět plně rozkojit.

Předpokládám, že je asi lepší, držet se jedné značky…
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky