Jakou kašičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
7.3.14 09:54

@hanula23 ahojky, my davali krupicku od nestle- ale dela se z UM tak zalezi na tobe jestli se ti chce ke kojeni jeste kupovat mlicko.:) ale malemu moc chutnala kasicka hami citlive brisko- snad nekecam.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.3.14 09:57

@hanula23 Nad vařením domácí kaše jsi nepřemýšlela? Můžeš si udělat sto různých variací, dítěti se to hned tak nepřejí a vyjde tě to levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.14 10:33

Nejčastěji kupuju mléčnou kaši od Hami, ale tu ve fialovém balení bez přídavku cukru, jde moc dobře rozmíchat a navíc je jedna z levnějších, jinak jsem zkusila Sunarku, ta dělala hrozně pucky, a Hipp, ta byla taky OK, ale je malinko dražší než Hami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.3.14 10:55

Tak spíš záleží co ti bude dítě jíst. Malá třeba nechce od Sunárku, Hami ani Nestlé(přijdou mi strašně přeslazený).Jedinou kterou sní a která jí fakt chutná je od Hippu. Doma vařenou taky nejí a rýžovou už vůbec :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
7.3.14 11:03

@angellik23 Která z těch komerčních je nejmíň slazená? Babí chce mermomocí malému něco koupit a když jí pošlu do zdravé výživy pro Nominu, nebude mít pocit, že vnoučkovi „dopřála“. Tak uvítám typ od někoho, kdo už toho víc prozkoušel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.3.14 11:55
@angellik23 píše:
Tak spíš záleží co ti bude dítě jíst. Malá třeba nechce od Sunárku, Hami ani Nestlé(přijdou mi strašně přeslazený).Jedinou kterou sní a která jí fakt chutná je od Hippu. Doma vařenou taky nejí a rýžovou už vůbec :mrgreen:.

To je fakt, né každé dítě sní každou kaši… Náš malej sní všechno, co mu dam, naštěstí :-) Při výběru koukám vždycky, aby tam nebyl přidaný cukr a jinak je to u nás jedno, ale ta Sunarka nic moc… Dělám většinou poloviční dávku a zbytek doplním ovocem - banán, jabko, hruška a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.3.14 18:10

@Svistice Mě přijde nejmíň na chuť sladká od toho Hippu ta ovesná s jablky, a pak ještě jogurtová s ovocem(ta je ale trochu řidší :mrgreen: ), ty se sušenkama a banánem atd, už jsou sladší ale néé tolik jak ta sunarka.Ale množství cukru jsem nikdy nezkoumala, prostě jsem to hodnotila podle chuti :lol: ale určitě existují i kaše úplně bez cukru. Já zkoušela takové ty běžné co se dají sehnat všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
7.3.14 19:42

Naší malé nejvíc chutná meruňková nabo banánová od Nestlé…Měli sme i Sunarku ale tu vůbec nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.3.14 23:26

@Svistice přemýšlela, ale pro začátek chci raději kupovanou - jen zde mám jistotu, kvality surovin, kupovaná výživa podléhá dost vysokým normám

co si budeme povídat o kvalitě jídla v obchodech… :nevim:
to samé zeleninku, začneme s kupovanou v konzervičkách, až bude od rodičů ( mají eco zahradnictví) začneme vařit

ale to je jen názor… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
7.3.14 23:30

@LuPaPe no uvidíme, nejde rozdělat do MM?
@Zdenča díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
8.3.14 00:37

@hanula23 urcite upujde, mliko jako mliko. Ta ryzova krupice od nestle je neslazene, tak pro prcka ai nej.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.3.14 00:44

Zdravím, já dávám malé kaši bebivita. Kupuji na fb z německa. Půl kila vyjde cca na 100 kč. Malá je spokojená a nás to moc nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
8.3.14 09:11

@hanula23 Chápu. Jen pokud koupíš vločky v bio kvalitě a uvaříš to v kojenecké vodě, tak tam máš co do kvality taky kontrolu. A máš kaši ze dvou surovin (+ třeba UM nebo MM). V těch kupovaných kaších je mnohem víc složek, navíc i u těch „neslazených“ (pokud pominu kaše ze zdravé výživy) je maltodextrin, což je cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
8.3.14 22:38

@Svistice Můžeš mi dát prosím tip, jaké kaše vaříš? Malá ty kupované nepozře, umělé mlíko nedá do pusy (párkrát snědla bio kaši od Hippu, ale toť vše), takže jí kupuju jáhlovou nebo rýžovou Nominu. A to jí jede. Domácí vločkovou jsem zkoušela, tu nesní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.3.14 07:25

@FikuLenka Vařím rýžovou, pohankovou, jáhlovou, ovesnou, občas špaldovou. Všechno kvůli rychlosti přípravy z vloček. Chystám se na kukuřičnou, tu budu dělat z kukuřičné krupice. Ze začátku, když měl kaši jen občas, tak jsem mu do ní dávala odstříkané MM. Teď jí má každý večer k večeři a pokaždé odstříkávat mě nebaví a je to časově náročné, tak buď n akonci přidám trochu UM, nebo většinou bílý jogurt. Ta jogurtová variace jede. Když nedojí vařené ovoce na svačinu, dostane do toho i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí