Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud prospiva, tak bych nebudila, holky venku spaly v kocare i 5 hodin v kuse ![]()
@tvetinka ze začátku jsem budívala…když se na to dívám s odstupem, je to blbost…druhé dítě už budit nebudu. Klidně ať si pospí (hraniční pro buzení je 6 hodin vkuse: je potřeba dát napít kvůli správné funkci ledvin)
@Jarr mne jde prave o to aby pak spinkala i v noci, dneska mi poprve usnula na brisku a asi se ji tak dobre spinka tak spi uz pres tri hodky a vypada to ze se jen tak nevzbudi
@tvetinka budila jsem a budím, aby se naučil rozlišovat den a noc. Jinak mi spal přes den klidně 6 hodin, v noci měl hlad a budil se co 2 hodiny na kojení.
@tvetinka píše:
@Jarr mne jde prave o to aby pak spinkala i v noci, dneska mi poprve usnula na brisku a asi se ji tak dobre spinka tak spi uz pres tri hodky a vypada to ze se jen tak nevzbudi
Pro to aby ti spala v noci je důležitý režim…koupání v určitou hodinu a tak..
@verulicek 6hodin je hranicni? mne mala v noci bezne spi nejmin 8hodinnekdy i 10
@Billi no prave o to mi jde aby to rozlisovala
ona to teda rozlisuje spis mi kde o to aby se to tim dlouhym spanim pres den nenarusilo
@tvetinka proto jsem ho budila, aby se to nenarušilo, ale až po 4 hodinách. Dělám to tak pořád, je mu skoro 6 měsíců.
@tvetinka myslím v tom věku 2,5 měsíce…mě malá spí běžně 11 vkuse a po kojení si ještě 2-3 dospí. Mám doma Růženku ![]()
My máme 7 týdnů a nebudím ani ve dne ani v noci, prospívá dobře takže v noci spinkáme i 5,6 hodin v kuse ![]()
Nebudila jsem ani jedno ze svých dětí a to dcera byla velký spáč. Přežily to ve zdraví obě ![]()
Také nebudím. Pokud mimčo hezky přibírá a je spokojené, nebudila bych ![]()