Budoucí povolání

29
19.12.22 18:09

Budoucí povolání

Dobrý den,
Jsem žák 9 třídy. Chci se zeptat., kdybych šel studovat obchodní akademii. Můžu se pomot stát manažerem. A jinak se Můžu stát čím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65120
19.12.22 18:25
@Anonim 14 píše:
Dobrý den,
Jsem žák 9 třídy. Chci se zeptat., kdybych šel studovat obchodní akademii. Můžu se pomot stát manažerem. A jinak se Můžu stát čím.

https://www.emimino.cz/…vuch-480631/
sis nějak přichvát s dítkem.
Skoly mají na svých stránkách u konkrétních oborů možnost uplatnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
19.12.22 18:30

Manažerem se můžeš stát s jakoukoli školou, ale tu maturitu zpravidla zaměstnavatelé chtějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
19.12.22 18:35

@Semtex
Dobrý den, nevíte na jakož školu kdybych se chtěl stát kryzovým manažerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
19.12.22 18:38
@Anonim 14 píše:
@Semtex

na takovou, kde se učí čeština

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.12.22 18:39
@Anonim 14 píše:
@Semtex

Vážně to nemyslím zle, ale měl bys začít pravopisem. Je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
19.12.22 18:48
@smile_xxx píše:
Vždyť je to troll. I přezdívku má schválně s chybou.

Tak je to možné. Co z toho, ale má by mě samotnou zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
20.12.22 07:24
@smile_xxx píše:
Vždyť je to troll. I přezdívku má schválně s chybou.

Nebo trotl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.22 08:19

Manažer můžeš být z jakoukoliv školou…já mám přírodovědné lyceum a jsem manažerka ve stavební firmě. udělala jsem si akorát kurz na nějaký stavební materiály a kurz na Office ( jako Word atd.) A pak si ještě dodělám titul mba asi…
Jinak já v 9 třídě chtěla být učitelka ve škole, jak se podávali přihlášky tak doktorka, to mě drželo do 3 ročníku SŠ, pak jít do kriminalistické laboratoře a skončila jsem tam kde jsem…takže věř že tvé rozhodnutí se ještě může změnit.

• Citovat
  • Upravit
8523
20.12.22 09:41
@Anonymní píše:
Manažer můžeš být z jakoukoliv školou…já mám přírodovědné lyceum a jsem manažerka ve stavební firmě. udělala jsem si akorát kurz na nějaký stavební materiály a kurz na Office ( jako Word atd.) A pak si ještě dodělám titul mba asi…
Jinak já v 9 třídě chtěla být učitelka ve škole, jak se podávali přihlášky tak doktorka, to mě drželo do 3 ročníku SŠ, pak jít do kriminalistické laboratoře a skončila jsem tam kde jsem…takže věř že tvé rozhodnutí se ještě může změnit.

Díky bohu, žes na tu učitelku nešla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
20.12.22 11:41
@Anonymní píše:

A češtinu jste na tom slavném lyceu nebrali?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.22 12:25

@Aleriga pardon,ale vám nikdy nepřeskočilo slovo na mobilu? Nevšimla jsem si toho…

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
20.12.22 12:26
@Anonymní píše:
@Aleriga pardon,ale vám nikdy nepřeskočilo slovo na mobilu? Nevšimla jsem si toho…

Slovo? Jaké slovo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.22 12:29

@Aleriga *písmena… Bohužel když se pořádně nepodívam tak mi telefon přepíše písmena, slova atd…píšu něco a skočí úplně jinak pravopisně napsané…tak z toho nemusíte dělat takový problém :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin