Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky je tu někdo kdo chce žačít se snažením v roce 2014?
Tak fajn.no my asi až nejak v lete. chtela bych letní miminko..mas uz nejake ditko?
Mám 3-letou dceru. Od čeho se ten váš termín odvíjí? My čekáme kvůli refinancování hypotéky…prostě v červnu 2014 musím ještě pracovat. Jinak bychom to druhé už měli.
Tak my musíme dostavět patro u baraku.tak hlavne proto zatim musime pockat. já mám 2,5letou Viktorku
tak na chcily budu muset jit do prace.jsem na 3 lety matersky..mit uz hotove bydlení tk bychom taky uz toto leto zadelali na druhe.. ![]()
@Marrcela20 Nene, druhé. Chtěli jsme začít už tento rok v létě, ale byla jsem nemocná a mám půl roku zákaz otěhotnět
Takže nový rok to jistí. Přeji dobrou noc ![]()
Ahojky, taky se přidávám. Mám sedmiměsíčního chlapečka a příští rok touto dobou se chceme začít snažit o sourozence ![]()
A jak to čekání zvládáš emočně? Já se na druhé mimi těším a hlavně mě štve, že děti už skoro nebudou sourozenci, budou minimálně 4,5 roku od sebe. Ale prostě vím, že to dřív nejde. A občas jsem z toho teda na nervy.
bezva holky tak jsem rada ze se nas snad dost sejde.
budeme aspon moct pokecat o vsem moznem..pro dnesek dobrou..
![]()
Jo tak to já taky. štve me to..
jenze u nas to taky driv nejde..a kolik vam je holky? mě 22 a příteli bude ted v lete 25.. ![]()
Mně 24, manželovi bude v létě 30. A jak jste spolu dlouho - my spolu budeme na podzim 9 let, z toho 4 roky manželé.
Jsme spolu 7 let. manzele zatim ne..jednou urcite ano ale neni to pro nas ted bezpodminecne nutne..
a ajk se holky jmenujete? ja Marcela
a co deticky.jak pak se jmenují???pritel by chtel druhe mimi kluka aby snim prej mohl pozdeji chodit rybarit..
paa