Foto těhotenského testu: Budu babička?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10869
10.3.26 18:14
@Anonymní píše: Více

Selhala dcera, neselhala antikoncepce.

Za týden gynekologie stačí.

• načítám...
21494
10.3.26 18:18

No, to bohužel vypadá na těhotenství. Nezávidím situaci. Podle věku je ve třeťáku, co? Zvažovala bych přerušení těhotenství.
Tady si většina akorát kopne. Ach jo. Mám jen o trochu starší dceru a fakt bych nic podobného řešit nechtěla…

• načítám...
9000
10.3.26 18:37
@884135 píše: Více

A že selže vždycky takové zajímavé sortě lidí…

• načítám...
22812
10.3.26 18:38

Je to pozitivní a jestli byly 3 pozitivní, vynechána ms, je to přeci jasné ;)

• načítám...
28
10.3.26 18:38

Fyziologicky i biologicky je naprosto v pořádku mít dítě v 19 letech. Je to rozhodně zodpovědnější, než ho mít po 35, což je dnes standard (viz křivka chromozomálních vad).
Dcera má očividně vaši podporu, takže věřím, že to skvěle zvládne a ve 40 bude za toto rozhodnutí ráda. Já mám takto mladé rodiče a jsem za to vděčná. 🤗

Příspěvek upraven 11.03.26 v 04:10

• načítám...
Anonymní
10.3.26 18:39

Oba ty testy jsou divné a nejspíš vadné, ale vzhledem k situaci bych klidná nebyla. Sama mám 18letou dceru a co by člověk nadělal, podpořila bych ji, ať by se rozhodla jakkoliv. Ale rozhodně to není něco, co bych si pro ni teď přála.

• Upravit
1506
10.3.26 18:42
@884135 píše: Více

Mě by zajímalo jestli kdyby neotěhotněla, by byl zájem v sexu v pořádku? A když někdo souloží tak se automaticky ruší škola a koníčky?

• načítám...
33218

To spíš vypadá, že jí nebere.

• načítám...
Anonymní

@Serpentini Nevím, o jaké sortě se bavíš, ale já celý život pracuju. Dcera studuje a má dva roky jednoho partnera. Možná podle sebe soudíš ostatní, viď?

• Upravit
Anonymní
10.3.26 18:44

Mě opravdu nenapadlo, že tady někoho pohorším tím, že sem vložím fotku testu. Na dceři mi záleží a chci pro ni to nejlepší, ale nechtěla jsem se svěřovat okolí. Jestli to tu někoho hodně pobuřuje, tak se moc omlouvám.

• Upravit
Anonymní
10.3.26 18:48
@nozu píše: Více

Je ve třetáku. No, potrat… možná bych se bála, aby ji to nějak nepoznamenalo, ale samozřejmě rozhodnutí je na ní a jejím příteli. Já jim pomůžu, ať se rozhodnou jakkoli. Ale je mi úzko.

• Upravit
10869
10.3.26 19:05

Uplne si nemyslím, že by někoho pohoršila fotka testu.
Spis to vyjadřování kolem.
Název diskuse, nedomyšlení následku, jistá naivita a hloupost…
Jakoby by byla novinka, ze antikoncepce nebude správné fungovat, když se bere ATB.
Kdo chce provozovat sex, musí znát nutné bezpodmínečně pravidla.
Měla jsi dceru poučit se vším všudy a že je ti úzko se nedivím.
Ze má přítele dva roky v tomhle věku vůbec nic neznamená, spíš naopak.
Ze ji chceš pomoct je šlechetné nicméně i ja di myslím, že bych v tomhle ohledu volila spíš potrat.
Jste takové naivně nezralé obě dvě…

• načítám...
Anonymní
10.3.26 19:11

@Trojlístek Já jsem ji poučila a doufám, že nepředpokládáš, že jí dávám každý prášek do ruky, viď? Název diskuse, ano, ten nebyl nejlíp zvolen, ale jinak tedy koukám na ty rychlé soudy někoho, koho ani neznáš, a na základě toho i doporučení potratu. Nejsi vědma?

• Upravit
15105
10.3.26 19:11

Další samozivitelka na obzoru.

• načítám...
2370
10.3.26 19:16

Já bych to brala tak, že to tak asi mělo být. Sice tři dny po vynechání ani není jisté, že nějaké dítě za devět měsíců opravdu mít bude, ale pokud ano, tak bych to jako tragédii neviděla. Přece jenom 19 není 16 a pokud bude mít podporu ze strany rodiny a její přítel není nějaké úplné budižkničemu, není to nic, co by se nedalo zvládnout.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+