Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Alice180 Koukám, kolik je tady uvědomělých žen, které si dítě pořídily ve vhodnou dobu s vhodným mužem, a hlavně jsou schopné akceptovat, že to má někdo jinak, a neurážet ho.
@Keyllah Takže znova. Žijete s námi? Znáte přítele mojí dcery a jeho rodiče? Ne! Tak prosím mlčte a jděte radit někomu, koho znáte. Dotaz zněl jasně! Nevím, co pořád některé nechápete. Mě nezajímají vaše názory na to, kdy může mít moje dcera dítě. 😂 😂 😂. Čti pořádně prosím.
@Anonymní píše: Více
Pořídit si dítě s rozvahou, tak na tom je něco špatného? Kyselé hrozny?
Jak už psala Anna, když si chce někdo kopnout, kopne si. Úplně zbytečně.
@884135 A proč máš pořád potřebu tady sdělovat svůj názor? Téma znělo úplně jinak. Já jsem se na to neptala a několikrát jsem řekla, že mě názory na to nezajímají, protože to je věc mojí dcery a jejího přítele, a určitě ne vaše, protože vy jim s ničím pomáhat nebudete.
@Alice180 děkuji ![]()
To se asi někdo nudí, když musí řešit cizí věci, kor když se na názor nikdo neptal. Dobrou noc.
Je zajímavé, že jsi od začátku diskuse defakto chtěla vyvěštit, zda budeš babička z testu dcery, který jsi sem sama vložila…
Nečetla jsi úplně to co jsi čekala, tak sis na pomoc přizvala admina a anonymně, zcela nepokrytě a ironicky se navážíš do ostatních, zda jsou věštkyně.
A admin te v tom v napomínání nas všech zdatně podporuje.
Ale nevadí, umim s tím žít…
Narozdíl od tebe, ktera nesnese holý fakt, že holka selhala, protože se dostatečně nechrání.
Zájmy a představu má ušlechtilou, nicméně jen SŠ ji na tohle stačit nebude.
A to nepotřebuji být věštkyně, protože o tomhle oboru toho vím poměrně dost.
A jen SŠ statek a kun ji stačit nebude.
Nehledě na to, že pravděpodobně ty i rodiče kluka mate do důchodu daleko.
Babrat se s miminem, kdy děcka mají studovat a rodiče, kteří mají byt defakto pracovně velmi produktivní, bude velmi obtížné a nejen s miminem, ono ani batole není období procházkou růžovým sadem.
Ale jak píšeš, jsou horší věci, ovšem někdy srovnávat nesrovnatelné je kontraproduktivní a slouží to k obhajobě něčeho ne úplně jednoduchého.
Každopádně to bude volba dcery a jejího přítele a bez vás todičů to nezvládnou.
To těhotenství ji pravděpodobně potvrdí, evidentně s tím spis počítáš, tak se zbytečně nečil, že to někdo vidí jinak.
By mě zajímalo, kolik z těch zodpovědných mělo sex až v době, kdy měly dostudováno, zajištěno a s partnerem, kterého si dovedly představit jako otce svých dětí. Protože v opačném případě se jim mohlo stát úplně to samé… každá antikoncepce totiž může selhat a jedinou 100% spolehlivou ochranou je nekukat
@Jahru píše: Více
Tak já kukala jako divá, ale antikoncepce mi nikdy neselhala. Ovšem četla jsem příbalové letáky.
@stinga píše: Více
Vždyť je to jasný troll. Úplně vidím údajnou osmnáctku jak běží za matkou s testama, aby ji je hodila na internet. A i ten název diskuze:„Budu babička?“ - vždyť ta trollovina přímo praští mezi oči ![]()
@SerpentiniKdyž myslíš… Opravdu za mnou nechodila, aby mi dávala testy, které pak vyvěsí na internet. Ale jinak ano, mám s dcerou takový vztah, že mi těhotenský test samozřejmě ukáže. Jestli to máte doma nastavené jinak, tak mě to mrzí, ale je to vaše věc. Kvůli tomu nemusíš nikoho obviňovat, že je troll.
Holky, tahle diskuze je asi k ničemu, takže papa, lalala a dobrou noc
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat