Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
A to mas set sakramentskou pravdu, tak se ji raději ani nesvěřuj, ze jsi její test vyvěsila na emimino.
Ovsem ta nedostudovaná SŠ a potenciální těhotenství ji v te dospělosti dost limituje.
@Trojlístek píše: Více
Limitovaná v čem? Je březen, do konce školy je to chvíle, pokud je jí skoro 19, tak školu za chvíli končí. A na vysokou nechce, nebude na světě jediná.
Pokud dítětem končí život, to aby si šla holka rovnou shánět rakev.
@Anna766 píše: Více
Aničko. Prý je ve třeťáku. Takže asi odklad - jeden z následků, který není u prvňáčků až tak vidět. Takže nejhorší ročník s miminkem před ní. Holt bude muset na “rodičák” některý z prarodičů, což je ekonomicky docela náročné. Navíc to, že se chce věnovat hipoterapii vyžaduje vzdělání v následných kurzech.
Samozřejmě to není konec světa, ale komplikace docela slušná. Myslím, že většina rodičů je ráda, že tohle nemuseli řešit, resp. že to nemuseli řešit jejich děti.
Je ve třetím ročníku SŠ. Tim, že ji je 19 let neni dospělá.
Až se o sebe bude umět postarat sama, tak to je jiná…
Chce si to s ní pořádně promluvit, jestli se na dítě doopravdy cítí.
Co na to její přítel a jeho rodiče, jestli pomůžou.
Nestavěla bych se do situace, že všechno zvládnu a zařídím, aby si dcera nemyslela, že bude dál žít svým předchozím životem a Ty se postaráš.
Uvidíš, jak se k tomu postaví a podle toho se rozhodnete, nejlepší je nechat to na ní.
To je ta zbytečná devátá třída anebo odklad, mohla už jít letos k maturitě ![]()
je ve třeťáku a být v maturitním ročníku je nápor i bez těhotenství, porodu a malého dítka. Ale tak, pokud myslíš, že ji to limitovat nebude, ok. Však nemusí mít VŠ, vlastně ani SŠ, u koní může uklízet jen s ukončeným vzděláním…ale navážet se tu do některých, kterým toto pro vlastní dítě nestačí?
možná jen máme představu, jak se se základním vzděláním a minimálním platem žije, a jak to pro mladý pár s miminkem může být těžké ![]()
@Havlova píše: Více
Dobře, přehlédla jsem. Není třeba dělat odklad. V dnešní době už vůbec. Spoustu věcí nechtějí rodiče řešit a bohužel musí.
Zakladatelka chce své dceři pomoct. Co a jak dál. V čem jí pomůžou komentáře o tom jak jediné co dceru zajímá je sex a že holce všechno končí? Nechápu.
@Keyllah píše: Více
Navážet? Kde? Myslíš ty jak se tu opět radostně seběhly aby mohly zakladatelce vyhýkat od prvních komentářů jak ony jsou na tom líp protože nejsou na jejím místě? Jak je blbá protože holka sama na VŠ nechce a matka jí nepočítala pilulky? Takže rada je jaká? Potrat?
Ale to sem přece nepatří, jak mi bylo nedávno vysvětleno v jiné diskuzi, potrat na mateřském webu, no fuj. Sem patři jedině podpora pro těhotné.
Ale kde je ta podpora?
A jo vlastně, ty jsi blbá, my jsme chytřejši, máme chytrejši děti, tvoje dcera končí život. Podpora, od některých ušlechtilých dam do kterých já se tu podle tebe navážím, ale ony se vůbec do nikoho nenaváží.
Že to nikde nevidíš napsané? Jdi si znovu přečist diskuzi od začátku.
Musíš napsat adminovi SZ, že chceš zamknout diskuzi. Dcera ať se rozhodne jakkoliv, tak má štěsti že má rodinu která ji podrží. Ať si zjistí ve škole jaké má možnosti pokračování studia.
V ničem. To jsem snad netvrdila. Jen, že komplikace to je poměrně velká a rodina se bude muset snažit, aby dcera řádně dostudovala aby do to budoucna nemělo další následky.
@free333 píše: Více
Odklad. Dcera je prázdninová, bez odkladu a s 9. třídou a maturovala ještě v 18.
@Anna766 ta holka brala ATB, matka ji žádné pilulky počítat nemusela.
Stačilo ji pro klid duše říct: “Mano, nevim zda to vis, ale ATB snižují účinnost pilulek, chraňte se i jinak”.
Tak hlavně že maji super vztah.
Cele je to o tom, že je holka babrak a zakladatelka to svalila na nespolehlivé pilulky.
To je to co me na tom tak nějak nejvíce popudilo a pokud se tak staví ke všemu “to ono samo se to a ja nic” což se mi v rámci vyjadřování zakladatelky jeví, tak tohle fakt podporovat nechci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, prosím tě, přesto tě poprosím, abys diskusi uzavřela. Aby někdo takhle zasahoval do toho, jestli si moje dcera má nechat dítě, nebo ne, to je celkem síla. Takže poprosím o uzavření. Moc díky.