Foto těhotenského testu: Budu babička?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
10.3.26 20:39

@Keyllah A máme tady další vědmu. A jak ty víš, prosím tě, jestli ona dostane byt nebo kde vůbec bude bydlet? Ty víš třeba, jestli má nějaké spoření nebo jak to vůbec máme doma? Zase sis to někde vyvěštila? Stejně jako nikdo nevíte nic o jejím příteli.

• Upravit
Anonymní
10.3.26 20:41

@Keyllah Ne, dcera nechce na VŠ. Chce se věnovat koním.

• Upravit
Anonymní
10.3.26 20:42

@stinga to je smutný, že ihned vidíš podvod.

• Upravit
8875
10.3.26 20:46

Dvě čárky tam vidíme snad všechny.
Takže dcera studuje. Má teprve 18 a ty skáčeš radostí, že budeš babička? Máš promyšlený plán, jak dceři pomoct, aby řádně dostudovala?

• načítám...
2643
10.3.26 20:52
@Anonymní píše: Více

Koně jsou ušlechtilá zvířata, krásný ale náročný koníček. Lidi, co se okolo nich motají jsou často čisté duše. Na uživení s malým dítětem to asi nebude.Bez finanční podpory, pokud ji a dítě mlaďoch sám neuživí, to nebude. Obří starost pro oboje rodiče, finanční a organizační.

• načítám...
14860
10.3.26 20:53
@nozu píše: Více

Ve čtvrťáku, když jí bude 19

• načítám...
14860
10.3.26 20:56
@Serpentini píše: Více

Já mám 1. dítě neplánované. Práci jsem tehda měla jen brigádně. Jsem kvůli toho člověk 2. nebo až 3. kategorie?

• načítám...
12882
10.3.26 21:06

Já teda nevím jak ostatním, ale ze všech možných průšvihů, se kterými by mohla 17 letá dcera přijít, mi to mimino přijde ještě zdaleka nejlepší varianta. Fakt bych radši řešila tohle, než vážné deprese, drogy, PPP, propadnutí sektě, apod.

Když rodina pomůže, tak z tohohle ve finále ani průšvih být nemusí, jen komplikace/změna plánu.

Příspěvek upraven 10.03.26 v 21:07

• načítám...
40965
10.3.26 21:06

takže oni mají vlastní bydlení a finanční polstář po dobu rodičáku? on je starší, se slušnou práci a finančně zajištěn? :think:

• načítám...
Anonymní
10.3.26 21:07

@Kelsey1 Kdo říká, že skáču radostí? Bude to náročné, ale pořád to bude radost. Není to neštěstí – to by byla nemoc. Další vědma?

• Upravit
40965
10.3.26 21:07

věnovat koním myslíš jako pracovně? :think: se základním vzděláním máš trochu tušení, co by ji u koní nechali dělat a kolik by si tak mohla vydělávat? :think:

• načítám...
Anonymní
10.3.26 21:10

@Keyllah Ano, bydlení mají. Máme starší opravený dům s volným bytem. A ano, ona může klidně dostudovat a my je podpoříme, jak jen to půjde. Máme v rodině těžce nemocné dítě, a to je tragédie, ne tohle.

• Upravit
40965
10.3.26 21:15

bydlení super, ale přece víš, že to není všechno, ne? takže budou bydlet u vás, tedy klučík sám asi nic nemá, že? taky bude potřebovat dostudovat, stejně jako dcera, takže tak max. brigády a to při studium a dítku až tak dobře nejde…máš představu, co by jsi i na sebe vzala? další byt, jsou další náklady - energie plus finančně vše okolo dítka…do toho by jsi při své vlastní práci podporovala dceru s dítkem na SŠ :think: a do budoucna? pracovat bez SS nebo se SS u koní, to velký výdělek za manuální práci opravdu nebude :think:
Chce to důkladně promyslet a propočítat…

• načítám...
Anonymní
10.3.26 21:15

@Keyllah Máme hospodářství a ona se chce věnovat hipoterapii. Nechápu, co tady řešíte. Dotaz zněl jasně, a jelikož majetkové poměry neznáte, tak nekritizujte.

• Upravit
148232
10.3.26 21:16

Jsou horší věci. Dceři je skoro 19, ne 13, tak to není žadná tragédie ať to tu některé z toho dělají jak chtějí. Rozhodnout co dál se musí dcera sama. Hlavně ať dodělá školu, že nepůjde na vysokou taky nebude jediná na světě. Obzvlásť pokud nechce.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+