Test negativní cca 12DPO

Anonymní
8.3.26 17:07

Test negativni cca 12DPO

Dobrý den, ms jsem mela 11.2 podle hlenu a bolesti mela být ovulace kolem. 21-22.2 cyklus ustáleny není je velke rozpeti 25-45 dni ale většinou me u ovulace boli břicho a objevi se plodný hlen.
S manželem jsme měly sex jen 20.2 protože pak odjel na služebku.
1.3 a 2.3 me občasné píchlo v podbřišku
5.3 jsem odpoledne zkusila test ale negativní. Včera a dnes me boli břicho jako na ms ale ta zatím nedorazila. Příznaky těhotenství nemám krom velkého hladu a častého chození na WC, ale to muze mit i důvod PMS třeba. Myslíte ze je šance ze byl falešně negativní? Kdy dělat další test? S mym cyklem jaksi zpoždění nepoznám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
8.3.26 17:15

Udělej si nejdřív za 2 dny test. Kdyz mas takhle nerovnoměrne cykly, tak to píchání v bodbrisku mohla být teprve ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
8.3.26 18:34

Ahoj, taky jsem si myslela, že na sobě bezpečně poznám ovulaci dle stejných příznaků, které zmiňuješ. No… Mýlila jsem se. ;) Otěhotněla jsem v období, o kterém jsem byla skálopevně přesvědčena, že je neplodné. Kdybych v budoucnu plánovala otěhotnět znovu (což neplánuju), určitě bych na to šla přes testování, kdy skutečně ovulaci mám. Pokud máš nepravidelný cyklus, nespoléhej na data ani neurčité příznaky. Moc ti přeji, aby ti test vyšel tak, jak chceš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí