Budu moct mít děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
9.11.15 21:17

A kultivace máš neprůkazný, nebo vždy něco najdou? Co posílit imunitu (něco jako když děti zobou betaglukany a pod.?)

Nepřeháníš to s hygienou? To by taky mohlo být, že těmi různými mýdly si tak akorát ubližuješ. V tomhle případě bych asi fakt zkusila někoho „alternativního“. Doktor je dobrej tak akorát na předepsání globulí :zed: ale celostní medicína jde mimo něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.11.15 21:18

!!!!!

Jestli mas vecne zanety tak musíš vědět z čeho to mas, chodíš lehce oblekana? Dodrzujete dostatečnou hyfienu s přítelem? Sladis hodně? Protože cukr tohle všechno rozjizdi… Ja mela zánět mocovych cest asi 4 roky, doktoru ni řekli ze to je chrinicke a ze se z toho nikdy nevylecim… Vymnenila jsem přítele, začala jsem méně sladit a vždycky kdyz jsem cejtila ze me jen malinko reze curani, nebo zr se cejtim nesva vzala jsem si nitrofurantoin rapid… Po dvou hodinkach jsem nic uz nevěděla… Ale jsou to antibiotika, co ti jen tak kazdy lékař nepredepise. Ja jsem ukecala gynekologa… A od té doby je, mam vždy po rucen, zánět pořádnej jsem už nemela 2"roky, hodně piju, mam doma brusinkovej sirup, občas piju zenske čaje, nebo urologicke… Tak snad jsem ti pomohla, kndyby jsi se chtěla na cokoliv zeptat napis, vim jak se cejtis… Jo a… Mela jsem stejnou obavu jako mas ty… Urolozka mi řekla ze jednou budu mit mozna problémy s otehotnenim.. Protože zanet muze precestovat z mocovehch cest do zenskych organu… Těžko rict, jestli to bylo změnou partnera… Byl cistotny.. Ale já si myslím ze mi možná neseděl :( :think: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
9.11.15 21:20

Zkousela jsi uzivat wobenzym? Je to teda draha sranda, ale hodne lidi si to pochvaluje na zanetlive stavy v tele, ze konevne vybredli z vecnych atb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.15 21:22

@Mar__tanka1983 hygienu přehnanější mám, ale to kvůli tomu, aby se mi do močáku zase nedostala e coli, která mi vyvolává ty záněty. Kultivaci mi už nedělá ale dává antibiotika od oka, což se mi moc nelíbí, ale měla jsem nějaký bublinkový výtok u čípku o kterým jsem teda neměla tušení

@Kerstynka nesladim vůbec, piju preventivně brusinkové urologické čaje a jím brusinky. Přítele mám hodného a jsem jeho první, takže pochybuju, že by ně mě ty záněty přenášel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.15 21:22

@Bibi239 nezkoušela, díky za tip

• Citovat
  • Upravit
31672
9.11.15 21:25
@Anonymní píše:
Strašně moc toužím po dětech, ale mám gynekologické a urologické problémy. Po antibiotikách se sice vyléčím ale do měsíce se vše opakuje. Dá se říct, že jsem každou chvíli na antibiotikách. Budu díky tímto zánětům a častém braní antibiotik vůbec někdy moc mít děti? Nenarodí se pak kvůli antibiotikám postižené dítě? Děkuji

osobní zkušenost nemám, kamarádka ano, a taky si mi před pár lety vylévala srdíčko, že se bojí, že nebude kvůli tomu moct mít děti, a dneska má krásnou 9m holčičku, ani se nějak moc nesnažili, spíš tomu nechali volný průběh, všechno probíhalo bez komplikací, malý s eu ní tak líbilo, že ji vyvolávali 10 dní po termínu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
9.11.15 21:29

prvni

@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 hygienu přehnanější mám, ale to kvůli tomu, aby se mi do močáku zase nedostala e coli, která mi vyvolává ty záněty. Kultivaci mi už nedělá ale dává antibiotika od oka, což se mi moc nelíbí, ale měla jsem nějaký bublinkový výtok u čípku o kterým jsem teda neměla tušení@Kerstynka nesladim vůbec, piju preventivně brusinkové urologické čaje a jím brusinky. Přítele mám hodného a jsem jeho první, takže pochybuju, že by ně mě ty záněty přenášel.

taky to byl muj první, dokonce ja jeho první… Někdy to tak proste je, muzes byt alergicka na jeho sperma třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.11.15 21:31

Močnový měchýř a děloha ukazuje na tvé vztahy s muži - otec, přítel. Zaměřila bych se tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
9.11.15 21:31

Nevím jestli ti to někdo psal, ale pokud máš problémy hlavně když máš sex, co takhle nechat přeléčit přítele… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.15 21:39

@Conulka je léčený i se mnou i když je sex chráněný

• Citovat
  • Upravit
864
9.11.15 21:54

Poradila bych před i po sexu opláchnout vodou, nepoužívat žádné mýdlo ani gely a vymočit se před i po.
Měla jsem také uro infekce chronické a dost často a mám 2 děti :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.11.15 21:58
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983 hygienu přehnanější mám, ale to kvůli tomu, aby se mi do močáku zase nedostala e coli, která mi vyvolává ty záněty.
E.coli je bakterie, ktera se vyskytuje jen ve stolici a strevech, tzn. ze pokud ji mas v moci, spatne se otiras..!!! A to se potom nemuzes divit ze mas zanety..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.11.15 22:02

Temi zanety myslis gynekologicke ( kvasinky a mykozy) nebo urologicke? Ja totiz mela temer 2 roky opakovane gyn zanety. Velka bolest pri sexu, caste vytoky opakujici se mykozy. Zanet mocaku take. Partner prelecovan pravidelne se mnou. Byla jsem zoufala, nestastna a psychicky vycerpana z neustaleho obihani lekaru, kteri mi neumeli pomoci. Nakonec jsem se dostala uz ani nevim jak na gyn do Motola, kde mi ja zaklade steru z pochvy udelali autovakcinu. Brala jsem dle doporuceni a ZCELA se vylecila!!! Po nekolika letech se mi to vratilo. To jsem si to uz ovsem nechala udelat v Budejovicich a svete div se, opet je po problemu. Chci jen rict, ze moznosti je vic. Zkus lepsiho lekare nejlepe ve vetsim meste, nebo o to rovnou zkus pozadat. Ja uz o to potom pozadala sveho gynekologa a ten to zaridil. Ver mi, ze se mi ulevilo moc. A treba to pomuze i tobe!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.11.15 22:09

Nebo imunologicke vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
9.11.15 22:20

Kamarádka měla podobně problémy, nakonec zjistila, že nesnese přítelovo mýdlo. Náhodou se s ním omyla a problémy se zhoršily.
Já hodně mívala záněty v pubertě. Pomohla mi změna pracího prášku na spodní prádlo. Vysazení antikoncepce. Jemné mýdlo na intimní hygienu a omezení sladkého, včetně ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí