Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro mimina a po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou
Vlhčené ubrousky pro děti zahoď! Je to hrozný chemický hnus a i ty mimina to dráždí a opruzují se po nich. Já myju prcka jen vodou, ubrousky jen ve velké nouzi a hned má rudý zadeček. ![]()
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro mimina a po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou
Z me vlastni zkusenosti, to nestaci. Vlhcene ubrousky jsem take zkouseli, chce to sprchu…
@Anonymní píše:
Z me vlastni zkusenosti, to nestaci. Vlhcene ubrousky jsem take zkouseli, chce to sprchu…
sprchu po každé stolici dávám. Lepší hygienu už mít opravdu nemůžu
@BQ mně nic nedělají a cítím se po nich fakt dobře utřená a pak ještě jdu pod sprchu, takže tu chemii omyji.
@BQ já bych nebyla tak radikální - malému vyhovují v poho a opruzený nebyl ani jednou
ne každé mimi má nutně citlivou pokožku, to samé i dospělý člověk
jinak taktž doporučuji lichořeřišnici a brusinky ![]()
Po kolikáté ty antibiotika máš? jsou druhy, které v těhotenství nevadí, ale žádné nejsou vhodné pro častější užívání, spíš z hlediska imunity, než plodnosti, tam by mohl být možná časem technický problém, ale taky niják neřešitelný… zkusila bych konzultaci s jiným gynekologem, pokud bych toho stálýho nevyměnila rovnou…nebo nějáké alternativní řešení…
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro miminaa po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou
s tím přestaň, ihned… kup si žínku, na doma normální, nebo ty jednorázový pro mimina a pokud se tam mýt potřebuješ, tak jedině a pouze vodou… vlhčenýma ubrouskama, bych maximálně otřela prkýnko… a používat a při každé návštěvě toalety měnit intimky…
Příspěvek upraven 10.11.15 v 13:07
Kdyz uz vlhcene, tak si kup pro intimni hygienu zeny. Napriklad od Lactacydu! ![]()
Dilataci uretry mi taky delali, stejne to nepomohlo. U me to byl fakt jednoznacne stres, uplne jednoznacne. S psychikou se da pracovat, napr. navsteva psychologa ze. Neni na tom nic spatnyho. Zvlast pokud se neda nalezt zadna zjevna pricina.
@suvik Naposto souhlasím. U mě je stres taky 100% spouštěč.
@Gosi mám jedny za druhýma na močák jsem brala půl roku antibiotika, bez výsledku. A na gynekologickké záněty antibiotika tak do půl roka minimálně dvoje
@Anonymní píše:
@Gosi mám jedny za druhýma na močák jsem brala půl roku antibiotika, bez výsledku. A na gynekologickké záněty antibiotika tak do půl roka minimálně dvoje
A jaká atb míváš? Chodíš přímo na urologii anebo Tě léčí jen praktik? A ty atb Ti zaberou a pak se zánět vrátí po vysazení nebo ani pořádně nezaberou? Co bereš jako prevenci?
Já bych se, zakladatelko, především pídila po skutečně podrobném vyšetření na urologii. Tam se může dít cokoliv, tohle „léčení“ jaksi postrádá smysl. No a jak už tu bylo zmíněno, já dost dám na psychiku, takže i to pořešit - nějaký problém ve vztazích by mohl stávající stav ještě horšit.
@BQ prevence brusinky a urologické čaje a do pochvy laktobacily, ale vše k ničemu. Antibiotika beru Nitrofuration na močák a na infekce v pochvě jsem měla Entizol, Dalacin.
@Anonymní píše:
@BQ prevence brusinky a urologické čaje a do pochvy laktobacily, ale vše k ničemu. Antibiotika beru Nitrofuration na močák a na infekce v pochvě jsem měla Entizol, Dalacin.
Já jsem na to jednu dobu taky trpěla hrozně, od té doby se vlastně jenom sprchuju, protože i koupel mně to někdy rozjela. Nepoužívám tampony, protože to bych mohla jít po menstruaci rovnou kupovat nějaký globule. Jím hodně jogurty, ale to jsou takové základní věci.