Budu moct mít děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
BQ
5845
10.11.15 12:40
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro mimina a po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou

Vlhčené ubrousky pro děti zahoď! Je to hrozný chemický hnus a i ty mimina to dráždí a opruzují se po nich. Já myju prcka jen vodou, ubrousky jen ve velké nouzi a hned má rudý zadeček. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 12:41
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro mimina a po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou

Z me vlastni zkusenosti, to nestaci. Vlhcene ubrousky jsem take zkouseli, chce to sprchu…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.15 12:42
@Anonymní píše:
Z me vlastni zkusenosti, to nestaci. Vlhcene ubrousky jsem take zkouseli, chce to sprchu…

sprchu po každé stolici dávám. Lepší hygienu už mít opravdu nemůžu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.15 12:43

@BQ mně nic nedělají a cítím se po nich fakt dobře utřená a pak ještě jdu pod sprchu, takže tu chemii omyji.

• Citovat
  • Upravit
21311
10.11.15 12:44

@BQ já bych nebyla tak radikální - malému vyhovují v poho a opruzený nebyl ani jednou ;) ne každé mimi má nutně citlivou pokožku, to samé i dospělý člověk

jinak taktž doporučuji lichořeřišnici a brusinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.11.15 12:48

Po kolikáté ty antibiotika máš? jsou druhy, které v těhotenství nevadí, ale žádné nejsou vhodné pro častější užívání, spíš z hlediska imunity, než plodnosti, tam by mohl být možná časem technický problém, ale taky niják neřešitelný… zkusila bych konzultaci s jiným gynekologem, pokud bych toho stálýho nevyměnila rovnou…nebo nějáké alternativní řešení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.11.15 12:57
@Anonymní píše:
@susinka88 utírám se velice dobře, dokonce vlhčenýma ubrouskama pro miminaa po stolici se hned myji, gynekolog řekl, že e coli se chytne snadno, že někdo je k tomu náchylný a přeleze i při velmi dobré hygieně. @Podzimnice o autovakcíně jsem také slyšela, ale co jsem o tom mluvila s gynekology, tak moc nakloněný tomu nejsou

s tím přestaň, ihned… kup si žínku, na doma normální, nebo ty jednorázový pro mimina a pokud se tam mýt potřebuješ, tak jedině a pouze vodou… vlhčenýma ubrouskama, bych maximálně otřela prkýnko… a používat a při každé návštěvě toalety měnit intimky…

Příspěvek upraven 10.11.15 v 13:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
10.11.15 13:05

Kdyz uz vlhcene, tak si kup pro intimni hygienu zeny. Napriklad od Lactacydu! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.11.15 13:51

Dilataci uretry mi taky delali, stejne to nepomohlo. U me to byl fakt jednoznacne stres, uplne jednoznacne. S psychikou se da pracovat, napr. navsteva psychologa ze. Neni na tom nic spatnyho. Zvlast pokud se neda nalezt zadna zjevna pricina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BQ
5845
10.11.15 14:02

@suvik Naposto souhlasím. U mě je stres taky 100% spouštěč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 14:08

@Gosi mám jedny za druhýma na močák jsem brala půl roku antibiotika, bez výsledku. A na gynekologickké záněty antibiotika tak do půl roka minimálně dvoje

• Citovat
  • Upravit
BQ
5845
10.11.15 14:16
@Anonymní píše:
@Gosi mám jedny za druhýma na močák jsem brala půl roku antibiotika, bez výsledku. A na gynekologickké záněty antibiotika tak do půl roka minimálně dvoje

A jaká atb míváš? Chodíš přímo na urologii anebo Tě léčí jen praktik? A ty atb Ti zaberou a pak se zánět vrátí po vysazení nebo ani pořádně nezaberou? Co bereš jako prevenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
10.11.15 14:18

Já bych se, zakladatelko, především pídila po skutečně podrobném vyšetření na urologii. Tam se může dít cokoliv, tohle „léčení“ jaksi postrádá smysl. No a jak už tu bylo zmíněno, já dost dám na psychiku, takže i to pořešit - nějaký problém ve vztazích by mohl stávající stav ještě horšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.15 14:19

@BQ prevence brusinky a urologické čaje a do pochvy laktobacily, ale vše k ničemu. Antibiotika beru Nitrofuration na močák a na infekce v pochvě jsem měla Entizol, Dalacin.

• Citovat
  • Upravit
3200
10.11.15 14:25
@Anonymní píše:
@BQ prevence brusinky a urologické čaje a do pochvy laktobacily, ale vše k ničemu. Antibiotika beru Nitrofuration na močák a na infekce v pochvě jsem měla Entizol, Dalacin.

Já jsem na to jednu dobu taky trpěla hrozně, od té doby se vlastně jenom sprchuju, protože i koupel mně to někdy rozjela. Nepoužívám tampony, protože to bych mohla jít po menstruaci rovnou kupovat nějaký globule. Jím hodně jogurty, ale to jsou takové základní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí