Jsem agresivní a nesnášim se za to

Anonymní
8.11.15 21:41

Jsem agresivni a nesnasim se za to

Ahoj. Jdu se k vam anonymne sverit.
Stydim se za to.

Jsem agresivni a vztekla a podrazdena a uz nevim co se sebou. Na deti kricim, biju je (ne hlava nehlava, spis placnuti po ruce, po zadku) a to i kvuli naprostym blbostem. A nenavidim se za to. Uz nevim co se sebou mam delat. :zed: je mi smutno z toho ze jsem takova a ze se musi deti na me takhle divat. Nejake napocitani do tri u me nema zadnej efekt, odejit vedle a do neceho prastit taky ne, uz sem takhle znicila par veci a vztek to zmirni jen nepatrne. Zrovna dneska. Celej den se jen a jen premaham, porad dostavam nejake podnety ke vzteku, i kdyz to jsou prkotiny. :( uz fakt nevim co delat. Pricinu proc se mi to deje nevim. Vzdy jsem byla vztekla a protivna ale uz jsem na materske 5let a zacina to byt neunosne.
Dekuji za vyslechnuti. Klidne mi nadavete jaka jsem kr.va protoze je to pravda. :zed:
Jen mi poradte co delat. :,(
 K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102006
8.11.15 21:43

Jít do práce :-) a jinak tě chápu… nedělní večery bývají pro mě taky náročné, to už taky občas křičím, na druhou stranu si nemyslím, že by občasné zakřičení a plácnutí zanechalo na dětech následky, jen to nesmí být moc často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32931
8.11.15 21:46

Po pěti letech je na nervy každá druhá. Jak dlouho máš do práce? Vzala bych to tak, že to už snad není daleko a tak tu dobu si snaž užít, brát víc v pohodě. A pokud možno pravidelně vypadni ven, dělat co tě baví, vypustit z hlavy děti a určitý stereotyp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 21:46
@j.a.n.i1 píše:
Jít do práce :-) a jinak tě chápu… nedělní večery bývají pro mě taky náročné, to už taky občas křičím, na druhou stranu si nemyslím, že by občasné zakřičení a plácnutí zanechalo na dětech následky, jen to nesmí být moc často.

A o tom to je. Ze zacatku to bylo obcasne a ted se to stupnuje a obcasne uz to davno neni. :( K.

• Citovat
  • Upravit
102006
8.11.15 21:48
@Anonymní píše:
A o tom to je. Ze zacatku to bylo obcasne a ted se to stupnuje a obcasne uz to davno neni. :( K.

Tak v tom případě je nejvyšší čas vypadnout… i kdyby měla jít větší část výplaty na soukromou školku, tak alespoň na 2 v týdnu. Ty se dostaneš mezi normální lidi, děti budou chvíli taky řádit s někým cizím a vzájemně si od sebe odpočinete.

Příspěvek upraven 08.11.15 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
8.11.15 21:49

Psycholog, můžou to být začínající deprese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 21:49
@andelka83 píše:
Po pěti letech je na nervy každá druhá. Jak dlouho máš do práce? Vzala bych to tak, že to už snad není daleko a tak tu dobu si snaž užít, brát víc v pohodě. A pokud možno pravidelně vypadni ven, dělat co tě baví, vypustit z hlavy děti a určitý stereotyp.

Ja se snazim, venku jsem na nervy taky, a od deti se moc nehnu. Cekaji me jeste 2roky doma. Starsi je ve skolce ale ja jsem fakt cim dal vic negativni. Trha me to zevnitr a uplne nici. K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.15 21:52
@j.a.n.i1 píše:
Tak v tom případě je nejvyšší čas vypadnout… i kdyby měla jít větší část výplaty na soukromou školku, tak alespoň na 2 v týdnu. Ty se dostaneš mezi normální lidi, děti budou chvíli taky řádit s někým cizím a vzájemně si od sebe odpočinete.Příspěvek upraven 08.11.15 v 21:49

Starsi chodi, mladsi ma teprv rok a pul. Sance na hlidani neni skoro zadna, jsem na ne temer sama. Kdyz sem odpocivala naposled, byla jsem 2dny v „norme“ a pak zase to same. K.

• Citovat
  • Upravit
9171

Máš ve špatné činnosti játra a žlučník…

Možná se nad tím pousměješ, ale opravdu je to tak…Očistit tyto orgány, mysl a vše může přejít do lepších kolejí..
http://www.andelske-oci.cz/…a-a-zlucnik/
 http://empatia.cz/duchovni-pricin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32931

Podle mě jsi prostě unavená, vyhořela.. proto třeba reagujes moc rychle a hůř, než kdybys byla v pohodě. Zaměřila bych se na to, co bys potřebovala změnit, něco kromě dětí, ono se to projeví i v jednání vůči nim. Já hodně blbe snáším když jsem doma s nemocnými dětmi, u nás klidně 14 dní i více. Sice mají omezený režim, ale akční jsou pořád stejně hodně. To fakt jsem protivna a reaguju vybusne xkrat denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 21:53
@spiky01 píše:
Psycholog, můžou to být začínající deprese

Psycholog se obavam ze mi doporuci napocitat do tri, odejit vedle, zhluboka dychat a podobne veci. Uz sem o tom uvazovala, ale fakt vaham. K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.15 21:57
@pannda píše:
Máš ve špatné činnosti játra a žlučník…Možná se nad tím pousměješ, ale opravdu je to tak…Očistit tyto orgány, mysl a vše může přejít do lepších kolejí..
http://www.andelske-oci.cz/…a-a-zlucnik/
http://empatia.cz/duchovni-pricin

Nesmeju se, otevrela jsem prvni odkaz a jen prikyvuju

• Citovat
  • Upravit
32931
8.11.15 21:57

No, 1,5 lete dítko mi přišlo prima, a kdybych tehdy měla staršího ve školce, byla by to těžká pohoda. Zkusila bych fakt toho psychologa, ať to pomůže přežít, když hlídání není možné. Je potřeba ( pro hodně žen) mít čas pro sebe bez obou dětí. Kde to nejde, je potřeba se víc snažit tu dobu zvládnout. Je škoda být na nervy z víkendu s dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32931
8.11.15 21:58
@Anonymní píše:
Psycholog se obavam ze mi doporuci napocitat do tri, odejit vedle, zhluboka dychat a podobne veci. Uz sem o tom uvazovala, ale fakt vaham. K.

Pokud je co k čemu, tak tohle ti nedoporuči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 21:59
@andelka83 píše:
No, 1,5 lete dítko mi přišlo prima, a kdybych tehdy měla staršího ve školce, byla by to těžká pohoda. Zkusila bych fakt toho psychologa, ať to pomůže přežít, když hlídání není možné. Je potřeba ( pro hodně žen) mít čas pro sebe bez obou dětí. Kde to nejde, je potřeba se víc snažit tu dobu zvládnout. Je škoda být na nervy z víkendu s dětmi.

Dekuji. Kdyz byl starsi v tomhle veku tak jsem zdaleka nemela takove stavy jako ted. Musim jednat. Stydim se za sebe

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex