Bugaboo Bee pro novorozene?

8
10.5.12 12:58

bugaboo bee pro novorozene?

ahojky na zacatku cervence se mi ma narodit druhe ditko a ja stale nevim co za kocarek a bugaboo bee se mi moc libi jen nevim jestli je dobry mit ditko uz od narozeni v tomto kocarku v tom kokonu… :nevim: mela ste nektera tento kocarek pro novorozene? chtela jsem neco kde bych nemusela kupovaat i tu korbicku.. moc dekuji za jakekoli prispevky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
10.5.12 13:44

Ahoj, měla jsem ho na kluky a rozhodně je potřeba do začátku korbičku. Novorozeně bych tam jen tak určitě nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
10.5.12 13:51

@schendy dobrý výběr dá se tma vložit taška:http://www.baby-centrum.cz/…-cocoon.html?…
Ale trochu jsem i tak víc zastáncem hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
10.5.12 13:55

Rozhodně jsem pro korbičku,atˇ je kočárek jakýkoliv!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.5.12 14:20

Otázkou je, jak dlouho ti v tom vydrží, víš vnitřní rozměry? A jinak v tom „sporťáku“ dítě leží v prohlubni, jakoby v autosedačce vajícku?
Na kratší pochůzky, rychlý nákup atd bych to tak klidně brala, měla jsem teutonia solano, tam je naklápěcí celá sedačka a nepřišlo mi to pro dítě zas tak špatné, ale na delší dobu, třeba několik hodin, už mi to ne přijde vhodné a spíš bych preferovala pro dítě víc prostoru :nevim:
Taky by mě zajímalo, jaké je tam odpružení, ono když pak vidíš to miminečko, když jedeš po nerovnějším povrchu a ono tam lítá jak nudle v bandě, tak je pak jasné, že pro úplně hadrové mimčo takový kočár není.
Brala bych to jako městkyý kočár na pojížďky, mhd atd, ale na procházky a dlouhodobé trávení času v kočáru bych upřednostnila korbu, kde může dítě pohodlně ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
10.5.12 14:32

@Gladys -zravím :mavam: No ségra ho má to klasický beečko né to bee plus_to je totiž trochu menší i prostorově a má kratší tu boudičku.No ale ten její je fakt :palec: jenže já bych za ten sportˇák tu 15tku nedala.Odpružení je bomba asi nenajdeš líp odpruženej sport´ák má v předu za kolem takovou pružinu(je vidět na obrázku).Malej má 2r a jezdí s ním pořád u nás v něm spí na terase i 3 hodˇky.ale už je mu délkově tak tak nevypadá ještě blbě,ale…No má i kratší tu opěrku nohou,ale dá se předsunout dopředu ,ale jen o pár cm není klasicky polohovatelná,ale to opravdu nevadí malej v něm spí fakt v poho.
Každopádně se na bee nedá dát ta hluboká korba jen na cameleon tak to bych asi viděla jako mínus.
 http://www.malvik.cz/…-Bee-komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
10.5.12 17:26

Vozila jsem tak prvního kluka a budu tam vozit i druhého. Ale měla jsem k tomu i Cameleona a Bee používala od narození spíš na rychlejší pochůzky - nákup, doktoři a tak. Nikdy jsem nepoužívala vajíčko na podvozku, všude jsem Matýska přendavala právě do Beečka. V zimě neprojedeš těma kolečkama sníh, to je největší mínus. Jinak s Coconkem je pro mimíska v pohodě!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.12 21:32

no ja u prvního mela prave korbicku ale filip se narodil v zime tak jsem ani nepremyslela ale ted na leto jsem mysela ze by to s tim kokonem klidne stacilo a klasicke bee jde az do lehu bee+ nejde do lehu a taky mi prijde drahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
10.5.12 21:39

@schendy pokud jako bee máš tak vpohodě,ale pokud ne tak už ho seženeš jen bazarově.V e-schopech jsou už jen bee +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.12 22:43

jn taky semse divala :( nemam ho… a nevis proc uz se neprodava to stare? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.5.12 13:27

Došli..jsou rozprodané a už jen Nové,ale šla bych i do ojetých stejně stojí 10000 a víc tak vlastně proč si nepřiplatit,když už bych si vybrala tento kočárek. A bee plus má otáčecí sedačku.dobré video http://www.youtube.com/watch?…
Ale ještě zkus projet diskuse třeba tato:https://www.emimino.cz/…zpeci-85739/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura08
2.10.12 22:05

bee+

Je tu prosím nějaká maminka, která používá(používala) bee+ s coconem pro miminko od narození? Jak dlouho jste cocon používali? výhody, nevýhody?

• Citovat
  • Upravit
10482
2.10.12 23:32
@Conny píše:
Rozhodně jsem pro korbičku,atˇ je kočárek jakýkoliv!!!

a proc?
Vždyť spousty kocaru mají jen vlozne tašky.
Sama jsem vozila dite od narození v cybex callisto, s vloznou taskou. Teda mela jsem jeste kocar s korbou, do terenu. Ale ve meste jsem prcka prendavala do callista, coz bylo pravs supe, nemusela jsem ho vozit v autosedacce.

Jinak je nejdulezitejsi rozměr vlozne tašky a pak jestli je kocar vhodny pro tak5- 6m dite.. coz mi přijde, ze je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura08
3.10.12 11:32

Kočárek jsem už měla pro dceru od 2 do 4let a byla jsem s ním moc spokojená.
Ale chtěla jsem se tu zeptat nějaké maminky, která kočárek opravdu má a používá od narození miminka a ne že ho někde viděla.
Já zvažuju, zda ho mít na téměř celoroční používání.
Na chalupu a hory bych pořídila samozřejmě nějaký jiný.
I když s dcerou jsem s bee byla i několikrát na horách.
V některých odkazech jsem se tu dočetla, že není od narození vhodný, že je cocon nedostatečný, že je nestabilní..vratký.. aj…

• Citovat
  • Upravit
8
3.10.12 17:58

Tak ja nakonec zvolila bugaboo chameleon a jsem naprosto spokojena :srdce: :potlesk: :srdce: nevolila jsem golfky s coconem aby mi na malou nefoukalo prece jen je to vic kryte v hluboke korbe a s tema malyma koleckama by to s ni moc drkotalo nema to moc rada tak sem nakonec zvolila dobre :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí