Bugaboo Donkey - pro jedno dítě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
6.4.13 12:34
@smale píše:
Tak ten je úžasný!!! Prodávám náš Bugaboo Donkey a pořídím Buffalo - přesně tak vypadá můj ideální kočárek! :* :*
Už když jsme kupovali Oslíka, říkala jsem, že nejlepší by byl kočárek něco mezi Cameleonem a Donkey - velká kola, prostorný, velký a dobře přístupný koš pod kočárem… a asi mě vyslyšeli.. :lol: :lol:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
6.4.13 15:25

My jsme se na Oslíka koukali zrovna dneska. Jsem z něj nadšená, jedinné co mě trošku zarazilo je opravdu šířka korbičky ( dlouhá je až až ), protože malá se narodí v červenci, takže v zimě, kdy budu potřebovat do korbičky dát ještě fusak, tak bude mít zhruba půl roku a já mám obavy, aby se mi tam vešla :think:
Jinak je to kočárek par excellence, na lepší jsem zatím nenarazila a pro dvě děti by se mi určitě hodil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.4.13 17:25
@checule píše:
My jsme se na Oslíka koukali zrovna dneska. Jsem z něj nadšená, jedinné co mě trošku zarazilo je opravdu šířka korbičky ( dlouhá je až až ), protože malá se narodí v červenci, takže v zimě, kdy budu potřebovat do korbičky dát ještě fusak, tak bude mít zhruba půl roku a já mám obavy, aby se mi tam vešla :think:
Jinak je to kočárek par excellence, na lepší jsem zatím nenarazila a pro dvě děti by se mi určitě hodil ;)
…no, všechno záleží na tom, jak rychle a moc poroste a taky kdy začne sedět - teoreticky od 6měs. by mohla do sporťáku… :think:
Jinak mohu potvrdit, že s Donkeym se jezdí parádně. Fakt je to „pan kočárek“ :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarcelaZZ
11.4.13 08:58

Já mám taky Oslíka pro svoje dvojčátka a jsem s ním maximálně spokojená, nejlepší kočár pro dvojčata na trhu, lehounký, snadno ovladatelný, z mého pohledu i prostorný a navíc krásný. Mám ho v Jade Green, loňská limitovaná edice a lidé na ulici ho dost chválí. Teď plánuji koupit pro holčičku růžovou stříšku a to teprve bude. :)) Jsme narození v červenci, v únoru jsme ještě v pohodě byli v hlubokém i s fusakem, a mohli by jsme být klidně i teď, ale děti už chtějí koukat, tak jsme ve sporťáku. S fusakem mají místa dost a bez něj bude ještě víc. Je fakt, že moje děti mají v 9 měsících 7 kg, ale věřím že i větší dítě by se tam vešlo. Pro jedno dítě bych si ho určitě nevybrala, teď bych šla do Buffala, je to vlastně Donkey pro jedno dítko. No prostě jak píše Smale je to „pan kočárek“

• Citovat
  • Upravit
228
11.4.13 18:08
@MarcelaZZ píše:
Já mám taky Oslíka pro svoje dvojčátka a jsem s ním maximálně spokojená, nejlepší kočár pro dvojčata na trhu, lehounký, snadno ovladatelný, z mého pohledu i prostorný a navíc krásný. Mám ho v Jade Green, loňská limitovaná edice a lidé na ulici ho dost chválí. Teď plánuji koupit pro holčičku růžovou stříšku a to teprve bude. :)) Jsme narození v červenci, v únoru jsme ještě v pohodě byli v hlubokém i s fusakem, a mohli by jsme být klidně i teď, ale děti už chtějí koukat, tak jsme ve sporťáku. S fusakem mají místa dost a bez něj bude ještě víc. Je fakt, že moje děti mají v 9 měsících 7 kg, ale věřím že i větší dítě by se tam vešlo. Pro jedno dítě bych si ho určitě nevybrala, teď bych šla do Buffala, je to vlastně Donkey pro jedno dítko. No prostě jak píše Smale je to „pan kočárek“
…tak, tak, pro jedno dítě je ideální Buffalo :* :*
Bohužel, když jsme kočárek vybírali, Buffalo ještě na trhu nebyl. Cameleona jsem nechtěla kvůli těm malinkatým kolečkům, takže jsem volila Oslíka. No, a teď proběhne výměna… Místo Osla budeme mít doma Buvola. :lol: :lol: Docela zvěřinec… :lol: :lol: ale už se mooooc těším! :dance: :dance:
Myslím si, že Buffalo bude hodně velká konkurence pro Cameleona. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarcelaZZ
12.4.13 08:57

To je rozumná výměna, myslím, že Oslíka i dobře prodáte. Na druhé debatě o Donkey ho dvě maminky poptávají. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4