Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@smale píše:
Tak ten je úžasný!!! Prodávám náš Bugaboo Donkey a pořídím Buffalo - přesně tak vypadá můj ideální kočárek!![]()
Už když jsme kupovali Oslíka, říkala jsem, že nejlepší by byl kočárek něco mezi Cameleonem a Donkey - velká kola, prostorný, velký a dobře přístupný koš pod kočárem… a asi mě vyslyšeli..![]()
My jsme se na Oslíka koukali zrovna dneska. Jsem z něj nadšená, jedinné co mě trošku zarazilo je opravdu šířka korbičky ( dlouhá je až až ), protože malá se narodí v červenci, takže v zimě, kdy budu potřebovat do korbičky dát ještě fusak, tak bude mít zhruba půl roku a já mám obavy, aby se mi tam vešla ![]()
Jinak je to kočárek par excellence, na lepší jsem zatím nenarazila a pro dvě děti by se mi určitě hodil ![]()
@checule píše:…no, všechno záleží na tom, jak rychle a moc poroste a taky kdy začne sedět - teoreticky od 6měs. by mohla do sporťáku…
My jsme se na Oslíka koukali zrovna dneska. Jsem z něj nadšená, jedinné co mě trošku zarazilo je opravdu šířka korbičky ( dlouhá je až až ), protože malá se narodí v červenci, takže v zimě, kdy budu potřebovat do korbičky dát ještě fusak, tak bude mít zhruba půl roku a já mám obavy, aby se mi tam vešla
Jinak je to kočárek par excellence, na lepší jsem zatím nenarazila a pro dvě děti by se mi určitě hodil
Já mám taky Oslíka pro svoje dvojčátka a jsem s ním maximálně spokojená, nejlepší kočár pro dvojčata na trhu, lehounký, snadno ovladatelný, z mého pohledu i prostorný a navíc krásný. Mám ho v Jade Green, loňská limitovaná edice a lidé na ulici ho dost chválí. Teď plánuji koupit pro holčičku růžovou stříšku a to teprve bude.
Jsme narození v červenci, v únoru jsme ještě v pohodě byli v hlubokém i s fusakem, a mohli by jsme být klidně i teď, ale děti už chtějí koukat, tak jsme ve sporťáku. S fusakem mají místa dost a bez něj bude ještě víc. Je fakt, že moje děti mají v 9 měsících 7 kg, ale věřím že i větší dítě by se tam vešlo. Pro jedno dítě bych si ho určitě nevybrala, teď bych šla do Buffala, je to vlastně Donkey pro jedno dítko. No prostě jak píše Smale je to „pan kočárek“
@MarcelaZZ píše:…tak, tak, pro jedno dítě je ideální Buffalo
Já mám taky Oslíka pro svoje dvojčátka a jsem s ním maximálně spokojená, nejlepší kočár pro dvojčata na trhu, lehounký, snadno ovladatelný, z mého pohledu i prostorný a navíc krásný. Mám ho v Jade Green, loňská limitovaná edice a lidé na ulici ho dost chválí. Teď plánuji koupit pro holčičku růžovou stříšku a to teprve bude.Jsme narození v červenci, v únoru jsme ještě v pohodě byli v hlubokém i s fusakem, a mohli by jsme být klidně i teď, ale děti už chtějí koukat, tak jsme ve sporťáku. S fusakem mají místa dost a bez něj bude ještě víc. Je fakt, že moje děti mají v 9 měsících 7 kg, ale věřím že i větší dítě by se tam vešlo. Pro jedno dítě bych si ho určitě nevybrala, teď bych šla do Buffala, je to vlastně Donkey pro jedno dítko. No prostě jak píše Smale je to „pan kočárek“
To je rozumná výměna, myslím, že Oslíka i dobře prodáte. Na druhé debatě o Donkey ho dvě maminky poptávají. ![]()