Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,
v červenci čekáme druhé dítko a já nutně potřebuji kočárek Bugaboo
už jsem skoro přemluvila manžela. Jenže: u nás se skoro nedá sehnat (hledám použitý, na nový nedostanu), poradíte kde nakoupit? Koukala jsem na ebay.de - ale vůbec se v tom nevyznám - jak se tam nakoupí? Je to něco jako inzeráty, nebo jsou to aukce?? nemám představu ![]()
Nejlepší by pro nás bylo někde v Rakousku, jsme z Brna.. napadlo mě, jestli někdo nemá tip na nějaký bazar poblíž hranic nebo ve Vídni..
prostě beru jakékoliv tipy, jak se dostat k použitému bugaboo.
díky díky díky
iv-ka
jo a kdyby někdo náhodou v dohledné době prodával, tak jsem TADYYYY ![]()
iv-ka
ahoj Ivko
Ebay funguje jako aukce i jako normalni nakupy. Musíš se tam normálně zaregistrovat jako vsude a pak ti přijde myslím nějaký potvrzovací kod.
Když je zboží ohned k odběru je tam napsané Sofort kaufen a cena, která je o hodně vyší než ta aukční.
Nevím jaký typ kočárku chceš ale našla jsem tenhle a prodávající je z Rakouska- vídně
http://cgi.ebay.de/…cmdZViewItem
Pak se ještě musíš podívat kam prodávající zasílá. Někdy posílají jen po Německu nebo Rakousku. Je to v kolonce Versand nach:
snad jsem ti aspon trochu pomohla
Andrea
Ivko,
já bugaboo taky na ebay sleduju a Vídeň tam bývá docela často, taky mě to zajímá vzhledem k bydlišti
, a jak mám vysledováno tak Bugaboo Frog se dá koupit za docela slušný peníze oproti Cameleonu, je tu už i diskuze o Bugaboo, tak zkus kouknout
, ahojky a Bugaboo zdar
taky ho musím mít, ale ještě nejsem ani těhu ![]()
K.
A ještě, i pokud mají napsáno že zasílají jen do Německa nebo Rakouska, tak většina po dotazu zda pošlou do Čech odpoví že ano,
k.
Andreo, díky, takže když je tam sofort kaufen, tak to není aukce? To je super, to jsem potřebovala.. teď musím sehnat někoho, kdo umí německy a jedem do Vídně:) ten odkaz vypadá dobře, musím na to mrknout.
Holky, ještě piště co vás napadne:) a Kosmi, Bugaboo zdar! ![]()
iv-ka
Prodavam Bugaboo Frog v luxusni cerne barve s kombinaci s bezovou vcetne mnoha doplnku, destnik, fusak, plastenka, sitka, maxicosi sedacka, adaptery, nakupni kosik, batoh s thermo prihradkami na lahvicky.
Porizovaci cena pres 35 000,– nyni za 18 900,–
Ricany
posilam kontakt v pripade zajmu o Bugaboo kocarky
zatloukale@seznam.cz
775 109 667
Prosím info k prodeji kočáru, email nefunguje
Dobry den mail je zatloukale@seznam.cz a tel. 775 109 667