Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karinkas píše:
To je krása! Hned bych letěla!!!
Já tam vždy zažila jen čisté moře. Pravda, často dost vlny, ale to mě vyhovuje, slaný rybník nutně nepotřebuju.
@j.a.n.i1 píše:
Já tam vždy zažila jen čisté moře. Pravda, často dost vlny, ale to mě vyhovuje, slaný rybník nutně nepotřebuju.
Taky si pamatuju na čisté moře a vlny, což nám nevadilo, ovšem v Kittenu jsme měli smůlu na štipky - takové malé černé broučky ve vodě, co štípali do nohou. Jak se člověk na chvíli zastavil, už u něj byli a doráželi. Bylo to docela nepříjemné teda. A pláž byla samý vajgl, to mi utkvělo v paměti. Do Bulharska bych už nejela.
Já právě s Bulharskem mám fajn zkušenosti. Hezké čisté moře super vlny. Ucházející ubytování a super je pouliční strava. Bulhaři mají za mě fajn povahu. K českým turistům se chovají mile.
Ty štipky ty jsou teda na prd no. To jsem zažila v Primorsku, ale naštěstí ne po celé délce pláže tak se jim dalo vyhnout.
No doufám, že ta přehrada to tam nepokazí.
My jsme tam měli medúzy, jediný dva dny, kdy bylo na koupání
,tak to tam připlavalo. Byly neškodný, takový velký fialový želé, děti to tam po sobě házely. Nic nedělaly, ale byly hnusný a bylo jich fakt hodně.
Ne, v Bulharsku opravdu hezke a ciste more neni.
A to mam Bulharsko rada. Ale fakt more asi nejslabsi, u jakeho jsem kdy byla.
My byli 5× a vždycky úplně v pohodě, žádné meduzy, žádné stipalky, nic. Krasne, čisté moře
@cecetka píše:
Ne, v Bulharsku opravdu hezke a ciste more neni.A to mam Bulharsko rada. Ale fakt more asi nejslabsi, u jakeho jsem kdy byla.
V Bulharsku jsem zažila vždy krásné moře. Nechápu, co se myslí tím, že není čisté. Když nejsou vlny (které tam jsou úplně skvělé), je voda zcela průzračná.
@Amalthea píše:
V Bulharsku jsem zažila vždy krásné moře. Nechápu, co se myslí tím, že není čisté. Když nejsou vlny (které tam jsou úplně skvělé), je voda zcela průzračná.
Já mám stejnou zkušenost. Jako jsou tam medúzy, tráva a místy ty štipky. Ale to do moře patří. To nejsou odpadky ani žádná špína. No a že vlny víří ten jemný písek to taky není špína. To samé počasí. Osobně neznám nikoho kdo by v sezóně přiletěl s tím, že se kvůli dešti, nebo zimě nemohl koupat.
A ano ty vlny jsou super!!
@Karinkas píše:
Já mám stejnou zkušenost. Jako jsou tam medúzy, tráva a místy ty štipky. Ale to do moře patří. To nejsou odpadky ani žádná špína. No a že vlny víří ten jemný písek to taky není špína. To samé počasí. Osobně neznám nikoho kdo by v sezóně přiletěl s tím, že se kvůli dešti, nebo zimě nemohl koupat.
A ano ty vlny jsou super!!
já právě všude píšu, jak tam rodiče byli 2020, den příletu žlutá vlajka, dalších 6 dní červená
@stinga píše:
já právě všude píšu, jak tam rodiče byli 2020, den příletu žlutá vlajka, dalších 6 dní červená
Tak to beru zpět. Červená vlajka celý pobyt to už je docela problém. Já právě v Bulharsku zažila všechny vlajky a koupat se dalo vždy. Ale to co popisuješ už tu dovolenou otrávit dokáže to chápu.
@Karinkas píše:
Tak to beru zpět. Červená vlajka celý pobyt to už je docela problém. Já právě v Bulharsku zažila všechny vlajky a koupat se dalo vždy. Ale to co popisuješ už tu dovolenou otrávit dokáže to chápu.
no oni ten týden seděli na lehátku bez slunečníku, slunečníky nemohly být otevřené kvůli větru, a fičel jim vítr plný písku kolem hlavy, takže prý byli celí ošlehaní pískem
@Karinkas my tam měli několik dní fakt zimu, studený vítr.
Ještě bych možná někde vyhrabala fotku, jak dcera stojí v mikine u bazénu vedle cedule-vzduch 19,voda 21 stupňů.
A když se na poslední dva dny oteplilo tak zase hnusný špinavý moře plný meduz. V půlce srpna.
Víckrát to pokoušet nebudem, radši někam, kde je jistý počasí
@renap To se nam stalo pred lety v Chorvatsku. Z 10 dnu byly jen 4 slunecne. Zbytek v mikinach s destnikama. Ale nebylo to spatne ![]()
V Bulharsku jsme na pocasi vzdy meli stesti. Ale pas chaluch byl vzdycky, a to mi vadi. ![]()
@renap píše:
@Karinkas my tam měli několik dní fakt zimu, studený vítr.
Ještě bych možná někde vyhrabala fotku, jak dcera stojí v mikine u bazénu vedle cedule-vzduch 19,voda 21 stupňů.
A když se na poslední dva dny oteplilo tak zase hnusný špinavý moře plný meduz. V půlce srpna.
Víckrát to pokoušet nebudem, radši někam, kde je jistý počasí
Tak ono to asi bude opravdu o štěstí. Já nejsem vyloženě Bulharský nadšenec jen se mi tam líbilo. Ale mě se teda zatím líbilo u každého moře. Ale po tomhle taky naprosto chápu, že znova už se vám to pokoušet nechce. Nakonec je hromada dalších možností. A je fakt, že třeba takové Řecko, nebo i ta Mallorca je větší jistota.
@stinga píše:
no oni ten týden seděli na lehátku bez slunečníku, slunečníky nemohly být otevřené kvůli větru, a fičel jim vítr plný písku kolem hlavy, takže prý byli celí ošlehaní pískem
Brrr… dovolená snů. Tak já budu držet palce mamce ať si to tam s kamarádkou užijí a nepotká je tohle.