Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
no oni ten týden seděli na lehátku bez slunečníku, slunečníky nemohly být otevřené kvůli větru, a fičel jim vítr plný písku kolem hlavy, takže prý byli celí ošlehaní pískem
Podobné počasí jsme tam taky asi 2 dny zažili, ale my si ho naopak užili, bylo to ještě za bezdětna a červená vlajka nám byla naprosto ukradená - bylo to úžasné řádění ve vlnách. Ale tedy byli jsme tam až kolem poloviny září, takže už to byl nástup podzimu.
@stinga píše:
já právě všude píšu, jak tam rodiče byli 2020, den příletu žlutá vlajka, dalších 6 dní červená
my se koupeme i při červené, málokdy je červená, že fakt nepouští do vody, většinou jsou úseky, kde se může člověk vyblbnout. Úplný zákaz jsem zažila jednou a to byly fakt mega vlny a vedle v Kittenu se utopil nějaký Čech. V Primorsku navíc jsou pláže dvě a na té jižní je moře vždy klidnější, a vlajka o barvu „nižší“. Z asi 40 dní tam jsem zažila jediný den, kdy navečer přišla bouřka, jinak pořád krásně.
My jsme byli v Bulharsku tři krát a vždy bylo moře v pohodě, čisté a vlny jenom večer. Je pravda, že to počasí je jak kdy. My jsme vždy jeli v červnu takže jsme to měli akorát. Myslím že červenec a srpen je tam většinou slunečno.
A já naopak zažila v Řecku věčně červenou vlajku a do vody nikoho plavčík nepustil. Jediná možnost se vykoupat byla tam, kde plavčík nebyl. Jenže tam byly šutry.
@Karinkas píše:
Všem moc děkuji za příspěvky.
Mamka to včera probrala s kamarádkou a nic rušit nebudou. Snad bude za ten měsíc moře čisté a dovolenou si užijou. Já věřím, že ano. Asi je to teď opravdu nafouklé médiama.
Tak co mamka? Už tam je a je spokojená? Já Bulharsko miluji, letos jedem do Primorska a už se těším.
@renap píše:
V Bulharsku je nehezký moře i bez Kachovky, jednou stačilo. Nejistý počasí, ledové bazény, půlka hotelu sra. čku. A levný to rozhodně není, teď hledáme last a Bulharsko je nejdražší, s jídlem tedy. Nechápu proč, tam vůbec neodpovídá cena kvalitě.
Nehezké? Ledové bazény nebo sra. a? Kolikrát jste byli a kde? Bulharsko miluji, letos jedem do Primorska a těším se. Počasí tam je určitě jistější, než tady a neumřeme jako před 14 dny v Tunisku
. Byli jsme dřív i v hotelu s all.incl. a nikdo neměl žádné problémy, jídlo super i všechny bazény. Už jezdíme bez jídla, protože nejsme na jednom místě. Třeba v Primorsku je severní a jižní pláž, takže je i na výběr jestli vlny nebo ne.
@nikitice píše:
Tak co mamka? Už tam je a je spokojená? Já Bulharsko miluji, letos jedem do Primorska a už se těším.
Ahojky tak update. Dneska s kamarádkou odletěly Kachovku už neřeší mezitím už dostaly reference od přátel. Taky byli v Primorsku a prý super super! Takže se těšily. První zprávy super.
Takže to bylo zbytečné drama! ![]()
Primorsko si moc užij!
![]()
@nikitice píše:
Nehezké? Ledové bazény nebo sra. a? Kolikrát jste byli a kde? Bulharsko miluji, letos jedem do Primorska a těším se. Počasí tam je určitě jistější, než tady a neumřeme jako před 14 dny v Tunisku. Byli jsme dřív i v hotelu s all.incl. a nikdo neměl žádné problémy, jídlo super i všechny bazény. Už jezdíme bez jídla, protože nejsme na jednom místě. Třeba v Primorsku je severní a jižní pláž, takže je i na výběr jestli vlny nebo ne.
Jen co jsem teda slyšela tak letos v Primorsku prý jížní pláž víc zelená. Ale severní prý velká paráda
.
@Karinkas píše:
Jen co jsem teda slyšela tak letos v Primorsku prý jížní pláž víc zelená. Ale severní prý velká paráda.
My budem u severní, ale na jižní chceme také. Koukám na fb do skupin a fakt je to jeden den tak, druhý tak. Severní má zas někdy velké vlny, včera zas někoho zachraňovali.
Teď jsme s dětmi v Primorsku a bezva, byli jsme tu před 7 lety a koukám, kolik tu přibylo obchodů. Počasí bez mráčku. ![]()
@Anik6 píše:
Teď jsme s dětmi v Primorsku a bezva, byli jsme tu před 7 lety a koukám, kolik tu přibylo obchodů. Počasí bez mráčku.
My letíme 19-26. Těším se. Primorsko neznám, jen Slunečné a Nesebar, Ravdu. Berem i maminku, tak doufám, že tam ty obchůdky budou ať máme kde courat. ![]()