Bulka na hlavě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10142
28.5.12 17:16

Bulka na hlavě

ahoj,

dnes jsem mal na hlavičce vzadu, mezi uchem a týlem, spíš blíž k týlu, našla malou, tvrdou bulku 8o je malá, tvrdá, trochu jako pod kůží jezdí, malou nebolí, nemá to nijak zbarvené..je dole na hlavě vzadu, ale ještě na kosti…zítra jdem k DR, ale já jsme samozřejmě zděšená, co to může být?????Tuková bulka nebo něco jinho??? Neměl jste někdo něco takovho??? :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
28.5.12 17:22

Karolínka to měla jednu dobu taky - měla to na obou stranách, když jsme jí to nahmatala tak by se ve mě krve nedořezal :?
Bylo to chvíli po tom co mi umřela babi na rakovinu takže si dovedeš představit můj katastrofický scénář s bulkama :oops:
Byla jsem s tím hned u dr. a ta mi řekla, že jsou to uzliny :nevim: Časem to zmizelo ;)

Doufám, že u vás to taky nebude nic vážného :hug:

Příspěvek upraven 28.05.12 v 17:23

• Citovat
  • Upravit
13010
28.5.12 17:23

uzliny, mají všechny 3 moje děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
28.5.12 17:28

no, já snad dnes nebudu spát…jsem děsnej hypochondr a posera…chjo :(
a tukové bulky bývají na kostech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
28.5.12 17:30
@Mami&Emmi píše:
no, já snad dnes nebudu spát…jsem děsnej hypochondr a posero…chjo :(

neboj, to bude uzlina.
Syn jí má taky vzadu hned pod lebkou na kosti.
Pak se mu udělali za ouškama.

Nejčastěji se udělají po nějaké prodělané viroze.

Bud v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
28.5.12 17:34
@valkil píše:
píšeš že trochu jako pod kůží jezdí, tak to není na kosti

ted jsem na to znovu šahala, tak je na kosti, dole na lebce, a asi teda nejezdí, to se mi zdálo a bud jí to trochu bolí nebo jen skuhrá, že jí to je nepříjemný…nejezdí, to dělala ta kůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
28.5.12 17:35
@GILOTEK píše:
Nejčastěji se udělají po nějaké prodělané viroze.

Přesně tak, dělávají se při nemoci, při nachlazení …

Pokud je to tuková bulka tak se buď vstřebá nebo tam zůstane a časem se dá odstranit!
Mě odstraňovali taky tukovou bulku, le až v dospělosti - u dětí nevím jak se to řeší!

Dr. ti zítra určitě všechno vysvětlí a řekne ti jestli je to uzlina nebo tuková bulka ;)

• Citovat
  • Upravit
3839
28.5.12 17:50

synovi se udělala podkožní bulka pod žebry, měla jsem za to, že je to nevstřebaný hematom. asi před měsícem přepadl do bedýnky na hračky, tak jsem myslela, že by to mohlo být ono. ze začátku to taky jako hematom vypadalo. Dr. nám na to dala homeopatika Arnica Montana a mám mu to prý mazat Liotonem.
Ale jak tady píšete, že by to mohly být i uzliny, tak mě napadlo, že byl teď i nemocný :think: tak nevím.
Prosím napiš sem, co ti zítra řekne dr., jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrkvetka
28.5.12 17:56

My máme uzliny na krku a v tříslech pořád, při viróze se zvětší i na jeden cm, jsou jako hrášek, volně pohyblivé. Za uchem má píďa chrupavkovitý výrustek, vypadá podobně, jen je tvrdší. A tukovka je možnost číslo tři :) Neviděla bych na tom nic vážného, zbytečně nervuješ samu sebe i malou. Zítra se pro jistotu zeptej, nás poslali na krevní obraz a CRP, vše čisté, prostě to tak některé dětičky mají :)

• Citovat
  • Upravit
10639
28.5.12 17:56

Malej ma na hlavicce taky par takovych „boulicek“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.5.12 20:53

@Mami&Emmi Jak jste s malou dopadly u dr.?

• Citovat
  • Upravit
10142
29.5.12 21:00

@VERONIKA :mavam: no je to samozřejmě tuková neškodná uzlinka :dance: měly jste pravdu, holky :*
hlavně, že mám klid, pokud se jedná o malou, tak pojedu s ní kamkoliv :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
29.5.12 21:02

Tak to je super :hug:
Je lepší jít k dr. Xkrát zbytečně než jednou pozdě :palec:

• Citovat
  • Upravit
10142
29.5.12 21:09

@VERONIKA přesně tak, radši stokrát jít a stokrát se zeptat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
3.8.13 12:44

Dceri jsem tak pred 3 dny objevila boulicku za uchem.. Jsou ji 2mes. a od te doby na to vzdy narazim kdyz ji drzim, urco to tam predtim nemela, jakobyse to objevilo ze dne na den a od te doby uz jsem ji nahmatala 2 boulicky za kazdym uchem a jednu jakoby dal za uchem vic vzadu na hlave. Nejdriv jsem si rikala, jestli to neni zilka, trochu se to hybe, neni to zarudle, ani ji to myslim neboli. Pak me napadla tukova bulka, ale jsem nervozni - k doktorce mame jit skoro za mesic rovnou na prvni ockovani..jsem rada, ze nejsem sama kdo to resi a ze to snad opravdu nic nebude, ale spis ted uvazuju jak tady nekdo psal, ze se to objevuje po viroze - nejsem si vedoma, ze by male neco bylo - je mozne ze necim prosla aniz bych to poznala? Nechci to zanedbat ani moc plasit; jak jsou furt vedra rozhodne se mi nechce cekat frontu u Dr. Mala o cas kychne, ale to si myslim muze byt spis alergie pk tatinkovi. To se vlastne resi kdy u miminek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí