Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@maty009 píše: Více
Vybrala si burana, udělala si dítě s buranem, má burana i v restauraci. Žádná lítost se nekoná.
Dámy, všechno nejlepší k MDŽ.
![]()
Nenašel jsem vhodnější vlákno k přání, ale zase je tady „romantický“ příběh k tématu MDŽ. Trochu mi to kazí název, ale zase je to ve stylu Blbec k večeři. Tak snad nejsem úplně mimo. ![]()
@JoHoP píše: Více
Zkus diskuzi “MDŽ” ta bych řekla, že by MOHLA být vhodnější
![]()
@Lily-of-the-valley píše: Více
no přesně, buran u stolu - a přání k MDŽ je divná asociace
@Lily-of-the-valley píše: Více
Popravdě jsem tam koukal, ale když jsem to tam pročetl, tak jsem vyhodnotil, že „buran u stolu“ bude vhodnější místo. ![]()
@stinga píše: Více
Možná divná, ale očividně ze života. Diskuze „MDŽ“ mi přišla ještě víc depresivní.
@stinga píše: Více
Ne asi
Bych počkala max minutu a hned bych děcku sama řekla, ať jde k dětskému stolu. Když rodiče nejsou schopní mu to říct sami.
Hmm, tak její chlap bez pochyby, buran bude. O tom žádná… ![]()
Jinak teda, já bych zrovna s miminkem do žádný restaurace nešla.
Však si to můžou užít i doma, když budou chtít, ne?
![]()
Vazne tam stala 15 minut? To meli ty stoly zvlast, neprirazili si je k sobe aby meli jeden velky stul?
Ja nevim, ale kdybych sla v takove skupine a prisla posledni, tak si sednu kdekoliv je misto - prece zna jak ty dospele tak ty deti, klidne bych si sedla k detem (nektere snad byly jeji? A ty ostatni asi dobre zna).
Jako u nas by si manzel presedl ke mne, to jo, ale kdyby byl treba uprosted rozhovoru tak tam prece nebudu 15 minute stat jak jojo ale sednu si k tem detem ne? Jsou v te skupine nejaci divni vsichni. Oni nereknou decku at ji pusti, ona tam stoji, on si k ni neprisedne. A hlavne maji stoly zvlast pro deti a dospele…
@maty009 a paní nemá pusu? Potřebuje mluvčího? Není mi jí líto.
Podle mě měla sama to cizí dítě vykázat k vedlejšímu stolu. Je potřeba být v podobných situacích trochu asertivní.
@asddsa píše: Více
Hlavne podle mne zakladatelka nemuze vedet jak to presne bylo. Snad je nesledovala a neposlouchala kazde slovo, a nestopovala na hodinkach.
Pani drzela mimino tak co kdyz stala proto, aby ukolebala mimino ke spanku, treba vedela ze kdyz si sedne dokud tvrde nespi, tak se probudi.
A proč čekala, jestli jí to dítě pustí sednout, a prostě ho nepožádala aby si sedlo k ostatním dětem? Určitě bych tam 15minut nestála s miminem v náručí teda. A tomu jejímu buranovi bych dala dítě, atˇho drží on když sedí. Jo, a sebrala bych mu to pivo ![]()
@Bytsamsebou píše: Více
ne, otázka zní - jakou barvu kabátu měla stojící paní?