Buran u stolu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33443
10.3.26 20:46

No vida, a mně přijde neslušné a hrubé vystavit druhého člověka nepříjemné situaci a nutit ho svým chováním k „boji za svoje práva a dokazování, že se umí za sebe postavit“, obzvlášt když je to někdo blízký, někdo komu říkám partner, kamarádka atd.
Je oblíbené říkat „v mojí (sociální) bubline“.
No tak v mojí bubline by nikoho ani nenapadlo nechat stát jednu z nás, notabene držící mimino, nad stolem sedících chlapů (a dětí starších 12 let).
Nemusela by nikomu nic říkat, dokazovat, že je svepravna atd. Naši kamarádi, švagrové, synovci, můj muž, můj syn by se vymrštili ze židlí jakmile by přišla.
Kdyby to snad nějakým omylem způsobeným erupcemi na Slunci neudělali, v druhé minutě by slyšeli ode mě pár hodně ostrých slov.
Buranstvi nesnaším. Za buranstvi beru i to, že se někdo v takové situaci ironicky posklebuje a nedochází mu, že jde o nedostatek elementární slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3064
10.3.26 20:47
@adresa píše: Více

Rozdíl je v tom, že máš vkus a burana sis za partnera nevybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
10.3.26 23:46
@884135 píše: Více

Ona ne, a proto si zaslouží doživotní buranstvi a to nejen partnera, takhle budeme uvažovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1766
11.3.26 00:54

Buran to je, ale na druhou stranu je docela jasné, že když se takhle chová na veřejnosti, tak je prostě takový a nejspíš nešlo o něco, co by nějak vybočovalo z jeho běžného standardu chování. Takže paní má to, co se rozhodla tolerovat. Zřejmě jedna z těch, co se domnívala, že dítě udělá z burana prince na bílém koni. Nestalo se, tak holt seděla s dětmi… Samozřejmě byla na stole i možnost, že by dotyčné dítě odeslala k dětskému stolu a posadila se na jeho místo. Mě by třeba vůbec nenapadlo tam stát jako tvrdé i a čekat, až mi to zařídí chlap. Tady to vypadá, že ona je zvyklá na takové zacházení. Nejspíš už od dětství. Asi i proto jí nepřišlo divné vybrat si muže, který se k ní chová takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80052
11.3.26 06:36

@andiedvorakova paní,, říkejme jí třeba Markéta" má prostě chlapa, kterého si vybrala, a žije mezi partou, která takové chování považuje za normální. Pokud ji to nevyhovuje, musí změnit sebe. Anebo odejít. Jednoduché jako žebřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33443
11.3.26 08:20

Otázka z úvodního příspěvku zněla Co si o tom myslíte? Co si myslím o té situaci jsem napsala.
Kdyby se zakladatel diskuze ptal Co byste ji poradili? Napsala bych ji co bych udělala já. Sedla bych si úplně jinam, objednala si pro sebe a nebo bych odešla, podle toho, co by se mi chtělo. Nestála bych tam 15 minut a nečekala až někomu něco dojde.

Kdyby otázka zněla Co si myslíte o něm a o jejich vztahu? Pak ano, odpověď by zněla Bud je to nevychovanec a záleží na tom, jak se chová v ostatních situacích, životě, jaký je jinak. Nikdo není ve všem dokonalý a pokud je tohle jediná spatnost, tak se to dá řešit. Dovychovat :)
Nebo je to hlupák a buran celkově a s takovým bych nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria