Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luisiana píše:
@martina.se![]()
Bydlíš ve Výškovicích??
přesně
a zvládnu dojet ke Kotvě, heč
jednou jsem byla i v Avionu.. tam moje znalosti mhd končí
![]()
@martina.se Jsem si to myslela, nikde jinde to z kopce tak dlouho nejede
Já tady bydlím od mala takže to dávám všechno teda až na trolejbusy, to je pro mě - myslím ty čísla - španělskou vesnicí dodnes
@Luisiana píše:
@martina.se Jsem si to myslela, nikde jinde to z kopce tak dlouho nejedeJá tady bydlím od mala takže to dávám všechno teda až na trolejbusy, to je pro mě - myslím ty čísla - španělskou vesnicí dodnes
tak trolejbusem jsem ještě nejela… to by v tom byl hokej úplně.. já jsem ráda, že nemusím hlídat zvrchu číslo.. zespoda už se mi povedlo vlézt do tram, co mi odbočila
pako prostě.. a ještě ty zóny tady.. první koupení lítačky byla fakt komedie.. teď u to jde.. jako jasný, na úřad jsem dojela, bo jsem jela 2. ale nějaké přestupy nebo tak, to fakt ne.. do centra též zvládnu, ale jen na stodo, zbytek pak třeba dojdu pěšky a pod
teď mi čeká cesta do FN, jediné štěstí, že to tam jede přímo, jinak by byl problém
![]()
Moc děkuji! ![]()
Já jsem prostě ztracená. Ano parkujeme zadarmo ale ted není auto a musíme tam jet.
Takže neni jiná volba no jsem na nás zvědavá. Jsme Plzeňští a tady právě mhd máme oba zdarma a já fakt nevím jak to chodí v Praze byla bych nemožná
děkuji za info! ![]()
Díky pročtu to
at se taky trochu orientuji jsem fakt nemožňák
a nechci někde něco platit.
Občas mě zaráží že člověk opravdu neví je ztracený a oni s tebou jednají jako když si z nich děláš srandu.
To už se mi stalo i u nás jela sem ráno v sobotu do práce ve 3 hrůza ještě sem spala.
Nabíjela sem kartu na ty naše dvě zony
(zaas to jejich tahání prachů z lidí)
měla sem sluchátka a kdykoliv mě kontrolovaly vše ok.
Ale ráno u mě ten průvodčí pořád stál tak sem sundala sluchátka a ptám se co…
a on že jízdenku ještě že mám jen jednu zonu tak jsem se řekla že to není možný že mi to nikdo neřekl zatím a ukázala sem kupon. Pustil se do mě jak do debila že kdo by co říkal že sem svéprávná a at to na něj nezkouším. Bulela sem až do práce jak mě sjel.
v tu chvíli hrůza.
@A.Suky já třeba pražskou MHD zvládám v pohodě (ze studií), ale kdybych měla jet MHD ve svém rodném městě, budu totálně ztracená
vždycky jsem všude chodila pěšky a MHD jsem nikdy nepotřebovala… teď jsem se odstěhovala na vesnici a za 3 roky jsem ještě autobusem do města nejela ani jednou
![]()
No právě. V pátek teda pojedem jen s průkazkou snad to bude dobré ![]()
@terinka4444 Ty ses aspoň zeptala, ale já si tehdy řekla, ze nejsem blbá, nasedla jsem do vlaku, jizdenky se kupovaly u průvodčí a ta mi rekla, ze jedu na opačnou stranu. ![]()
@Raduš.ka44 píše:
@terinka4444 Ty ses aspoň zeptala, ale já si tehdy řekla, ze nejsem blbá, nasedla jsem do vlaku, jizdenky se kupovaly u průvodčí a ta mi rekla, ze jedu na opačnou stranu.
To se taky stane
já jen doufám že z hlavního nádraží v praze najdu vchod do metra C
víc zítra nepotřebuji ![]()
@A.Suky píše:
To se taky stanejá jen doufám že z hlavního nádraží v praze najdu vchod do metra C
víc zítra nepotřebuji
@A.Suky najdeš v pohodě, zrovna tam bych se fakt nebála
akorát pozor - jsou dva vchody podle toho, kterým směrem potřebuješ jet, tak si nejdřív přečti směr a pak teprve sejdi na nástupiště ![]()