Burani jsou dobří v posteli. Jsou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5314
15.2.17 09:31

A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.2.17 09:32
@Tarjei píše:
Tak to je zase kapitalni bekovina. Nejlepsi chlap jakyho jsem kdy mela - Prazak.

Nepíšu, že jsou dobří JENOM burani. To by byla bída. :)

• Citovat
  • Upravit
3224

Hahaha dobrý téma :-) ano mě se to potvrdilo taky :-) uplně nejhorší právníci, politici… pro mě asi nejlepší sex s instalaterem :lol: IQ tykve ale teda v posteli to fakt uměl… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
@rokris píše:
@pikola Bohuš z „Dědictví“ :D V širším pojetí i ne zrovna bystrý a dobře se chovající muž.

jooo Buhuš je jasnej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
15.2.17 09:35

Tak zrovna v Praze je buranu strašně moc :-D jak tady už nekdo psal…buran muže být kdekdo…projevuje se to prostě neomaleným chováním, jednoduchostí ducha…někdy je to poznat hned někdy až po čase… ale muj buran-instalater měl opravdu zlatý ručičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
15.2.17 09:35

@rokris :mrgreen: to teda…a ne, jednodussi chlapi co jsem ja potkala v posteli nic moc. Dobry byli spolecensky charismaticti veseli chlapi, kdyz to chces co do nejaky skuuuupiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
15.2.17 09:36

@axelina Jako na montovani nebo neco jinyho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

@axelina tohle je chytrej intuitivni nekdy i empatickej pripad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@rokris píše:
To to už asi potom byl dočista k ničemu. :lol:

Ano :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.2.17 09:37
@Popokatepetla píše:
A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem :)

Přesně tak, trochu mě zaráží, že tu někdo jako protiklad burana zmiňuje pražáka, však i to může být buran jako fík :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.2.17 09:39
@axelina píše:
Tak zrovna v Praze je buranu strašně moc :-D jak tady už nekdo psal…buran muže být kdekdo…projevuje se to prostě neomaleným chováním, jednoduchostí ducha…někdy je to poznat hned někdy až po čase… ale muj buran-instalater měl opravdu zlatý ručičky ;)

Napsala jsem to já, tu charakteristiku. A už mockrát mě napadlo, jestli se náhodou neochuzuju, když mám ráda chytrý chlapy. :lol: A ano, burani se vyskytují všude.

• Citovat
  • Upravit
34473
15.2.17 09:40

Já jedno měla a byl sakra dobrej :palec: asi vůbec nejlepší. Pak byl pan inženýr a to byla katastrofa v přímém přenosu. Prvenství v nejhorším sexu ovšem vede borec z posilovny se super figurou a půl šestou v kalhotách :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
15.2.17 09:42
@Mirka Dušínová píše:
Tak Bohušovi bych nedala :lol:

Tož, to já bych za sebe zas tak neručila. Bolek je Bolek. :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.02.17 v 09:46

• Citovat
  • Upravit
3224
15.2.17 09:45

@pikola …no vlastně jako instalater za moc nestal…:-) ale jinak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
15.2.17 09:46

Neměla jsem. moji posteloví partneři nebyli burani. mám ráda chytré a skromné muže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí