Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem ![]()
@Tarjei píše:
Tak to je zase kapitalni bekovina. Nejlepsi chlap jakyho jsem kdy mela - Prazak.
Nepíšu, že jsou dobří JENOM burani. To by byla bída. ![]()
Hahaha dobrý téma
ano mě se to potvrdilo taky
uplně nejhorší právníci, politici… pro mě asi nejlepší sex s instalaterem
IQ tykve ale teda v posteli to fakt uměl… ![]()
@rokris píše:
@pikola Bohuš z „Dědictví“V širším pojetí i ne zrovna bystrý a dobře se chovající muž.
jooo Buhuš je jasnej
![]()
Tak zrovna v Praze je buranu strašně moc
jak tady už nekdo psal…buran muže být kdekdo…projevuje se to prostě neomaleným chováním, jednoduchostí ducha…někdy je to poznat hned někdy až po čase… ale muj buran-instalater měl opravdu zlatý ručičky ![]()
@rokris
to teda…a ne, jednodussi chlapi co jsem ja potkala v posteli nic moc. Dobry byli spolecensky charismaticti veseli chlapi, kdyz to chces co do nejaky skuuuupiny
@axelina tohle je chytrej intuitivni nekdy i empatickej pripad ![]()
@Popokatepetla píše:
A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem
Přesně tak, trochu mě zaráží, že tu někdo jako protiklad burana zmiňuje pražáka, však i to může být buran jako fík ![]()
@axelina píše:
Tak zrovna v Praze je buranu strašně mocjak tady už nekdo psal…buran muže být kdekdo…projevuje se to prostě neomaleným chováním, jednoduchostí ducha…někdy je to poznat hned někdy až po čase… ale muj buran-instalater měl opravdu zlatý ručičky
Napsala jsem to já, tu charakteristiku. A už mockrát mě napadlo, jestli se náhodou neochuzuju, když mám ráda chytrý chlapy.
A ano, burani se vyskytují všude.
Já jedno měla a byl sakra dobrej
asi vůbec nejlepší. Pak byl pan inženýr a to byla katastrofa v přímém přenosu. Prvenství v nejhorším sexu ovšem vede borec z posilovny se super figurou a půl šestou v kalhotách ![]()
@Mirka Dušínová píše:
Tak Bohušovi bych nedala
Tož, to já bych za sebe zas tak neručila. Bolek je Bolek. ![]()
Příspěvek upraven 15.02.17 v 09:46
@pikola …no vlastně jako instalater za moc nestal…:-) ale jinak super
Neměla jsem. moji posteloví partneři nebyli burani. mám ráda chytré a skromné muže…