Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Marcam píše:
Jo a nesundavaj si přitom ponožky.![]()
No, to právě ti burani. ![]()
@magdickakocicka píše:
Ja burana mela jednoho na vztah a bylo to v posteli skvelyAle manzela nam Prazaka, stejne jako jsem ja
Aha, tak to jo, když je z Prahy, nemůže být buran.
![]()
Trochu buranský názor, ne?
![]()
Příspěvek upraven 15.02.17 v 10:02
Nejlepsi sex mam s inteligentnim empatickym chlapem, ktery je o 7 let mladsi jak ja. Nic lepsiho jsem nezazila.
Je fakt, ze je to docela mlade a na zacatku vypadal spis jak bezdomovec. ![]()
Burana bych nesnesla, lezl by mi na nervy.
@renduli píše:
Aha, tak to jo, když je z Prahy, nemůže být buran.![]()
![]()
Trochu buranský názor, ne?
Příspěvek upraven 15.02.17 v 10:02![]()
Pro me jako prazaka je buran kazdej, kdo neni z Prahy ![]()
@rokris píše:
Tož, to já bych za sebe zas tak neručila. Bolek je Bolek.Příspěvek upraven 15.02.17 v 09:46
Bolkovi klidně.
Bohušovi nikdy ani s čepičkou ani bez čepičky ![]()
Tak burana typu Bohuš jsem nikdy neměla, takže neposoudím (naštěstí)
. Ale jednoho jednoduššího Lukiho z maloměstské fabriky jsem měla a to byla tragédie.
Nejlepší sex je s mým mužem a to buran nikdy nebyl a není. Bolka celkem často potkávám.
@rokris píše:
@pikola Bohuš z „Dědictví“V širším pojetí i ne zrovna bystrý a dobře se chovající muž.
Tak něco takového jsem teda v posteli neměla, takže neposoudím
![]()
Já s buranem zažila nejlepší sex v životě, je pravda že si ponožky nesundaval ale všimla jsem si toho vždycky až poté
Špatný na něm bylo to že si pak chtěl povídat a to jsem prostě psychicky absolutně nezvládala ![]()
@pikola píše:
Co je buran?
Raketoplán sovětské výroby.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Buran
Ale ta postel musela bejt fakt velká, když se tam vešel…
Srandovní téma. Nějak nechápu podle čeho se posuzuje buranství, mě třeba super buran přijde můj švagr a ten je z Prahy, takže to se nevylučuje. Podle mě to není přesná definice, ale budiž.
Tak nejlepší sex jsem měla s jedním elektrikářem
měl tedy střední průmyslovou elektro a dnes má možná už VŠ, ale tehdy dělat klasicky stavebního elektrikáře, co cpe dráty do zdi…a byl super extra třída. Fakt borec a když jsem ho viděla v monterkách, tak bych opravdu velmi sexy, měl na to figuru. Náš vztah tedy skončil blbě, ale na tuto stránku vztahu vzpomínám velmi ráda.
A jako druhý protipól uvedu zastupitele jednoho historického města, pracovně velmi příjemný a charismatický pán…v posteli kopyto
a buran, který mě velmi ohromil familiérním pojmenováním čehokoliv, co se mého těla týče. Když mi řekl, že mám nádherný kozy…
tak jsem nevěděla jestli se mám začít smát a nebo ho poslal do zadele
![]()
Oni ti opravdu chytří skromní jsou.