Štír a Býk - vztah

17
3.2.17 11:15

Štír a Býk - vztah

Zdravím, ačkoli jsem Štír, jsem tichá, málomluvná bytost. Byla jsem zamilovaná do okouzlujícího Střelce, s tváří anděla, ten mě však ignoruje a jeví nezájem. Nu a nyní se o mě začal ucházet pozemský, citlivý a také stydlivý muž ve znamení Býka. Pořád se na mě dívá, otevírá mi dveře, povídá si se mnou i o důvěrných věcech. Ano, své kouzlo má, je také krásný, má hrozně hodné oči a srdce. Co si mám však počít, když si vzpomenu na toho podmanivého avšak egoistického muže střelce? Co dělat?
Děkuji za odpověď. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
3.2.17 11:17
@Scorpia píše:
Zdravím, ačkoli jsem Štír, jsem tichá, málomluvná bytost. Byla jsem zamilovaná do okouzlujícího Střelce, s tváří anděla, ten mě však ignoruje a jeví nezájem. Nu a nyní se o mě začal ucházet pozemský, citlivý a také stydlivý muž ve znamení Býka. Pořád se na mě dívá, otevírá mi dveře, povídá si se mnou i o důvěrných věcech. Ano, své kouzlo má, je také krásný, má hrozně hodné oči a srdce. Co si mám však počít, když si vzpomenu na toho podmanivého avšak egoistického muže střelce? Co dělat?
Děkuji za odpověď. :mavam:

Vykaslat se na zverokruh.
Kdyz pri jednom pokusu rozdali horoskopy nahodne, tak se v nich poznalo 90% lidi. Takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
3.2.17 11:18

@Scorpia především přestat řešit zvěrokruh :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
3.2.17 11:23

Já jsem teda nezažila stydlivého býka. Co jsem s nimi měla zkušenost, tak svému zvěrokruhu dělali fakt jen čest.

Já jsem kozoroh a manžel panna - prý pedantské znamení, no ani omylem.

Jak psaly holky, nehleď na znamení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
3.2.17 11:24

Na znameni neverim 8) ale ja jsem stir- taky spis tissi a nevyhledavam moc spolecnost, manzel je byk- trochu muj opak a vyhovuje nam to. Uz jsme spolu sedmy rok.
Kasli na zverokruh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.17 11:29

@Scorpia dlabej na znamení, je to kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.2.17 11:37

-

Příspěvek upraven 26.03.19 v 01:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
3.2.17 11:53

Soustřeď se na charakter, ne na znamení zvěrokruhu. Jestli někdo opravdu volí partnera podle data narození, nedivím se, že je ve společnosti tolik nefunkčních vztahů… Vždyť podle postavení Slunce a Jupiteru to měla být životní láska… :roll:

• Citovat
  • Upravit
29350
3.2.17 11:59

@Scorpia proč to dáváš dvakrát? Stačí jedna diskuze, ne?

https://www.emimino.cz/…vice-280631/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
3.2.17 12:02

@Regina Hero taky jsem se chtěla zeptat :lol:
je zajímavé, že nováčci téměř vždy zadají nějaké „podivuhodné“ téma a téměř vždy minimálně 2×, ale pokaždé se ta diskuze jmenuje jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
3.2.17 12:02

@Regina Hero Co kdyby na jedné měla „hezčí“ komentáře… :roll:

• Citovat
  • Upravit
114
3.2.17 12:55

Jak radí holky přede mnou, naprosto se vykašli na horoskop! Jako každá ženská si ho samozřejmě ráda přečtu, ale řídit podle toho život opravdu nejde ;) Protože svět není rozdělený na 12 typu lidí, každý je jiný, navíc nás ovlivňuje nejen znamení, ale taky určité postavení hvězd v hodině narození apod.
A musím říct, že tichého býka teda neznám :D Sama jsem Býk a za tichou a stydlivou by mě označil málokdo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.2.17 13:13

Pokud namísto příčetné komunikace dvou reálných bytostí budete hledat astrologické rady na mimi fóru, tak má křišťálová koule praví, že to dopadne zase tak blbě, jako vždycky před tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
3.2.17 13:26
@Scorpia píše:
Děkuji za odpověď. :mavam:

Hele a kolik ti je? Ty věříš že každý má povahu 100% podle zvěrokruhu? :mrgreen: Já teda nikdy nikoho takového nepotkala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
3.2.17 14:10

Ja ty baby nechapu, hodny chlap se zajmem je az moc hodny a takoveho, ktery nechce je chteji ony a otravuji dokud nedostanou to co chteji, pak jsou nestastne, protoze za takove chovani si jich chlap.Ja jsme beran a manzel stir (uzasny, ale taky ma svou hlavu),jsme spolu stastni a 12let, tchyne stir a tchan beran 30let…dokud tchan nezemrel.ja si myslim, ze je na kazdem jestli chce vztah budovat nebo ne a nebo se pri prvnim rozdilnem nazoru rozchazi, protoze podle horoskopu se k sobe preci nehodi,kravina.Na me prvni dojem dela hodne, podle toho bych chtela toho hodneho, a ktery je mi sympaticky. Nechtela bych nekoho, kdo mi hned nesedi, ale je krasnej a horoskop radi toho hajzlika…chce se mi smat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí