Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, chystáme se s partou známých na Silvestra na chatu a rádi by jsme si tam zahráli nějaké hry, ale ve smyslu flaška atp., nemyslím žádné hry ve stylu aktivity atp., znáte nějaké a doporučíte? ![]()
Obcas nejakou zajimavou hru mivaji v prostrenu, pro partu lidi.
Takove ty pantomimy kdy hadaji film nebo postavu ze znameho filmu/pohadky.
Ja traba si vybavuji, ze na Silvestra jsme hrali mesto, jmeno… s toho kolikrat vznikla takova blbost.
Me napadá…jak jsme to hráli my na chatě…sedeli jsme dokola a jeden člověk byl moderátor, ten co věděl o co jde. Všichni ostatní neměli tuseni no a ten moderator dle sve fantazie a vyrecnosti vyprávěl příběh…slo o to ze lidem řekneš at si představí ze ztroskotali na pustem ostrove a maji sebou batoh do ktereho si mohou vzit co chtějí…jako priklad das( ten moderator) ze si vezmeš…a ted zvolíš cokoliv co začíná na pismeno, na které začíná i tvé jméno. Takze jsi Zuzka tak si bereš zrcadlo, zlato, zámek atd. No a pak predas slovo dalsimu v kruhu a ten ma říct co si vezme on…ale jelikož nevi nikdo ze si muze vzit jen to co zacina na pismeno, které je i na začátku jejich jmena, budou odpovídat spatne. A ty jako moderator jen říkáš„ano, to si můžeš vzit, ne to si nemůžeš vzit“. Kaudy vzdycky hada jednu vec. No a lidi maji hádat v čem je hacek. S tim, ze aby měli zábavu všichni tak ten co na to prijde nejdřív neprozradi pointu, pouze odpovídá správně a pokračuje ve hře. Čímž je taky vlastne zdrojem nápovědy.
Nam to zabralo nějaký cas:D Tak snad je to srozumitelne.
Joo vidíš to mě nenapadlo, a s hladinkou to půjde ještě líp
díky za nápad ![]()
@catchthem Ty bláho, chvilku mi to trvalo než jsem to pobrala, ale mám to
díky to taky vyzkoušíme na to nás bude dost
už vidím zas jak se někdo bude chvílema vstekat ![]()
@Pavlaskaa píše:
Ahoj, chystáme se s partou známých na Silvestra na chatu a rádi by jsme si tam zahráli nějaké hry, ale ve smyslu flaška atp., nemyslím žádné hry ve stylu aktivity atp., znáte nějaké a doporučíte?
výměna manželek a manželů ![]()
Kolik vás bude? Ve větším počtu jsme kdysi hráli Městečko Palermo, a s dobrým vypravěčem s fantazií je to výborné, ale chce to tak aspoň 8 lidí, aby to za něco stálo…
Ahoj, mozna byste mohli zkusit hru Na vraha (nebo tak nejak se to jmenuje). Hrali jsme to s kamarady vedoucimi na tabore. Da se to hrat delsi dobu i behem jineho programu, treba i cely den. ![]()
Ted pravidla: Nejprve se urci jeden clovek, ktery vi vse a „vede“ tu hru. Rikejme mu pro prehlednost Osud. Kdyz zacne hra, Osud vybere vraha a tajne mu to sdeli. Vrah pote postupne vrazdi ostatni, ale musi tajne a nenapadne (kdyz se octne s obeti sam, aby ho nikdo nevidel a neslysel). Cerstve mrtvy pote jde za Osudem a ten mu nakresli na celo krizek. Kdyz vrah vsechny vyvrazdi, vyhrava. Pokud nekdo z zivych tusi, kdo je vrah, muze jit za Osudem a tipnout si. Kdyz vraha uhodne, vyhrava hru, pokud vsak tipuje spatne, je take mrtvy a odchazi s krizkem a hra pokracuje. Zivi se mohou spolu dohadovat o tom, kdo je vrah, ale tezko nekomu verit. Mrtvi samozrejme jiz nic neprozrazuji.
No snad jsem to napsala srozumitelne, kdyztak se me doptej na nejasnosti. ![]()