Burani jsou dobří v posteli. Jsou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rokris
15.2.17 10:38
@alisekR píše:
Srandovní téma. Nějak nechápu podle čeho se posuzuje buranství, mě třeba super buran přijde můj švagr a ten je z Prahy, takže to se nevylučuje. Podle mě to není přesná definice, ale budiž.
Tak nejlepší sex jsem měla s jedním elektrikářem :lol: měl tedy střední průmyslovou elektro a dnes má možná už VŠ, ale tehdy dělat klasicky stavebního elektrikáře, co cpe dráty do zdi…a byl super extra třída. Fakt borec a když jsem ho viděla v monterkách, tak bych opravdu velmi sexy, měl na to figuru. Náš vztah tedy skončil blbě, ale na tuto stránku vztahu vzpomínám velmi ráda.
A jako druhý protipól uvedu zastupitele jednoho historického města, pracovně velmi příjemný a charismatický pán…v posteli kopyto :zed: a buran, který mě velmi ohromil familiérním pojmenováním čehokoliv, co se mého těla týče. Když mi řekl, že mám nádherný kozy… :oops: tak jsem nevěděla jestli se mám začít smát a nebo ho poslal do zadele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ti řemeslníci se tu možná objeví ještě víckrát. 8)

• Citovat
  • Upravit
1089
15.2.17 10:54
@Popokatepetla píše:
A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem :)

Vidím to úplně stejně, takže člověk z vesnice, i kdyby třeba denně kydal hnůj, pro mě automaticky určitě nespadá do škatulky buran. Asi i proto, že takové lidi, i s VŠ, s dobrým chováním znám osobně. Stejně tak „pražák“ pro mě automaticky neznamená člověk na úrovni(taky osobní zkušenost s rodilými pražáky). Burani jsou napříč různými spektry obyvatelstva nezávisle na bydlišti. Myslím, že buran, který odpovídá popisu nevychovaný a neotesaný člověk, bude v posteli myslet především na sebe, takže nevím, jestli bych ho řadila mezi dobré milence. I když možné je všechno. Osobní zkušenost s takovým člověkem nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
15.2.17 10:57

Jinak s buranem ve smyslu chlap v monterkách z vesnice zkušenost mám a dobrou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
15.2.17 11:03

No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivej :mrgreen: takovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí :)

Příspěvek upraven 15.02.17 v 11:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
15.2.17 11:09
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivej :mrgreen: takovej umouněnec vousatej, typla bych si, že to v posteli umí :)

Naši mají souseda kominíka, má firmu, když jde v kominickým, tak mu to děsně sekne, zvlášť, když je už špinavej, má nebesky modré oči a to je super kontrast. Jenže je to kamarád a jeho děti jsou o něco málo mladší než já :mrgreen: :mrgreen: ale věřím, že se ženským líbí, když jim přijde vymést komín, tedy ten na baráku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.2.17 11:09

@Martina84 škoda,že ujel… :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15275
15.2.17 11:16

Zajímavé téma :lol: Burana jsem v posteli nikdy neměla, takže jsem asi ochuzena :lol: Jsem z Karlových Varů, kdysi před více jak 20lety jsem s kamarádkou parkrát vyrazily na disco do Prahy a jen jsem zíraly, protože se to tam burany jen hemžilo, aspoň tedy z našeho pohledu, styl oblékání, chování… Takže buran může být klidně pražák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
15.2.17 11:30

Ja mám s buranem prvního syna a krom postele nás pohromadě nedrzelo nic :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15.2.17 12:30

Já s tím teda nesouhlasím :lol: Když jsem byla mladé tele tak jsem byla fakt blbá a moje 2 známosti byly burani :jazyk: V posteli nebyl dobrý ani jeden - jeden ho měl malýho a snažil se to dohnat kecama, druhej se udělal do minuty a odpadl :roll: Manžel je velmi inteligentní slušný člověk a v posteli super :oops: :lol:

Příspěvek upraven 15.02.17 v 12:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.17 12:32
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivej :mrgreen: takovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí :)Příspěvek upraven 15.02.17 v 11:42

Ale popelář nemusí být automaticky buran :mrgreen: Znám i pár inženýrů co se chovají jak burani :cert: takže zlatej popelář :lol: Navíc má třeba i svaly jak furt tahá ty těžký popelnice :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
15.2.17 12:42
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivej :mrgreen: takovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí :)Příspěvek upraven 15.02.17 v 11:42

Taky u nás jezdí jeden popelář sympaťák. Když měli děti období fascinace popálářskými vozy, chodívali jsme jim ven mávat, jednou jsem se i s pánem dala do řeči, když šli do hospody kousek od nás na oběd a rozhodně bych ho do škatulky buran nezařadila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.2.17 12:43
@magdickakocicka píše:
Pro me jako prazaka je buran kazdej, kdo neni z Prahy :P

Pro me jsi buran ty. Ale jaka jsi v posteli fakt zkoumat nehodlam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.17 16:10
@alisekR píše:
Srandovní téma. Nějak nechápu podle čeho se posuzuje buranství, mě třeba super buran přijde můj švagr a ten je z Prahy, takže to se nevylučuje. Podle mě to není přesná definice, ale budiž.
Tak nejlepší sex jsem měla s jedním elektrikářem :lol: měl tedy střední průmyslovou elektro a dnes má možná už VŠ, ale tehdy dělat klasicky stavebního elektrikáře, co cpe dráty do zdi…a byl super extra třída. Fakt borec a když jsem ho viděla v monterkách, tak bych opravdu velmi sexy, měl na to figuru. Náš vztah tedy skončil blbě, ale na tuto stránku vztahu vzpomínám velmi ráda.
A jako druhý protipól uvedu zastupitele jednoho historického města, pracovně velmi příjemný a charismatický pán…v posteli kopyto :zed: a buran, který mě velmi ohromil familiérním pojmenováním čehokoliv, co se mého těla týče. Když mi řekl, že mám nádherný kozy… :oops: tak jsem nevěděla jestli se mám začít smát a nebo ho poslal do zadele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ten muj zajicek je taky elektrikar, ma maturitu. Je hodne chytry, da se s nim rozebirat kde co. I na tu VS by mel, ale rozumim duvodum, proc tam nesel. Dnes je pracovne za vodou.

• Citovat
  • Upravit
1108
15.2.17 16:36

Me by zajimalo, kde berete ty pekne remeslniky.
To je jako klofnete nahodou, nebo kdyz Vam neco opravuji na baraku nebo v byte? :)
Ne, ze bych po nejakem touzila. Ja jsem stastne vdana, ale kdyz si vezmu, co k nam chodi, no to je jeden smradlavej dedek vedle druheho, ze musim hodinu vetrat. Zadneho krasavce jsem neobjevila.
I kdyz ja mam prijemne lechtani v podbrisku jen z toho, ze trefi den nebo nedej boze cas, kdy maji dorazit a kdyz neco opravi spravne a na poprve, no to uz je teprve orgasmus jak vysitej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
15.2.17 18:17
@Anonymní píše:
Ten muj zajicek je taky elektrikar, ma maturitu. Je hodne chytry, da se s nim rozebirat kde co. I na tu VS by mel, ale rozumim duvodum, proc tam nesel. Dnes je pracovne za vodou.

Tak tohle byl taky zajíček, tedy trochu, byl o dva roky mladší než já, já v té době už samostatná a podnikající, on po škole a po vojně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí