Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Popokatepetla píše:
A k definici „buranství“…podle mě ani tak nezáleží na vzdělání nebo jestli je z vesnice nebo města. Ale prostě člověk, který to v sobě má povahově..líbí se mi tahle vygooglená věta „nevychovaný neotesaný člověk, který nezná nebo nedodržuje pravidla společenského chování“. takže i milionář s dvěma tituly může být buranem
Vidím to úplně stejně, takže člověk z vesnice, i kdyby třeba denně kydal hnůj, pro mě automaticky určitě nespadá do škatulky buran. Asi i proto, že takové lidi, i s VŠ, s dobrým chováním znám osobně. Stejně tak „pražák“ pro mě automaticky neznamená člověk na úrovni(taky osobní zkušenost s rodilými pražáky). Burani jsou napříč různými spektry obyvatelstva nezávisle na bydlišti. Myslím, že buran, který odpovídá popisu nevychovaný a neotesaný člověk, bude v posteli myslet především na sebe, takže nevím, jestli bych ho řadila mezi dobré milence. I když možné je všechno. Osobní zkušenost s takovým člověkem nemám.
Jinak s buranem ve smyslu chlap v monterkách z vesnice zkušenost mám a dobrou ![]()
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivej
takovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí ![]()
Příspěvek upraven 15.02.17 v 11:42
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivejtakovej umouněnec vousatej, typla bych si, že to v posteli umí
Naši mají souseda kominíka, má firmu, když jde v kominickým, tak mu to děsně sekne, zvlášť, když je už špinavej, má nebesky modré oči a to je super kontrast. Jenže je to kamarád a jeho děti jsou o něco málo mladší než já
ale věřím, že se ženským líbí, když jim přijde vymést komín, tedy ten na baráku ![]()
Zajímavé téma
Burana jsem v posteli nikdy neměla, takže jsem asi ochuzena
Jsem z Karlových Varů, kdysi před více jak 20lety jsem s kamarádkou parkrát vyrazily na disco do Prahy a jen jsem zíraly, protože se to tam burany jen hemžilo, aspoň tedy z našeho pohledu, styl oblékání, chování… Takže buran může být klidně pražák ![]()
Ja mám s buranem prvního syna a krom postele nás pohromadě nedrzelo nic ![]()
Já s tím teda nesouhlasím
Když jsem byla mladé tele tak jsem byla fakt blbá a moje 2 známosti byly burani
V posteli nebyl dobrý ani jeden - jeden ho měl malýho a snažil se to dohnat kecama, druhej se udělal do minuty a odpadl
Manžel je velmi inteligentní slušný člověk a v posteli super
![]()
Příspěvek upraven 15.02.17 v 12:34
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivejtakovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí
Ale popelář nemusí být automaticky buran
Znám i pár inženýrů co se chovají jak burani
takže zlatej popelář
Navíc má třeba i svaly jak furt tahá ty těžký popelnice
![]()
@Martina84 píše:
No burana, jak ho tu popisujete, jsem nikdy neměla, ale včera jsem koukala na popeláře a přišel mi celkem přitažlivejtakovej umouněnec vousatej, tipla bych si, že to v posteli umí
Taky u nás jezdí jeden popelář sympaťák. Když měli děti období fascinace popálářskými vozy, chodívali jsme jim ven mávat, jednou jsem se i s pánem dala do řeči, když šli do hospody kousek od nás na oběd a rozhodně bych ho do škatulky buran nezařadila ![]()
@magdickakocicka píše:
Pro me jako prazaka je buran kazdej, kdo neni z Prahy
Pro me jsi buran ty. Ale jaka jsi v posteli fakt zkoumat nehodlam.
@alisekR píše:
Srandovní téma. Nějak nechápu podle čeho se posuzuje buranství, mě třeba super buran přijde můj švagr a ten je z Prahy, takže to se nevylučuje. Podle mě to není přesná definice, ale budiž.
Tak nejlepší sex jsem měla s jedním elektrikářemměl tedy střední průmyslovou elektro a dnes má možná už VŠ, ale tehdy dělat klasicky stavebního elektrikáře, co cpe dráty do zdi…a byl super extra třída. Fakt borec a když jsem ho viděla v monterkách, tak bych opravdu velmi sexy, měl na to figuru. Náš vztah tedy skončil blbě, ale na tuto stránku vztahu vzpomínám velmi ráda.
A jako druhý protipól uvedu zastupitele jednoho historického města, pracovně velmi příjemný a charismatický pán…v posteli kopytoa buran, který mě velmi ohromil familiérním pojmenováním čehokoliv, co se mého těla týče. Když mi řekl, že mám nádherný kozy…
tak jsem nevěděla jestli se mám začít smát a nebo ho poslal do zadele
![]()
![]()
![]()
Ten muj zajicek je taky elektrikar, ma maturitu. Je hodne chytry, da se s nim rozebirat kde co. I na tu VS by mel, ale rozumim duvodum, proc tam nesel. Dnes je pracovne za vodou.
Me by zajimalo, kde berete ty pekne remeslniky.
To je jako klofnete nahodou, nebo kdyz Vam neco opravuji na baraku nebo v byte? ![]()
Ne, ze bych po nejakem touzila. Ja jsem stastne vdana, ale kdyz si vezmu, co k nam chodi, no to je jeden smradlavej dedek vedle druheho, ze musim hodinu vetrat. Zadneho krasavce jsem neobjevila.
I kdyz ja mam prijemne lechtani v podbrisku jen z toho, ze trefi den nebo nedej boze cas, kdy maji dorazit a kdyz neco opravi spravne a na poprve, no to uz je teprve orgasmus jak vysitej
![]()
@Anonymní píše:
Ten muj zajicek je taky elektrikar, ma maturitu. Je hodne chytry, da se s nim rozebirat kde co. I na tu VS by mel, ale rozumim duvodum, proc tam nesel. Dnes je pracovne za vodou.
Tak tohle byl taky zajíček, tedy trochu, byl o dva roky mladší než já, já v té době už samostatná a podnikající, on po škole a po vojně. ![]()
Ti řemeslníci se tu možná objeví ještě víckrát.