Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den, chtěla bych poradit s chovem burunduka. Koupila jsem si mladou samičku od chovatele z Jeseníku, kdy hned od dovozu domu kychala. Když jsem kontaktovala chovatele tak mi řekl, ze se mohlo stát ze byla veverka při cestě ofoukla a že se to zpraví. Když jsem přišla vcera večer domu, tak jsem koukala, ze okolo cumacku takový tmave hned sekret a kycha víc. Taky si myslím, ze se ji tezsi dýchá. Poradite mi prosím někdo. Chtěla jsem ji vzít k veterináři, ale mam ji doma jen 8 dni a hrozne se boji. Jeste jsem si ji ani nepohladila. Znate někdo způsob jak rychle a uspesne ochocit burunduka? ![]()
To, co popisuješ vypadá, že je to akutní a chtělo by to veterináře hned. Osobně si myslím, že nové, vystresované a navíc nemocné zvířátko neochočíš snadno a rychle. Prostě ho budeš muset nějak odchytnout a vzít k veterináři hned.
Dobrý den, ve čtvrtek mi zemřel sameček a dnes ho samička začala hledat a volá a chce se pářit. Nemáte někdo samečka na připuštění nebo na koupi?
Dobrý den, ve čtvrtek mi zemřel sameček a dnes ho samička začala hledat a volá a chce se pářit. Nemáte někdo samečka na připuštění nebo na koupi?