Pes žere hlínu

Alisa25
16.6.15 18:50

pes žere hlínu

Dobrý večer. Prosím o info o co by se mělo jednat. Náš Matýsek ( okolo 10-11 roků, kříženec asi retrievera a kolie) dělá v zahradě důlky do země a žere hlínu. Máte někdo podobnou zkušenost, jak řešit daný problém

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1453
16.6.15 18:58

Je to prase // Má hlad // Pálí ho žáha // Chybí mu vláknina - nejčastěji to ale bývají první dvě možnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
16.6.15 18:59

Ten hnědobílý je Matýsek

• Citovat
  • Upravit
865
16.6.15 19:09

Můj taky žere hlínu…myslím, že tam mají nějaké kořínky, které jim chutnají…nebo to můžou dělat z rozrušení apod…vždycky mu jen řeknu, že je to prase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
16.6.15 19:21

Prekusuje rad žížaly, chce chroupat kořínky, chybí mi železo, zkus nabídnou k lizani trubku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
16.6.15 20:42
@Ya-ya píše:
Mozna si kope hrob :think:

Myslim ze to co tu predvadis je naprosto zbytecne. Ja se slusne zeptala nic vic. Nikdo te nenuti na moje prispevky reagovat. Pokud je cilene vyhledavas aby jsi se mi vysmivala nebo ponizovala, svedci to spis o necem jinem.

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
17.6.15 05:45
@Ya-ya píše:
tvoje problemy bych chtela mit :roll: nebo vlastne asi radsi nechtela.dnes zere hlinu, zitra na prpchazce ho.no a bude dalsi diskuse? [/ci
dyz KKdyz vidis ze zvireti neco je kazdy se snazi pomoci. U Matyska jsme zazili skryty hluboky zanet stredousi i epilepsii. Ani jedno neni a nebylo sranda.
  • Citovat
  • Upravit
12
17.6.15 15:59

Můj se taky sem tam zakousne do hlíny:) Ale je to skutečně občas, takže to neřeším:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný