Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@reinkarnace píše:
@sladke-mameni já to na dovolené měla i na mezidveřní hrazděa jak spí u šumu?
Do 3 měsíců šum trochu pomáhal, od tý doby ho spíš rozčiluje ![]()
@hankaa1 píše:
Maminky, mám 9ti měsíčního syna. Když večer usne každý den se za půl hodiny probudí, uz jsme vyzkoušeli i v pokoji zůstat a stále stejne. Vůbec si nevím rada, proč se nam chlapeček budi. Nemáte s tím nějaká zkušenost?
Nemluvím o tom, že se nam pak budi každé dve hodiny, je stále kojeny. Nevadí mi ze se budi jen bych chtěla aby se poradne a v klidu vyspinkal.
Děkuji za rady
@sladke-mameni
Ahoj, chci se zeptat zda jsi přestala s kojenim jak jsi psala ci ne? Zdá se vas spanek zlepšil?:) dekuji
@hankaa1 Ahoj, nepřestala jsem. Zkoušela jsem to, ale syn se prostě UM nenapije, strašně u flašky vyvádí a nechat ho násilně vyhladovět na to nemám srdce.. takže spí s námi v posteli, kojím 10× za noc, ale přežívám ![]()
@sladke-mameni píše:
@hankaa1 Ahoj, nepřestala jsem. Zkoušela jsem to, ale syn se prostě UM nenapije, strašně u flašky vyvádí a nechat ho násilně vyhladovět na to nemám srdce.. takže spí s námi v posteli, kojím 10× za noc, ale přežívám
My kojime kazde dvě hodiny v noci je nám 10 měsíců. UM jsem zkoušela a naštěstí nám chutná. Pres den skoro už nekojim teď se budu snažit odbourat i tu noc. Jen nevím jak to zvládnu, jistě bude pláč a to špatně nesu nenechávám vyplakavat.
Ahoj holky, jak to máte přes den se spaním mrňat? V noci spí malý v kuse až do 7 do rána, ale když ho dám do postýlky přes den, tak je do půl hodiny vzhůru ale v obýváku na gauči mi spí i 3 hodiny v kuse. Nevím co s ním aby spal v postýlce i přes den
budou mu 3 měsíce
@janinka82
Ahoj, my spime pres den jen v kocarku uz od malička. Ale zachvilku se do nej nevejdeme tak budeme muset naučit na postel ![]()