Buzení

23
4.12.16 18:31

Buzení

Maminky, mám 9ti měsíčního syna. Když večer usne každý den se za půl hodiny probudí, uz jsme vyzkoušeli i v pokoji zůstat a stále stejne. Vůbec si nevím rada, proč se nam chlapeček budi. Nemáte s tím nějaká zkušenost?
Nemluvím o tom, že se nam pak budi každé dve hodiny, je stále kojeny. Nevadí mi ze se budi jen bych chtěla aby se poradne a v klidu vyspinkal.
Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4471
4.12.16 18:33

@hankaa1 zrušit (zredukovat) noční kojení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.12.16 18:34

Mám stejnou zkušenost a to jsem v noci nekojila :nevim: A bohužel jsem na nic nepřišla. Pomohlo jen vzít si ho k sobě a brzy mu nacpat dudlík, aby se nevzbudil úplně. Přešlo to kolem 15m, ale ještě alespoň do 2 let spal nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
4.12.16 18:45

Prostě to tak má a ty s tím nic nenaděláš…měj stále stejný rituál - vykoupat, najíst a spát, a pak nerozsvěcovat a tišit, a uspávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
4.12.16 19:13

@hankaa1 Radu bohužel nemám, ale klidně bych mohla napsat stejný příspěvek. Akorát bych asi napsala, že vyspat se chci já. :) Trvá to cca od půl roku. Nijak to neřeším a čekám, až to přejde - podle mě to řešení nemá. Jediné, co mě štve je, že kvůli tomu nemůžu na vánoční večírek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
4.12.16 19:19

Znama mela podobny problem, budil se ji ale mnohem častěji, prestala kojit…pomohlo to..budi se, ale ne tak casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.16 20:02

Obě děti se mi v tomto věku budili. Šla jsem cestou nejmenšího odporu a dopřála jim to, co aktuálně potřebovali - syn spal u nás v posteli (buzení způsoboval psychomotorický skok v kombinaci se separačkou), dcera dostala prso podle potřeby (ta se zas budila asi kvůli zubům). Oba to do toho roku přešlo a od roku spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.16 20:05

@Vokaju Jj, večírek jsem taky vloni musela zazdít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 20:31

Máme to podobne. Někdy usne a spi třeba do 4 ráno. Jindy je za 45 minut vzhůru s brekem. Ma to takové nejaks intervaly. Chvíli klid, chvíli des. Je kojeny. Někdy je na prsu furt, někdy mjednou za noc. Uz neřeším. Byla jsem už ve fázi, ze jsem zkoušela vliv různých druhů kase, vliv fáze měsíce… :mrgreen: Ted to nechavam osudu. Popr. dospavame spolu přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.12.16 21:00

Mám 9ti měsíčního chlapečka a jsme na tom úplně stejně. Nerada bych kvůli tomu přestala s kojením, ale taky už si nevím rady. Přes den chodíme ven, v kočárku spí i 3 hodiny. Snad se to brzy změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
5.12.16 01:55

Mám šestiměsíčního, kojeného, budí se celou noc po 30 minutách a uklidní ho jen prso. Spaní v posteli se mnou nejde, to nespí skoro vůbec. Celou noc jsem vzhůru a běhám sem a tam. Už to nezvládám. Končím s kojením a jestli to nepomůže tak nevím co bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
5.12.16 08:14

@sladke-mameni a když spíš v jiné místnosti? zkoušela jsi na uspávání hačku? proč hned končít s kojením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
5.12.16 09:08
@reinkarnace píše:
@sladke-mameni a když spíš v jiné místnosti? zkoušela jsi na uspávání hačku? proč hned končít s kojením?

V jiné místnosti spí už 4 měsíce, spí tam o fous líp než u nás v ložnici nebo posteli, ale stejně je minimálně jednou za hodinu vzhůru. Hacku jsem nezkoušela, do stropu nám přidělat nejde, ale koupíme ten závěs do zdi a zkusíme, je to poslední možnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
5.12.16 09:24

@sladke-mameni já to na dovolené měla i na mezidveřní hrazdě :-) a jak spí u šumu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.12.16 09:45

@sladke-mameni A co šum? Mi holce takhle klidně celou noc šuměli, jinak taky byla hned vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí