Buzení plodu

slunicko707
14.6.14 06:38

Buzení plodu

Dobré ránko,
mám takový dotaz jakým způsobem Vám budili miminko při CTG, když se tolik nehýbalo?
Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
14.6.14 06:43

@slunicko707 Já s tím teda problém neměla, nesnášel ten pás na břiše, takže po nasazení byl vždy aktivní. Ostatním maminkám ale sestry tleskaly u břicha, pískaly pískacím zvířátkem, klepaly břichem, případně bylo mamince doporučeno dát sisváču nebo něco sladkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.6.14 06:45

Já byla včera a sestřička mi tleskala u břicha a třásla s břichem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
14.6.14 06:51

Třásly mi břichem a když to nepomáhalo tak mě poslaly na nějakou sladkost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
14.6.14 06:52

Půl hodiny před vypít něco hodně sladkého, pak třepali břichem. U druhého těhotenství to bylo pravidlo. Opičák se vyspal v břiše po vyklubání z něj byl extrémní nespavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko707
14.6.14 07:03

Děvčata děkuji…
Byla jsem poprvé včera na kardiotokografickém vyšetření.
Byl to nejdříve takový lov, zda budu rodit u nich v nemocnici.
Nepříjemné jako když Vás uhání na nějaké tržnici :D
Paní která mě natáčela po určité chvíli, kdy se mi nejdříve několik zaměstnankyň porodnice zeptalo, zda budu rodit u nich /jak jsem psala/ já odvětila, že nikoliv, tak ke mě přišla a bez varování či nějakého vysvětlení mě chytla za bříško a začala s ním lomcovat ze strany na stranu.
Tak silně a bolestivě.
Bylo mi z toho bylo dost špatně a o psychice ani nemluvím.
Byl to pro mě šok, že z banálních takzvaných pásů se stalo něco, co naprosto bolestivého.
Nijak jsem v té chvilce nedokázala reagovat, neboť jsem byla naprosto otřesena a šokována!
Po odjezdu domů mě bříško v místě násilného lomcování bolí, chvílemi i tvrdlo.

• Citovat
  • Upravit
12651
14.6.14 07:03

Méi takovy budik, zazvonili u bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.6.14 07:06

Uvedomuju si, ze mi mozna tim brichem trasli taky. Ale zadnou bolest nebo neprijemne pocity si neuvedomuju… Takze to nebylo neprijemne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
14.6.14 07:11

Taky me trasla sestřička břichem, ale neboleloto, bylo nenasilne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
14.6.14 07:14

Malej kopal pořád, ale vždycky když jsem tam přišla tak přestal. Mně většinou s břichem třásly nebo jsem ho měla jakoby pošťuchovat, dloubat do břicha :) Jen co jsme odešli, mrskal sebou jak ryba. Asi se na těch vyšetření styděl nebo co.. :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
4462
14.6.14 07:27

Mě taky třásly s břichem. Nebolestivě, nenásilně. Ale to bylo snad jednou, jinka byl vždy akční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.6.14 07:28

Trosku trasli briskem, doporucovali mi si dojit na chlebicek a dat si kolu, ale syn v dobe monitoru zasadne spal (chodila jsem dopoledne, odpoledne nebyl) a pokazde se musel 2-3× opakovat, takze jsem tam vzdy stravila cele dopoledne misto pul hodiny. A protoze nebylo skoro nic videt, tak me hobili i na oxytocinovy zatezovy test. A pak mi porod prave kvuli spatnym monitorum 3. den p terminu vyvolavali a pri porodu na monitoru take nebylo nic videt. Manzel byl se mnou a pustil na Youtube jeden dil Chaluparu a svete div se, nas syn zacal byt divokej, na monitoru konecne spravna krivka a doktori spokojeni. Takze ja doporucuju Chalupare:))))
Jinak muj matersky instinkt mi rikal, ze je vse ok, takze doktori byli vic vyplaseni nez ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
14.6.14 08:00

Tak mě třásli břichem, dloubali do něj, přetáčela jsem se z jednoho boku na druhý, hrála jsem mobilem u břicha, nechali mi zvonit a tikat minutku u břicha, tleskali, záleželo vždy která PA zrovna měla službu, ale já na monitorech byla často, ležela jsem kvůli vysokému TK v porodnici, takže jsem už viděla kdy spí a snažila jsem se jí pošťouchnout když jsem viděla že tem je spací křivka :mrgreen: :mrgreen:

jinak třesení břichem bylo nebolestivé, až teda na jednu starší PA

• Citovat
  • Upravit
72725
14.6.14 08:01

@slunicko707 moje sebou vrtělo natolik, že mi doktor poslal proběhnout se po schodech, ať ho uspim :mrgreen: pak zkoušel různě třást břichem atd.. vypadalo to asi hroně (dle chlapa), ale nebolelo to, nic.. Jinak žádné sadomaso se neodehrálo, vše bylo nebolestivé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.6.14 08:34

Sestra mi třepala břichem, tleskala u břicha nebo měla pískací hračku, vypít něco hodně sladkého, když bylo nejhůř a někdo spal tvrdě :mrgreen: ani takové drastické buzení nepomohlo, tak mě nechala jít do města se projít a za půl hodiny zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí