Alkohol v těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
467
13.6.14 20:19

Alcohol v těhotenství?

Zdravím maminy..Je zakázané pivko v začátcích těhotenství nebo mi jedno týdně neuškodí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2528
13.6.14 20:23

Neuškodí, klidně bych si dala mi dokonce doktorka doporučila 2 dcl piva denně na nízký tlak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
13.6.14 20:23

Zdravím, tak já jsem na začátku těhu měla taky šílené chutě na pivko, které normálně nepiji, ale koupila si je vždy nealko ale to max. jedno za týden, teď už si na něj ani nevzpomenu a to jsem za půlkou…myslím že jedno za týden neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.6.14 20:27

Ja prvni mesic pivko pila, cca jedno az dve tydne ale to sem o tehu jeste nevedela :D :D Jinka bch si asi nedala ale nekdo to doporucuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
13.6.14 20:29

Taky myslím že v pohodě, ale dala bych si spíš malé… jinak já asi 2 dny předtím než jsem zjistila, že jsem těhotná, měla hned tři půllitry :lol: A cigára k tomu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
13.6.14 20:30

@anti17 Ja mela na zacatku taky strasnou chut na pivco, tak jsem si 1 maly treba dala, nebo dcl vina a pak jsem vic pila nealko abych to v sobe naredila pro klid duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.6.14 20:32

Když nevypijes celej sud, tak v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
16744
13.6.14 20:33

Pila jsem skleničku, dokonce se doporučuje nebo jsem pila bílé víno, pokud to není více jak sklenička denně, tak neuškodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
13.6.14 20:34

@anti17 jedno pivo je prilis…alkohol v tehotenstvi skodi velmi..ted jsem nekde zachytila rozhovor z velmi znamým lekarem, ktery propaguje piti vina…ale dodal, NIKDY V TEHOTENSTVI A NIKDY PRI KOJENI!!!varoval maminky…alkohol destruuje bunky…

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
13.6.14 20:37

:zed: sklenicka denne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1573
13.6.14 20:39
@KackaDoup píše: :zed: sklenicka denne :pocitac:

Prehanis ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.6.14 20:40
@KackaDoup píše: :zed: sklenicka denne :pocitac:

nerozčiluj se, nemá to smysl. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
13.6.14 20:40
@anti17 píše:
Zdravím maminy..Je zakázané pivko v začátcích těhotenství nebo mi jedno týdně neuškodí? Děkuji

Urcite bych se nebala. Dr to i doporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.6.14 20:43
V tom případě je nejen můj syn ale hodně dětív totální destrukci…já pila červený vínko i pivo, klidně dvě jsem si dala, každý dento teda nebylo ale dopřávala jsem si…podle mě je syn normální jako spousta dalších lidí, některé matky dělají horší věci, ládujou se léky atidepresivama apod. a jejich děti bývají v pořádku… zakladatelko, dělej jakmyslíš že je to dobrý, máš-li chuť na pivko, dej si ho, stejně jako si dáš kafčo, colu nebo hermelín…
@KackaDoup píše:
@anti17 jedno pivo je prilis…alkohol v tehotenstvi skodi velmi..ted jsem nekde zachytila rozhovor z velmi znamým lekarem, ktery propaguje piti vina…ale dodal, NIKDY V TEHOTENSTVI A NIKDY PRI KOJENI!!!varoval maminky…alkohol destruuje bunky…

Příspěvek upraven 13.06.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.6.14 20:43
@Pizlam píše:
Urcite bych se nebala. Dr to i doporucuje.

který doktor doporučuje alkohol v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí