Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím maminy..Je zakázané pivko v začátcích těhotenství nebo mi jedno týdně neuškodí? Děkuji
Neuškodí, klidně bych si dala mi dokonce doktorka doporučila 2 dcl piva denně na nízký tlak ![]()
Zdravím, tak já jsem na začátku těhu měla taky šílené chutě na pivko, které normálně nepiji, ale koupila si je vždy nealko ale to max. jedno za týden, teď už si na něj ani nevzpomenu a to jsem za půlkou…myslím že jedno za týden neuškodí ![]()
Ja prvni mesic pivko pila, cca jedno az dve tydne ale to sem o tehu jeste nevedela
Jinka bch si asi nedala ale nekdo to doporucuje
Taky myslím že v pohodě, ale dala bych si spíš malé… jinak já asi 2 dny předtím než jsem zjistila, že jsem těhotná, měla hned tři půllitry
A cigára k tomu ![]()
@anti17 Ja mela na zacatku taky strasnou chut na pivco, tak jsem si 1 maly treba dala, nebo dcl vina a pak jsem vic pila nealko abych to v sobe naredila pro klid duse.
Pila jsem skleničku, dokonce se doporučuje nebo jsem pila bílé víno, pokud to není více jak sklenička denně, tak neuškodí
@anti17 jedno pivo je prilis…alkohol v tehotenstvi skodi velmi..ted jsem nekde zachytila rozhovor z velmi znamým lekarem, ktery propaguje piti vina…ale dodal, NIKDY V TEHOTENSTVI A NIKDY PRI KOJENI!!!varoval maminky…alkohol destruuje bunky…
@KackaDoup píše:sklenicka denne
nerozčiluj se, nemá to smysl. ![]()
@anti17 píše:
Zdravím maminy..Je zakázané pivko v začátcích těhotenství nebo mi jedno týdně neuškodí? Děkuji
Urcite bych se nebala. Dr to i doporucuje.
@KackaDoup píše:
@anti17 jedno pivo je prilis…alkohol v tehotenstvi skodi velmi..ted jsem nekde zachytila rozhovor z velmi znamým lekarem, ktery propaguje piti vina…ale dodal, NIKDY V TEHOTENSTVI A NIKDY PRI KOJENI!!!varoval maminky…alkohol destruuje bunky…
Příspěvek upraven 13.06.14 v 20:44
@Pizlam píše:
Urcite bych se nebala. Dr to i doporucuje.
který doktor doporučuje alkohol v těhotenství?