Buzení po usnutí

457
23.5.14 20:40

Buzení po usnutí

Mám 10.měsíčního kluka.Od narození usíná sám v postýlce. Teď poslední dobou sice usne, ale max.do hodiny se vzbudí a pláče(dřív spal celou noc,max.jsem mu dala dudl)Někdy se povede ho uspat v postýlce, to ale málokdy, někdy si ho musim dát do postele a uspat. Nevíte, proč se budí? Někdy sebou i dost mele.
Děkuji za názory. Vůbec mě nenapadá, proč to dělá. Večerní rituál je pořád stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
23.5.14 20:45

U nás se to taky pořád mění. Do půl roku usínala sama, pak se to zlomilo, musím uspávat. Pak se jedno období budí jednou, pak zas 3krát, pak zas jednou, asi měsíc se několikrát vzbudila, sedla si a brečela, zkrátka co měsíc, to jiný scénář, asi je to normální…

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1
23.5.14 20:45

Není mu třeba horko?

• Citovat
  • Upravit
15404
23.5.14 20:47

To může být xy věcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.5.14 20:50

@Zuuzzka bude se to menit..maly stejne. Spaval super a najednou zlom a jsou to bud: zuby, horko, zizen, hlad, spatny sen, nahla touha si hrat, neco mu vadi(skrabajici latka), ucpany noc, reakce na ocko…porad pokus omyl, nic za tim nehledej, jen sleduj. Napr, maly usinal jen pri nocnim svetylku do zasuvky a najednou zlom, musi byt rozle na chodbe jinak jeci celou noc, pritom pri odpolednim spanku(kdy ma totalni tmu) mu to nevadi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.5.14 20:51

Ahoj,
mám to u obou synů. pokud usnou rychle, jakoby do deseti minut, tak se do hodiny vzbudí a řvou. a trvalo to dlouho a nic s tím nešlo dělat :(
pokud usínali pozvolně, třeba do 30 min tak se to nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.5.14 20:57

Myslim, že je to jen takový období..je to jako s jídlem, jeden měsíc otesánek, druhej měsíc vrabec..takže jen to vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.14 21:00

Může to být klidně separační úzkost, když se v posteli uklidní..prostě chce mámu. nech si ho v posteli, a vyspíte se oba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
23.5.14 21:15
@slavuska1 píše:
Může to být klidně separační úzkost, když se v posteli uklidní..prostě chce mámu. nech si ho v posteli, a vyspíte se oba ;)

JJ, já taky když malá má pár nocí kdy moc nespí vezmu a dám si ji do postele, spí s námi a aspoň se trošku všichni vyspíme, když to trvá delší čas, tak jde chlap spát jinam a nám nechá letiště. Jo a to jsem vždycky říkala že dítě do postele nikdy :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31672
23.5.14 21:18
@myšák1187 píše:
JJ, já taky když malá má pár nocí kdy moc nespí vezmu a dám si ji do postele, spí s námi a aspoň se trošku všichni vyspíme, když to trvá delší čas, tak jde chlap spát jinam a nám nechá letiště. Jo a to jsem vždycky říkala že dítě do postele nikdy :mrgreen: :mrgreen:

já právě dítě do postele vždycky chtěla, když byli kluci mimina, tak jsem odpočítávala měsíce než vyrostou, a nebudu se bát, aby spali bez monitoru dechu, a mohli se nastěhovat do postele :lol: prostě jak to mimino bylo „za mřížema“, tak jsem byla dost nesvá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
23.5.14 21:25

@slavuska1 no tak monitor dechu sem fakt neměla, no máme rituál že normálně spinká celou noc v postýlce a ráno okolo 4 si jí dávám k sobě, no je to paráda, celou noc ji mám jen když má nějaké trápení

• Citovat
  • Upravit
1016
23.5.14 21:35

@slavuska1 já to mám naprosto stejně! :mrgreen: Prostě kliněji spím, když chrupká vedle mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.14 21:54
@myšák1187 píše:
@slavuska1 no tak monitor dechu sem fakt neměla, no máme rituál že normálně spinká celou noc v postýlce a ráno okolo 4 si jí dávám k sobě, no je to paráda, celou noc ji mám jen když má nějaké trápení

já právě jo, jsem plašan jak jde o děti, jsem ráda že monitory existují..já bych snad jinak nespala, jak bych se bála :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
23.5.14 23:30

Ahoj..náš dělá občas to samé…napadly mě špatné sny ale ty se zdají ve fázi REM spánku kterého se dosahuje až později než hodinu po usnutí tak taky nevím..není to na ničem závislé - oblékam ho každý den do stejných vrstev oblečení jí to samé než jde spát a spíme v jedné místnosti tak už nevím co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
24.5.14 09:38

Děkuji holky za reakce. Nevim, možná mu teď teplo je, ale dělal to i když byla ještě chladněji a v místnosti bylo do 20 stupňů. Je to každý den úplně stejné. Prostě přesně v 8 nebo přesně v půl9(podle toho v kolik jde spát) řev :) a když do půl 9 nic, tak vim, že už se nevzbudí. Když ho mám v postel, tak se nevyspíme ani jeden.Jak mám prostor, tak cestuje a je mu kor vedro. A já jsem rozlámaná, pač spim celou noc na jednom boku, jak se otočim je vzhůru. Takhle ho uspim a vrátim do postýlky a pak už spí až do 5.To si ho dám k sobě a ještě hoďku spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí