Bydlení s rodiči

jancic
14.6.11 20:25

Bydlení s rodiči

Ahoj,
pro ty co bydlíte s rodiči (v mém případě partnera) a máte děti… Jak často vám prcky hlídají? Máte nějaké pravidlo - např. ve st a v pá? Pokud je dítě v kočárku, jak často s ním jezdí?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
642
14.6.11 20:32

My teda žádné pravidlo nemáme, záleží kdy mohou a mají čas. Ještě chodí do práce. S mojí první dcerou jezdili víc, ale už si moc nepamatuju, jak často, většinou o víkendu. S tou druhou už jezdili opravdu mimimálně, skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.6.11 20:36

Tak mě když můžou tak hlídají,ale chodí ještě do práce,já radši dávám děti hlídat tchýňi než svojí mámě :mrgreen: Ale jo když jedu na nákup atd tak bez problémů,jen abysme byli už pryč,moc lidí pohromadě na jednom dvoře a už to leze na mozek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.6.11 20:36

Tak mi jsme se od pritelovych rodicu stehovali,kdyz bylo prckovi 7.mesicu
Jinak hlidali kdyz meli cas a nebo kdyz jsem potrebovala,tchyne byla s kocarkem na prochazce za tu dobu asi tak 5×?No mozna 6× :D tchan vubec,ale tak u toho mi to ani nevadilo,mel dost prace a maleho si uzival hlavne doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10186
14.6.11 20:46

Moji rodiče taky chodí ještě do práce a hlídají většinou,když mají čas,s kočárem jezdila jen moje mamka a docela často,jí vození kočárku baví,tak když mohla,tak vzala malou ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.6.11 21:02

Pravidla nejsou…
Když mají čas, šoupnu tam Majdu a skočím si nakoupit třeba, nebo dneska jsme měli nějaké vyřizování na úřadech, tak si Majdu nechal děda doma.
Někdy si ji vezmou na chvíli k sobě do patra, někdy je s nima na zahradě a já si mezitím uklidím…
A někdy taky řeknou, že se jim to nehodí, tak nehodí, taky mají svůj program, zařídím se podle toho.
Přes noc zatím hlídali jednou.
Většinou jsou to záležitosti pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.6.11 21:11

nehlídali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.6.11 21:23

Staršího si babička bere dle všeobecné nálady (od 10 měsíců), mladšího maximálně k sousedom na kafe, či po městě v kočárku :) Oba najednou málokdy :) Jen když je potřebuju pohlídat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.6.11 10:10

Holky máte můj obdiv, bydlt s rodičema!!! Dřív to byla normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.6.11 20:30
jancic píše:
Ahoj,
pro ty co bydlíte s rodiči (v mém případě partnera) a máte děti… Jak často vám prcky hlídají? Máte nějaké pravidlo - např. ve st a v pá? Pokud je dítě v kočárku, jak často s ním jezdí?

bydlíme s mými rodiči…hlídání? co to je? je vyjímkou, že jim donesu vysílačku, když malý (3roky) usne, ale nikdy ho nehlídali. kočárek nikdy nevozili…jsou to tvrdě pracující lidi, kteří mají dva psy a mají co dělat aby stíhali sami sebe. na dovolenou ho nevzali a ani nevezmou, do zoo, na výlet…nikam. občas se stane, že ho otec vezme s sebou do práce, protože malý miluje traktory a lesní zvěř.....to samé platí i u tchánovců. moje dítě nikdy nebylo přes noc z domu, jsem ve svém okolí jediná bez hlídacích babiček a tudíž divná, ale já si dítě na to, aby mi ho někdo hlídal nepořídila. sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.6.11 20:33
Davdan píše:
Holky máte můj obdiv, bydlt s rodičema!!! Dřív to byla normální věc.

tak co se týká tohodle…třeba u nás máme dům o třech bytových jednotkách, takže se potkáváme akorát na zahradě a vlastní dům stavíme pomaličku za peníze co vyděláme, abychom se nemuseli zatěžovat hypotékou, což je pro mě prostě krkolomné…takže jednou budeme sami…v jednom bytě bych s nima nebydlela, jen v krajní nouzi a hodně velký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.11 11:43

nedá se

Mě osobně velmi vadí má matka co se týče výchovy. Bydlíme u ní již 5 let a syna hrozně rozmazluje. je to až tak daleko, že mě nechce poslouchat a do postele nechodí bez bonbonků které mu babička dává 8-o . Nevím co dělat a jak jí říct, že její výchova se mi nelíbí, již několikrát jsem na to poukázala ale ona oponovala s tím, že je babička a né ježibaba :nevim: . Tak jsem bezradná a ke všemu se mi zdá, že syn má svou babičku mnohem radši než mne :cry: že já jsem ta špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
24.6.11 16:49
dannavesela píše:
Mě osobně velmi vadí má matka co se týče výchovy. Bydlíme u ní již 5 let a syna hrozně rozmazluje. je to až tak daleko, že mě nechce poslouchat a do postele nechodí bez bonbonků které mu babička dává 8-o . Nevím co dělat a jak jí říct, že její výchova se mi nelíbí, již několikrát jsem na to poukázala ale ona oponovala s tím, že je babička a né ježibaba :nevim: . Tak jsem bezradná a ke všemu se mi zdá, že syn má svou babičku mnohem radši než mne :cry: že já jsem ta špatná.

tak to buď naprosto v klidu, i můj syn miluje svojí prababičku víc než mě…ale to přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.6.11 12:23

Ahoj, my bydlíme s manželovými rodiči. Máme spravené patro, takže vpodstatě vlastní byt. jednotku (jen vchod do domu je společný).
Děcka mi hlídají, jen když potřebuju. Navíc starší dcera je má hodně ráda a tak snima klidně jde na zahradu nebo si zjistí, jestli je babička doma a jde k nim. Ze začátku mě to vadilo, ale teď už ne. Beru to tak, že má zase jiné podněty.
S tchánovci vycházím nadmíru dobře, takže v tom neshledávám nic špatného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
11.7.11 08:11

my bydlíme s rodiči také v domě,máme svoje patro.
rodiče nehlídají,s kočárkem byli 2-3× maximálně.
na výlet dítě neberou.
hlídají jen v krajní situaci a to je když jdu k lékaři nebo na úřad a to musím rychle domů.
takže hlídání vlastně žádné nemáme.
manželova matka vnuka ješte nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová