Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, zkouším už všechno možného.
Prosím, zda-li by někdo mohl pomoci matce s dětmi ve věku 14, 11 a 14mesicu, s pomocí sehnat nebo nabidnout pronajem v Praze 9, směr Praha východ.? Bývalý partner nás vyhodil ze společného bydlení, dum je psány na jeho rodiče a ja s dětmi nemam kam jít. Momentalne jsme v azylovém domě, ale deti to snáší velmi špatně. Prosím.
Komentáře typu, že jsem blba a mužů si za to sama si nechte. Děkuji., jde hlavně o deti.
@Eelena Nenapsala by jsi sve predstavy konkretneji? Kolik by jsi mohla platit, jak by jsi vyresila placeni zacatku? Proc deti spatne snasi azylovy dum? Pro me bydleni v nouzi predstavuje prave azylovy dum, vse ostatni je normalni bydleni, jen to chce mit nejake prostredky na zacatek.
www.sreality.cz tam si zadej podnájem, velikost bytu, oblast a můžeš si vybírat.
https://www.emimino.cz/…osud-280934/
Nejak se v te časové ose ztrácím-ten co te vyhodil je otcem jen jednoho ditete? Co otec těch prvních? Plati? Muze pomoci?
No jako možná by mi tě bylo i líto, ale měla jsi dvě děti a skoro ze dne na den jsi jim pořídila úplně nového tatínka a sourozence… tatínek stál za ho*no a děti mají jak jsi psala zlomené srdíčko…
já nevím co jsi zač a jaké máš možnosti, ale jestli si myslíš že ti někdo pomůže na emimino tak jsi na tom fakt špatně.. azylák je pro vás teď ta nejlepší možnost než se nějak postavíš na nohy… a prosím, už to těm dětem nedělej a raději buď sama bez chlapa
Koukala jsem na sreality a nejlevnější byt na Praze 9 je za necelých 6 tis. měsíčně. Kolik si schopná platit? Mrzí mě, kvůli dětem, do jaké situace ses dostala. Snad se brzy postavíte na vlastní nohy, ikdyž si nedokážu představit jak. ![]()
Tady bude největší problém, že pravděpodobně nemá na kauci, která činí dva až tři nájmy. Protože jinak nevidím problém v tom, najít nájem ze dne na den, i s dětmi.
Předchozí diskuze a historii zakladatelky jsem nečetla, na to fakt nemám čas. Ale když už někdo hledá pomoc tímto způsobem, musí být opravdu v zoufalé situaci ![]()
Nejlepší je pořídit si ještě čtvrtýho a pátýho mimíska - to zvládneš i v azyláku… a s pěti mimískama by se už dalo zatlačit s brekotem na úřady, aby Ti Praha přidělila obecní byt, ne ![]()
@Hrabě Dooku píše:
Nejlepší je pořídit si ještě čtvrtýho a pátýho mimíska - to zvládneš i v azyláku… a s pěti mimískama by se už dalo zatlačit s brekotem na úřady, aby Ti Praha přidělila obecní byt, ne
Myslim, ze tohle bylo zbytecne. Lepsi nekdy drzet h. b..
@Hrabě Dooku píše:
Nejlepší je pořídit si ještě čtvrtýho a pátýho mimíska - to zvládneš i v azyláku… a s pěti mimískama by se už dalo zatlačit s brekotem na úřady, aby Ti Praha přidělila obecní byt, ne
@Eelena s bydlením ti nepomůžu bohužel. Ale můžu ti pomoct třeba s nějakým oblečením pro děti nebo tak. Klidně mi napiš.
Zvorala si to, ale to asi víš. Teď už jen líp. ![]()
@Hrabě Dooku tak to tezko. Praha prideluje socialni byty za velmi prisnych prijmovych podminek. Podle poctu osob se musi vejit do urcityho rozmezi a je to dost prasteny.
Normalni obecni byt, na ty jsou vyberova rizeni. Tak nemel p. icoviny.
Fakt nechápu, jak může někdo matce co jí chlap vyhodit se třemi dětmi na ulici ze SPOLEČNÉHO bydlení říct, že to zvorala?? Co jako zvorala? To ten chlap je idiot, co by se měl stydět, vyhodit někoho s kým má dítě s dvěmi dalšími na ulici! A ještě se tu zakladatelka dočká opovržení. Holt neměla tolik štěstí jako jiné, co mají zřejmě patent na život.