Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Burj Chalifa tak kazdej takhle nepremejsli. Ovsem na druhou stranu jsou i lidi, co si na bezny zivotni situace delaj swot analyzu. Coz je desivy.
@Tarjei píše:
@Burj Chalifa tak kazdej takhle nepremejsli. Ovsem na druhou stranu jsou i lidi, co si na bezny zivotni situace delaj swot analyzu. Coz je desivy.
no jo, za blbost se platí. Tak teď musí zakladatelka platit.Tedy jinak řečeno, vyžrat si to.
Na výběr moc mít nebude.
@Burj Chalifa hele, vlastní bydlení má jen ten kdo zdědil nebo se zadlužil na x desítek let (hypotéka). Zakladatelka píše, že našetřeno má a je schopná platit 14tis se třemi dětmi za zadkem. Co je na tom k nechválení? Úplně mě vytáčí, když se chlap vyse*e na ženskou s děckem, ona, ač omezena tím, že se musí o děcko starat hledá práci a bydlení (teď píšu všeobecněji, takových případů tu čtu víc) a ještě tu dostane ceres. Dítě si dělají oba, tak za něj oba nesou zodpovědnost, a né, že chlap chytí druhou mízu a ženská starej se. A nejlépe aby měla našetřeno na 20let dopředu. Ne každý má holt v životě takové štěstí
@sunshine125 píše:
@Burj Chalifa hele, vlastní bydlení má jen ten kdo zdědil nebo se zadlužil na x desítek let (hypotéka). Zakladatelka píše, že našetřeno má a je schopná platit 14tis se třemi dětmi za zadkem. Co je na tom k nechválení? Úplně mě vytáčí, když se chlap vyse*e na ženskou s děckem, ona, ač omezena tím, že se musí o děcko starat hledá práci a bydlení (teď píšu všeobecněji, takových případů tu čtu víc) a ještě tu dostane ceres. Dítě si dělají oba, tak za něj oba nesou zodpovědnost, a né, že chlap chytí druhou mízu a ženská starej se. A nejlépe aby měla našetřeno na 20let dopředu. Ne každý má holt v životě takové štěstí
Ano, dite jsme si dělali oba, plánovali ho. Jenže, najednou si chlapeček uvědomil a spočítal, že bude lepší platit aliky, než se starat celý život. Hold nalitla jsem. Za chyby člověk plati, ale proc to mají odnaset deti?
Nechtěla jsem komentovat muj život. Chtěla jsem jen zkusit, jestli kdyby náhodou, se tady někdo nenašel, nebo neměl kontakty. Děkuji všem za komentáře. Hold mám trochu jiný názor na život a rodinu, která je pro me svata. Jsem matka a milují své děti, udělám pro ne cokoliv jen aby byli stastne. Proto jsem i souhlasila na návrh ospodu a soudu, zit s byvalym v jedné domácnosti, jen proto aby deti meli domov a oba rodiče. On dohodu porusil. A me nezbývá nic jiného než se starat sama. Za blbost se plati, ano, ale copak deti a laska jsou blbost?
@Eelena zkus ten facebook, v těch skupinkách je inzerátů víc než na netu. A každou chvilku tam někdo daruje nábytek, což by vám taky do začátků mohlo hodně pomoct. Byla jsem v podobné situaci a vím, že jakmile má chlap dítě vůbec to nemusí ustát a chytí druhou mízu. Chce mít svůj starý klid a žena a dítě jsou mu najednou na obtíž. Znám i manželství, kdy chlap tahle otočil po 15letech společného života. V lidech se prostě nevyznáš
A těžko to bude vina jen té matky, že si „pořídila dítě“. Držím palce
@Eelena zkus hodit diskuzi na rodina.cz/diskuse …jinak vim o domku v kutny hore, v historicky zastavbe…muzu dat kontakt primo na majitelku.