Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Eelena píše: Školky pro roční dítě nejsou. Zkouším Prahu východ. Hlavně kvůli škole, a práci. Navíc mám ze soudu určeno se odstěhovat jen 20 km od trvalého bydliště.
Tak to opravdu bude muset být ta Praha východ…
Nezbývá než projíždět inzeráty na pronájmy a doufat, že nějaký dopadne ![]()
@mmch nemyslím si nic, já její život nežiju. Jen vím, že chlap se může ukázat jako č***k po roce i po 10ti a to, že někdo vyhodí maminu s batoletem na ulici je svinstvo nejhrubšího zrna. On si zaslouží opovržení, ne ona. Ona se snaží pro své děti najít domov.
@Eelena Je mi to líto. Jestli máš založený facebook, koukni se na skupinky ohledně pronájmů, podnájmů. Je jich tam mraky. Kolikrát jsou lidi líní dávat inzerát na net a dají ho jen na fcb. A dej si tam hned poptávku. A podej návrh na svěření dítka do péče a na určení výživného. To v jaké vás nechal situaci tam uveď, jen ať platí frajer. Drž se ![]()
@Nowuka2 tak asi není ani jeho. kdo ví kolik do toho dala ona. A i kdyby né, tak má mít snad nějakou zodpovědnost k tomu děcku, je i jeho. A né je vyhodit na ulici.
@Eelena píše:
Srdci někdy neporucis. No jo už se stalo. Mé jde jen o to začít znova s dětmi a bez táty. Chci toho moc? Slusne bydlení aby deti cítili doma a ne jako v hotelu.
Nechceš. Já tomu rozumím. Myslím, že budete zase spokojení, jen to třeba bude trvat trochu déle. Přeju už jen to dobré.
@Hrabě Dooku píše:
Nejlepší je pořídit si ještě čtvrtýho a pátýho mimíska - to zvládneš i v azyláku… a s pěti mimískama by se už dalo zatlačit s brekotem na úřady, aby Ti Praha přidělila obecní byt, ne
Ale že to člověku udělá dobře, kopnout si do někoho, kdo je na dně, viď? ![]()
@sunshine125 píše:
Fakt nechápu, jak může někdo matce co jí chlap vyhodit se třemi dětmi na ulici ze SPOLEČNÉHO bydlení říct, že to zvorala?? Co jako zvorala? To ten chlap je idiot, co by se měl stydět, vyhodit někoho s kým má dítě s dvěmi dalšími na ulici! A ještě se tu zakladatelka dočká opovržení. Holt neměla tolik štěstí jako jiné, co mají zřejmě patent na život.
Děkuji. Opravdu jsem se dostala do velmi špatne situace. Rok jsem přetrpela aby deti v klidu dochodily školní rok. Miminko začalo chodit a objevuje svět. Mela jsem co jsem potřebovala. Tim myslím klidný spánek. Proste domactnost fungovala jen ta láska od partnera nebyla. Šetřila a myslela na budoucnost a hledala vhodné bydlení aby dětem zůstaly jejich zájmy a nejmladšímu byl umožněn styk s otcem. Šance velmi male. Proto proběhl soud, že pokud jsem na mateřské mužů zůstat bydlet u něho. Každý jsme meli svuj pokoj, svuj klid. Šlo jen o dohodu mezi námi a v zájmu deti. Bylo to narocne, ale porad lepší než azylak.
@sunshine125 píše:
@mmch nemyslím si nic, já její život nežiju. Jen vím, že chlap se může ukázat jako č***k po roce i po 10ti a to, že někdo vyhodí maminu s batoletem na ulici je svinstvo nejhrubšího zrna. On si zaslouží opovržení, ne ona. Ona se snaží pro své děti najít domov.@Eelena Je mi to líto. Jestli máš založený facebook, koukni se na skupinky ohledně pronájmů, podnájmů. Je jich tam mraky. Kolikrát jsou lidi líní dávat inzerát na net a dají ho jen na fcb. A dej si tam hned poptávku. A podej návrh na svěření dítka do péče a na určení výživného. To v jaké vás nechal situaci tam uveď, jen ať platí frajer. Drž se
To už je dane. Alimenty plati 3tis a vyčítá mi je ze je utracim. Syn je v me péči, protoze on opustil rodinu a nasel si jinou. S bydlenim proběhla dohoda u soudu - po dobu mateřské mužů zůstat ve společné domácnosti. A kdybych si našla byt, tak jen do 20 km od něho.
@Denisa56 píše:
Ale že to člověku udělá dobře, kopnout si do někoho, kdo je na dně, viď?
u nás jsou statisíce exekucí A DALEKO HORŠÍCH PŘÍPADŮ než tenhle - to bych se musel „ukopat“ - každý strůjcem štěstí svého - tohle prostě v takových počtech nejsou náhody…
a pokud se chce někdo zuby nehty dnes držet v Praze bez živitele rodiny a vlastní nemovitosti (nekoupené na předraženou hypotéku), tak nezbývá než akorát pokrčit rameny - žádná rada není - leda zvednout kotvy z Prahy, ty nájmy se službami jsou mimo mísu…tak to taky dopadne…Praha dnes už prostě není pro průměrně vydělávající ani omylem - zanedlouho začnou padat na hubu i ty mladé rodiny s příšernýma hypotékama na 30 let (nepočítám zatím skupinu ajťáků), až se přehřátá ekonomika začne lámat a půjde dolů…
2+1 se třemi ti asi nepronajmou. Zkus 3+kk, 3+1. Někdy jsou stejně velké jak menší byty, jen jinak rozdělený. A dají se sehnat i za podobnou cenu. Do 14tis by jsi se měla vejít. Hlavně jestli chceš pro dědi udělat zázemí, tak je lepší si sehnat něco na dlouho. Takže i větší byt bude do budoucna lepší
@hihi22 to se musela vejit do ty jejich debilni tabulky. Ta je neprustrelna.
@Tarjei píše:
@free333 Příbram. Po trech letech tp narok na socialni byt.
To by byl super tip, Příbram je i hezké město, znám to tam.
Ale zakladatelka psala, že se může odstěhovat jen do 20 km, nevím ted přesně, ale osobně si opravdu myslím, že řešení by bylo do menšího města…
@free333 aha tak tech 20 km jsem si nevsimla… Pribram miluju..stravila jsem tam osm let a hned bych sla zpatky.
@sunshine125 píše:
Fakt nechápu, jak může někdo matce co jí chlap vyhodit se třemi dětmi na ulici ze SPOLEČNÉHO bydlení říct, že to zvorala?? Co jako zvorala? To ten chlap je idiot, co by se měl stydět, vyhodit někoho s kým má dítě s dvěmi dalšími na ulici! A ještě se tu zakladatelka dočká opovržení. Holt neměla tolik štěstí jako jiné, co mají zřejmě patent na život.
ne, měla myslet na zadní kolečka. Nemít stranou dané peníze za této situace a plodit jedno dítě za druhým, při vědomí, že nejsem ve svém a kdykoli mohu mít věci za dveřmi, to je vážně hloupost a nedostatek elementární rozvahy.Co je na takovém, prosím Tě, případu k chválení? To je spíše na klepání na čelo.