Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Snažíme se s přítelem o miminko již rok. Byl mi diagnistikován PCOS. Přítel má málo pohyblivé spermie. Já užívám na PCOS Fertipronu pro, on Reproman. Ovulace proběhla 4.5. Od té doby se mi bazální teplota drží nahoře. Ve čtvrtek 23.5. jsem navečer krátce krvácela. Krev byla světle červená, bez sliznice a krvácení bylo hodně slabé. Potom jsem jen do pátku do odpoledne špinila. Na vložce nebylo nic. Jen na záchodovém papíře. Nikdy jsem takové krvácení nezažila. Byla to menstruace, nebo můžu být těhotná? Test si chci udělat až v pondělí ráno.
Příspěvek upraven 25.05.24 v 20:13
Mohla to být menstruace nebo jiné krvácení. Můžeš být i těhotná. ![]()
Menstruace asi ne. Napadlo me nidacni krvaceni, ale na to je asi pozde. Pokud jsi mela 4. 5. ovulaci, tak uz by byl tehotensky test jasne pozitivni, kdybys byla tehotna. Takze radim zkusit test. Krvaceni muze byt i v tehotenstvi - z mnoha duvodu.
Dodam, ze v banalnich teplote se absolutne nevyznam. Kazdopadne zkus ten test.
To, ze se drzi bazalni teplota nahore je dobre znameni! Hele ja taky zakrvacela cca 14 den, fakt lehce, ale prisuzovala jsem to darcovstvi plazmy. A docela me bolel i podbrisek, takove divne pichani, simrani. Test jsem si udelala den pred ocekavanou menstruaci a uz byl pozitivni.
@rachelgreen píše: Více
Jj, 14 dni po ovulaci to nejspis bylo nidacni krvaceni. Ale 19 dni po ovulaci uz mi to prijde pozde. Nicmene jak pisu, udelala bych test.
Děkuji holky za komentáře. Píchání a bolest podbřišku jsem taky cítila. Mě to prostě nepřišlo jako moje normální menstruace. Byl by to malý zázrak, když bych byla těhotná.
@maggie1904 píše: Více
Pichani v podbrisku byva muj neomylny priznak tehotenstvi. Drzim palce a dej zitra vedet, jak ti dopadl test ![]()
Tak po ranním měření teploty jsem so dělala test. A je pozitivní. Jen ještě od včerejška trochu špiním.
@maggie1904 píše: Více
No paráda. Ten by byl pozitivní už včera večer
To špinění může mít hodně příčin. Některé zcela neškodné, některé závažnější. Zavolej v pondělí na gynekologii. Třeba ti předepíšou Utrogestan. A můžeš si koupit Ascorutin.