Orgametril a ovulace

Anonymní
22.5.24 18:36

Orgametril a ovulace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má někdo více zkušeností s orgametrilem.
Doktor mi ho předepsal na základě toho že se snažíme o miminko ale měla jsem rozhozenou menstruaci. Než mi ho předepsal tak jsem mu to i vyloženě řekla, že se snažíme a on mi nato odpověděl, že tohle by to mělo srovnat a možná příští měsíc už přijdu těhotná. Z toho jsem byla hned veselejší, než jsem doma zjistila z přívalového letáku, že by se užívat neměl. Řekla jsem si ale že doktor snad ví co dělá, tak jsem ho jednou už brala 18 den MC týden, 2× denně. Nicméně mi to potom nedalo a i tak jsem zavolala ještě sestřičce abych se zeptala nato co jsem četla v letáku.
Sestřička mi řekla, že je to gestagen a ten ničemu nevadí a můžeme se při tom normálně snažit. Teď už beru orgametril podruhé, ale zkoušela jsem si dělat ovu testy, abych věděla kdy jí vůbec mám, nicméně všechny testy byli negativní. Tak už nevím, je to pro nás důležité znovu otěhotnět a tak už nevím coby. Máte někdo zkušenosti, popřípadě i s otěhotněním během užívání orgametrilu?
Předem děkuji za jakoukoli radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
23.5.24 20:22

Dobrý den,

vidím, že vám zatím ještě nikdo neodpověděl, možná by vám mohli poradit v naši poradně z CAR Repromeda. Nijak vás nemusí znervozňovat název, rádi vám poradí i ohledně snažení a léků, jsou velmi vstřícní.

Držím vám palce, ať se brzy povede.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest