Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, určitě to tak brzo nejsou těhotenský příznaky ani kdyby se zadařilo.
@Anonymní píše: Více
Taky jsem si myslela ze se povedlo jak popisuješ příznaky měla jsem co snad nikdy
A stejne cervena přišla
Podle mě je to v hlavě ze vidíme něco co jsme nikdy nehlidali
Snad se nám zadaři brzy 😇
No a ovulaci víš jak? Podle aplikace? Protože tyhle tvoje příznaky mi spíš připadají jako ovulace…
Tak jestli byste se spíš neměli snažit teď?
@Barevné klubíčko dělám si ovulační testy, pozoruji hlen, atd. Vše si zapisuju do kalendáře. Právě proto mi to přijde divné
ale možná se opravdu jen hodně pozoruju ![]()
Hmm takže jsi si fakt jistá jo? Jinak uvidíš. Na příznaky je strašně brzo. Zkus se něčím zabavit, urči si, kdy nanejdřív zkusíš test (za mě aspoň 12 DPO) a do té doby se na to snaž nemyslet
Ono stejně, pokud se povedlo, tak to stejně teď nezjistíš. A jestli se nepovedlo, tak to myšlenkami teď už nezměníš ![]()
Jinak moje zkušenost… Cca 2 dny po oplodnění (byla zrovna neděle) a celou jsem ji prospala, byla jsem strašně vyčerpaná, jako bych uběhla maraton. Ale těžko říct, jestli to mělo souvislost.
Na ovulační testy se vy*er. Já jsem poznala ovulaci podle příznaků a vždy mi test vyšel negativně. Tak letěly do koše. ![]()
@Lu66 píše: Více
Ty jo a mě třeba příznaky ovulace a ovulační testy seděly naprosto přesně… Ale já jse ten typ, který má ovulační test pozitivní třeba 12 hodin v kuse no. Vím, že některé ženy ho mají pozitivní jen pár hodin a je těžké se zrovna trefit s testováním.
@Barevné klubíčko Možná jsem je třeba nedělala správně, ale byl to větší stres. Kdyby mi vyšel pozitivně, tak bych nechtěla honit a stresovat muže, že musíme mít sex, jinak zase za měsíc. No, ale teď už to řešit nemusím.
![]()
Nevím jak to je s testy, ale z toho, co jsem nastudovala, je ve chvíli samotné ovulace na sex už dost pozdě.
Několikanásobně větší šance na úspěšné oplodnění je, pokud k tomu dojde tak dva dny předem.
Ověřené to nemám, test jsem si nikdy nedělala. Ale i v poněkud pokročilejším věku se nám to 2× povedlo během max tří měsíců, když jsme na to prostě vletěli obden. Žádný stress, protože ani jeden z nás nevěděl, které dny jsou plodné a které ne ![]()
V ten měsíc, co jsem otěhotněla, jsem měla příšerný PMS, to jsem byla přesvědčená, že z toho nic nebude. Cestou z práce mi pak bylo jedno odpoledne hrozně špatně ve vlaku, to už jsem tušila a už to odpoledne byl pozitivní test. Vždycky, když jsem měla milion „zaručených“ příznaků, protože jsem se pozorovala, tak nic. A když jsem si říkala, že tohle to určitě nebude, tak bylo.
Jj tak my spolu spali cca jednou za 3 dny… Ale v ten měsíc mi zrovna vyšel test o 10 dnů dříve, to mě překvapilo. Tak jsem mu to nadšeně řekla, že teda konečně nebudu mít cyklus 40ti denní ale 30ti denní… Žádné postraní úmysly v tom nebyly
Ale manžel si to přebral trošku jinak
Sex na povel je nejhorší, to souhlas ![]()
@nanting ano to vím, samozřejmě jsme spolu nespali jen v pátek, ale i předtím a potom, nic nebylo jakože teď musíš a dělej
to by mi snad ani nebylo příjemné
já si ty testy a tak dělám spíš pro sebe, mám ráda věci pod kontrolou a uspořádané, taková moje posedlost ![]()
Ahojky. S manželem jsme se teda začali pokoušet o mimčo. Ovulace proběhla v pátek a od pondělí mám bolest v podbřišku jak když před menstruaci, ale méně, mam hodně, ale hodně vytok, bez zápachu, řekla bych, ze takový čiro/bílý. K tomu mám takový zvláštní pocit v brichu, nedá se to popsat, asi jak motýlci v podbřišku
jsem taky hrozně unavená, na mě velmi neobvyklé, vždycky bývám v práci fit a čila a teď? Jak kdyby mě někdo praštil pytlem po hlavě, i bolest hlavy se mi objevila snad po 2 letech
a v neposlední řadě furt chodím čůrat.
co myslíte? Jako podle mě je brzo na příznaky, ale může to tak být?
denně beru i magnesium už možná přes rok v kuse a najednou mi ani ta dávka magnesia nestačí a mám tiky
tak nevím.