Tsambika a početí?

732
22.5.24 08:25

Tsambika a početí ????

Ahoj holky, zakládám diskusi spíš za účelem odreagování, ale chtěla bych se zeptat, zda máte některá pozitivní zkušenost s otěhotněním na základě nějaké pověry… :lol: :andel:

Chystám se na Rhodos a dávám si do kupy itinerář výletů. :) :) Tsambika je posvátné místo na vrcholu, kam se ženy bosé vydávají zapálit svíčku, což by jim mělo pomoci k početí. Přijde mi to zajímavé, byly jste tam některá? :mrgreen:

A opravdu to berte s nadhledem, neočekávám nějaké ujištění, že to funguje, blázen úplně nejsem… :nevim: :mavam: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
476
22.5.24 08:28

@nedline jo, na Tsambice jsme byli. Otěhotněla jsem s velkými problémy az 2,5 roku na to.. nevěřím tomu. V Řecku je takových míst hodne. To samé v Egyptě jsme jak blázen obchazela sochu, která by take údajně mela pomoci..a take se rok a půl nic nedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.24 08:32

Jo, po návratu domů mi vyšlo IVF na první dobrou…  :palec:

• Citovat
  • Upravit
732
22.5.24 08:35

@Mia890 To je mi moc líto, ale gratuluju, že se nakonec povedlo.🙏 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
22.5.24 08:36

@Janli Opravdu? Tak to je skvělá zpráva.❤️ A věřila jsi tomu, že ti to pomůže?😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.5.24 08:41
@nedline píše: Více

Ne, já nevěřím ničemu….. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3045
22.5.24 08:51

V dobe snazeni o prvni dite jsme byli na dovolene…uplne jinde, ale taky na miste plnem ruznych „magickych“ mist…ja naockovana tim, ze na dovolene se tehotni casto, i kolega zrovna nedlouho predtim, nez jsme jeli, oznamil, ze cekaji a povedlo se jim to na dovci, jsem si to tak vsugerovala, ze jsem pri odletu koupila na letisti miminovske ponozky…a houby z toho bylo :mrgreen: Ted uz se tomu smeji, ale tehdy me to dost semlelo, ackoliv se vetsinou povazuji za dost racionalni bytost…Ale drzim palce! ;) Psychika umi nekdy udelat ruzna kouzla.
Jinak nepamatuji si, ze bych nekde provadela vyslovene nejake ritualy, ale tak nejak mi to jelo v hlave furt a tech „zvlastnich“ mist jsme par potkali, tak ja s tim nejak mentalne kouzlit zkousela, co si pamatuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
22.5.24 14:46

@Beruska999999 Jo, ta hlava se z toho dokáže pěkně zamotat, vůbec se ti nedivím…Povedlo se nakonec?🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.24 14:51

@Beruska999999 My takhle jeli s bývalým na dovolenou a tchýni nenapadlo nic lepšího, než do synka měsíc hučet, že tam mám určitě v plánu otěhotnět.
S vysvětlením, že je teď pod strašným tlakem a není žádný trubec jsme tam dva týdny neměli ani jednou sex.
Já o tom nijak nepřemýšlela, natož abych mu snad vykládala, že si tam jedu uhnat dítě :)
To jen moje historka z natáčení na téma těhotnění na dovolené :)

• Citovat
  • Upravit
732
22.5.24 15:18
@Anonymní píše: Více

To bych jí teda poděkovala, tchýně umí okořenit život no…Já si to teda upřímně říkám před každou dovolenou, že se tam třeba zadaří, ale roky plynou a nic…🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
22.5.24 15:22
@nedline píše: Více

Jo jo…dvakrat…prvni v momente, kdy jsem prestala vysilovat a tak nejak se spis chystala, ze to treba jen tak nepujde (koncem toho roku snazeni, co se bere jako „normalni“) a druhe k velkemu prekvapeni vsech zucastnenych na prvni dobrou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
22.5.24 20:27
@Beruska999999 píše: Více

Takže příběh se šťastným koncem, to jsem moc ráda!🤗 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.5.24 12:23

Byla jsem v září 2023, dokonce jsem si koupila klíčenku na klíče a stále nic… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí